OUTFIT | FALL READY MET MIJN NIEUWE SWEATER

De afgelopen weken is het echt een stuk kouder, vooral ‘s avonds. Hoewel ik toch meer geniet van het herfstzonnetje dan van de koude herfstdagen, vind ik het wel heel leuk dat ik nu mijn warmste sweaters weer uit de kast kan halen! Qua outfits heb ik gewoon veel meer inspiratie in de herfst, ik geloof dat mijn garderobe nu wel fall ready is :-). Onlangs kocht ik een super toffe sweater met hele wijde mouwen, ik combineerde ‘m met mijn nieuwe bordeauxrode rokje en een hartjes panty. Kijk je mee naar mijn fall ready outfit? 

fall ready
Meestal maak ik outfitfoto’s met mijn moeder. Het is alweer een tijdje geleden dat we deze foto’s maakten, maar deze outfit vind ik perfect voor het gure november-weer van nu. Het vinden van een geschikte locatie voor foto’s vind ik altijd lastig, zeker als het hard waait of regent. Toen we deze foto’s maakten miezerde het, ik was niet tevreden over de foto’s en mijn haar ging mega erg pluizen. Balen! Toen we terugliepen naar de binnenstad (en ik een beetje sip was over dat de foto’s mislukt waren), kwamen we langs een heel schattig steegje.

fall ready
En dat steegje was echt de perfecte locatie voor outfitfoto’s! De lage ramen, de roodbruine stenen en het groen vond ik een heel tof effect geven. Toen we de foto’s maakten was het nog volop herfst, hier en daar zag je zelfs nog groene blaadjes!

fall ready
De oplettende kijker had het misschien al gezien op Instagram: Dit is hetzelfde rokje wat ik al heb in het okergeel, haha! Hier kun je de outfitpost met het okergele rokje teruglezen, mocht je er benieuwd naar zijn. Ik vond het zo’n ontzettend leuk rokje dat ik ‘m ook in het bordeauxrood heb gekocht :-). Dit rokje heeft een zilveren rits wat ideaal is, omdat zilver vaak terugkomt in mijn accessoires, zoals mijn clutches.

fall ready
De sweater is één van mijn beste aankopen van deze herfst. Ik liep er toevallig tegenaan in de Primark in Zwolle. Ik vind hem zooooo leuk! De wijde mouwen geven zo’n leuk en speels effect, ondanks dat de trui verder vrij basic is. Oh, ik ben trouwens dol op coltruien dus dit is echt helemaal mijn ding! De kleur vind ik ook heel erg tof voor de herfst, het is een beetje beige/crème wit, wat super makkelijk te combineren is. Het allerbeste? Deze trui kostte slechts 13 euro!

fall ready
Omdat ik de outfit alsnog een beetje basic vond trok ik er een hartjes panty bij aan, dit vind ik zo’n leuk en schattig effect geven! Mijn sleehakken van Van Haren passen eigenlijk overal wel bij, wat een goede koop is dat toch :-). Ik had heel lang geleden trouwens een Forever21 tegoedbon gewonnen met een winactie en daarvan heb ik dit leuke zwarte tasje uitgezocht. Die draag ik al jaren met veel plezier!

fall ready
Sweater – Primark / Rokje – Bershka / Laarzen – Van Haren / Clutch – Forever21 / Hartjes panty – Primark

Is jouw garderobe al helemaal fall (of winter, dat kan natuurlijk ook!) ready?

17 Reacties

  1. 8 november 2017 / 09:28

    Die sweater heb ik ook! Ik vind hem nog lastig te combineren, maar dat heb jij wel echt heel leuk gedaan! Super tof met die laarzen en dat rokje!

  2. 8 november 2017 / 13:20

    Leuke outfit, vind de kleuren van de trui en het rokje heel mooi bij elkaar passen. En de panty geeft je outfit echt een leuke twist :). Mijn garderobe is bijna fall ready, ik mis alleen nog een mooie leerlook broek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge