Outfit | Mijn nieuwe wrapped blouse en favoriete broekje!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Momenteel ben ik op vakantie in het prachtige Sauerland. Weer eens wat anders dan de Spaanse Costa of het Gardameer, haha! Met de tropische temperaturen van de afgelopen week had ik echt outfit struggles, hoor. Ik heb vooral mijn favoriete broekje van Pull&Bear vaak gedragen, in combinatie met een hemdje en sandaaltjes. Het broekje bleek ook erg goed te combineren met mijn nieuwe, witte wrapped blouse van NA-KD! Zomers, maar toch stijlvol en gekleed: Precies waar ik van houd! Kijk je mee naar mijn outfit?

wrapped blouse
Wrapped satin blouse – NA-KD / Shorts – Pull&Bear / Zonnebril – Fendi

wrapped blouse
Een super simpele outfit dus! Ik combineer ‘m met mijn nieuwe, zwarte sandaaltjes van H&M. Die gaan jullie ongetwijfeld nog voorbij zien komen op mijn blog en Instagram! Het broekje is deze zomer groot favoriet, ik ben dol op de kleurencombinatie en het model! Zo’n strik in de taille vind ik erg flatterend, evenals de verticale strepen. Ik was trouwens al een tijdje op zoek naar een mooie witte blouse. Ik vind dat altijd zo mooi in de zomer! Bij mij gaat witte kleding helaas niet zo lang mee, haha, dus het was wel weer tijd voor een nieuw exemplaar ;-).

Het werd deze wrapped blouse van NA-KD, die een elastiek heeft aan de onderkant, waardoor je dus dat bloezende effect krijgt. Ik vind ‘m zo leuk! De mouwen zijn ook wat wijder, ze hebben namelijk geen knoopjes bij de boord: Dat geeft echt een heel chique effect. De blouse heeft aan de voorkant maar één knoopje, dus ik vind het fijn om er een hemdje onder te dragen. Ik heb ook expres een maat 34 genomen, omdat ik hem best groot vond lijken bij het model op de foto’s. Ik heb trouwens ook een prachtige pantalon uitgezocht bij NA-KD, waarvan ik denk dat ‘ie ook erg mooi is met de wrapped blouse. Binnenkort meer hierover!

wrapped blouse
Oh, wat hebben we weer heerlijk gegeten bij Feel Good in Groningen. Ik raak er niet over uitgepraat, haha, valt het op? 😉 Vorige week ging ik hier lekker ontbijten met Inge, nog even bijkletsen en foto’s maken voordat we allebei op vakantie gingen. Ik had de chia pudding met fruit (gelukkig kon het zonder granola geserveerd worden, want daar zitten wellicht noten in) en een kokos-koffie smoothie en Inge had een groene smoothie en de avocado toast – echt een aanrader!

Ik heb ook nog een leuke kortingscode voor jullie! Met de code “20annajirina” krijg je 20% korting op je bestelling bij NA-KD! Zeker de moeite waard, want ze hebben super toffe zomer items en ze hebben nu ook een leuke sale :-).

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking

Wat draag jij met de tropische temperaturen – behalve zwemkleding ;-)?

7 Reacties

  1. 1 augustus 2018 / 08:56

    Wat een prachtige blouse! Een echte goede basic witte blouse die overal bij past. <3 Ben ik nog naar opzoek!
    Liefs,
    Evelien
    Evelien onlangs geplaatst…Mijn favoriete self-careMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge