OUTFIT OF THE DAY | WITTE CROSS BODY BAG!

Nu het lente is krijg ik steeds meer zin om weer lichtere kleuren te dragen. Ook kunnen de blouses en het leren jasje eindelijk weer uit de kast, yay! Qua accessoires heb ik meestal ook meer inspiratie in de lente, ik vind het erg leuk om nieuwe combinaties samen te stellen. Onlangs ontving ik een super toffe witte cross body bag van Lana’s Sieraden, die ik jullie graag laat zien. Kijk je mee naar mijn outfit of the day?

outfit of the day
Wit is misschien niet een hele makkelijke kleur om te combineren, maar wel erg tof! Ik heb heel veel zwarte en grijze clutches, dus het is zeker een goede toevoeging aan mijn stash. Mijn tasje is trouwens ook verkrijgbaar in het zwart en in de webshop van Lana’s Sieraden vind je nog meer mooie cross body bags.

outfit of the day
De achterkant van het tasje is lekker basic. Waar ik trouwens ook erg blij mee ben is de kleur van de ketting en de sluiting, die is donkergrijs. Dat vind ik erg chique en goed passen bij wit!

outfit of the day
Het tasje gaat gemakkelijk open en dicht met deze sluiting.

outfit of the day
Ik vind zo’n sluiting altijd erg fijn, omdat hij goed dicht zit, maar ook makkelijk open gaat. Pluspunt!

outfit of the day
Een leuk detail vind ik de witte stiksels langs de randen. De binnenkant is bruin! Niet echt een kleur die je zou verwachten, maar ik vind het daardoor juist wel leuk en verrassend.

outfit of the day
Het tasje is precies groot genoeg voor alle essentials die je nodig hebt tijdens een avondje uit of een dagje shoppen. Je telefoon, een klein portemonneetje en een lipstick passen er zeker wel in. Klein maar fijn!

outfit of the day
Hier zie je goed wat ik bedoel met de witte stiksels. Ook de kleur van de sluiting en de ketting komt hier beter tot z’n recht.

outfit of the day
Hij staat ook erg leuk bij mijn badjas ;-).

outfit of the day
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe cross body bag van Lana’s Sieraden! Zo’n soort tasje had ik nog niet en wit is weer eens wat anders :-). Ik combineerde het tasje met mijn gestreepte blouse van de Bershka, mijn leren jasje en een lichte jeans. Bij een all black outfit kan ‘ie ook heel chique staan denk ik! Erg tof voor een avondje uit. Dat ga ik zeker eens proberen. Kom maar op met die mooie lente-dagen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lana’s Sieraden

Ben jij ook zo dol op kleine tasjes? Welke kleuren draag jij graag in de lente?

19 Reacties

 1. 31 maart 2017 / 08:40

  Wat een lief tasje! Helemaal mijn ding.
  Je hebt hem ook onwijs leuk gecombineerd. <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Black and whiteMy Profile

 2. 1 april 2017 / 08:42

  Hij ziet er goed uit en ook nog handig. Een tas is toch een onmisbaar item voor vrouwen en altijd geweest volgens mij.

 3. 1 april 2017 / 17:45

  Wauw, wat een mooi tasje! Je hebt hem ook leuk gestyled. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge