OUTFIT OF THE DAY | PRE AUTUMN VIBES

Als je me langer volgt weet je vast dat ik al héél vaak heb gezegd dat ik vaker mijn outfit met jullie wil delen. Nou, vandaag is het eindelijk weer zover! Ik vind dat ook altijd super leuk om te zien bij anderen, zeker nu er weer een nieuw seizoen aanbreekt en ik mijn herfst-garderobe aan het samenstellen ben. Vorige week ging ik met mijn moeder even de stad in en toen maakte ze een aantal foto’s van mijn outfit. Het waaide best hard en het was al een stuk frisser, de herfst komt er nu echt aan! Kijk je mee naar mijn outfit of the day?

outfit of the day
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik heb een nieuwe herfstjas, en hij is knalrood! Haha. Ik ben er zoooo ontzettend blij mee <3 De details van mijn gehele outfit vind je trouwens onderaan deze blogpost. Vrijdag komt er een grote herfst shoplog online, waar je onder andere deze jas zult zien, want ik heb een hoop leuke aankopen gedaan :-). Deze foto deel(de) ik vandaag ook via Instagram, volg jij mij daar ook? De foto’s in deze blogpost zijn trouwens niet van de beste kwaliteit, omdat ze gewoon met mijn telefoon zijn gemaakt, sorry!

outfit of the day
Voor het eerst een nieuwe jas dragen is soms onwennig. Ik ben overigens dol op deze kleur rood, maar niet alles staat er natuurlijk even mooi bij! Het is dan ook niet een jas die ik dagelijks zal dragen – alhoewel ik ‘m al vaak heb gedragen in de week dat ik ‘m heb. Ik combineerde mijn jas deze dag met een zwart wit gestreept coltruitje, heel simpel, maar daardoor komt de jas goed tot z’n recht vind ik!

outfit of the day
We maakten de foto’s bij het Hoge der A, vlakbij de Westerhaven – waar je de hotspot Little Lovely Living kunt vinden (wellicht heb je hier al iets over gelezen in dit artikel?) en natuurlijk de – net zo geliefde – Primark.

outfit of the day
Mijn leren tasje met fringes is echt een van mijn favoriete tassen, al moet ik zeggen dat ik steeds vaker ga voor een kleiner tasje. Deze tas is al best zwaar van zichzelf, maar het voordeel is wel dat er heel veel in past! Een paraplu – echt essentieel met dit herfstige weer, een flesje water en een portemonnee passen er prima in. De ketting aan de binnenkant van de fringes vind ik ook zo’n tof effect geven. Doordat de ketting niet echt zwart is maar ook geen zilver valt het ook niet té erg op. Wat ik wel jammer vind is dat je de magneetsluiting heel goed ziet op deze foto’s haha. Ach, mama is niet zo’n perfectionist als ik ;-).

outfit of the day
Dit was ons uitzicht tijdens het maken van de foto’s. Wat hou ik toch van Groningen <3

outfit of the day
Jas – Primark / Coltruitje – H&M / Tas met fringes – Fabienne Chapot / Jeans – Weekday / Laarzen met sleehak – Van Haren

Tijdens het bewerken van de foto’s kwam ik erachter dat ik ook een sleutelhanger aan mijn tas heb hangen, haha! Soms hang ik deze aan een andere tas, die ik die dag meeneem, als ik het geheel wat te saai vind. Ik vind die fluffy sleutelhanger zo’n leuk effect geven. En hij heeft een zilveren kettinkje, dus daarmee past ‘ie perfect bij de rest van de outfit ;-). Anyway, deze week gaan mijn moeder en ik weer afspreken (vaste prik) en hopelijk kunnen we dan weer wat outfit foto’s maken – tenzij het stormt en regent. Ik vind het namelijk wel erg tof om dit met enige regelmaat te doen! Hopelijk vonden jullie het ook leuk om mijn outfit of the day te zien.

Heb jij ook herfstkriebels? Is jouw garderobe al herfst-proof?

19 Reacties

 1. 13 september 2017 / 08:06

  Geweldige outfit! Je rode jas is ontzettend mooi, daar hou ik echt van <3 Zo'n jas staat zeker nog op mijn wishlist.
  Mij lijkt het leuk om vaker outfits te zien! <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…The perfect black dressMy Profile

 2. 13 september 2017 / 10:18

  heerlijk kleurtje! staat zo mooi bij je. ik moet ook nog een jas en laarsjes..
  laura onlangs geplaatst…WOENSDAGOCHTEND.My Profile

 3. 13 september 2017 / 11:47

  Wow volgens mij zijn er maar weinig mensen die weg kunnen komen met zo een knalkleur, maar jou is het gelukt! Wat een ontzettend mooie jas en wat staat ‘ie je prachtig! Love it! De foto’s vind ik ook echt heel erg leuk geworden. Leuke locatie!
  Rebecca onlangs geplaatst…Essie fall collection 2017 | 90s inspired fall shadesMy Profile

 4. 13 september 2017 / 21:06

  Ja, hartstikke leuk om een outfit van je te zien 🙂 Wat een gave jas zeg en hij past perfect bij de herfst! Wat lief dat je moeder foto’s van je heeft genomen voor deze outfitpost. Mijn moeder is ook altijd mijn outfitshootfotograaf. En ik herken jouw opmerking over dat je moeder niet zo perfectionistisch is qua foto’s als jijzelf, haha. Dan denkt mijn moeder dat de foto perfect is en heb ik er toch weer iets op aan te merken 😉
  Romy onlangs geplaatst…Druk, druk? | 8 tips voor omgaan met stressMy Profile

 5. 13 september 2017 / 21:40

  Liefde voor die jas. Inderdaad wat lastig te combineren, maar hij geeft een simpelere outfit ook meteen een boost! Staat je goed 🙂
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…De Apple revolutieMy Profile

 6. 16 september 2017 / 09:51

  Waaaauw jouw jas én jouw prachtige haar! Staat je echt super mooi deze kleur en het model <3 Ik heb zelf ook zo'n soort jas maar dan in het grijs en ik ben er ook helemaal verliefd op. Super fijn ook als je in de herfst een jurk of rokje draagt want dan blijven je benen nog een beetje warm 🙂
  Claire onlangs geplaatst…Mijn dagelijkse dierproefvrije make-up routine #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge