OUTFIT | COATED JEANS

De coated jeans is zo’n kledingstuk dat ik héél tof vind bij anderen, maar waar ik zelf een beetje over twijfelde toen ik ‘m paste bij de Zara. Uiteindelijk heb ik hem toch maar meegenomen (mede door de kleur, hihi) en ik heb ‘m eigenlijk al best vaak gedragen. Ik heb hem nu al een paar maanden en kwam erachter dat ik er nog nooit een outfit mee had gemaakt, of ‘m had laten zien op m’n blog. Dat kan natuurlijk niet, haha. Dus vandaag laat ik jullie deze fijne, aubergine-kleurige coated jeans zien in een outfit.

Vest – New Look
Blouse – H&M
Ketting – H&M
Coated Jeans – Zara
Creepers – Stardust
Ring – Primark


Het was gisteren, toen ik de foto’s maakte, erg koud. Het vriest hier in Groningen! Ik was maar 5 minuten buiten en toen voelde ik mijn handen al niet meer. Vandaar dat ik dus mijn fluffy vest aanhield. Binnen draag ik vaak alleen een blouse.

De coated jeans zit echt heerlijk, wat een goede aankoop is dit! Best grappig is, is dat het volgens mij een 7/8 broek hoort te zijn. Tenminste, een maat M is toch nooit zo kort? Bij mij is het dus een ‘gewone’ broek. Van 7/8 broeken houd ik niet (ze staan me niet), dus ik ben blij dat de broek gewoon lang is bij mij.

Deze ketting kocht ik een tijd geleden bij de H&M, ik ben er echt super blij mee. Hij past goed bij heel veel outfits en ook bij deze blouse vind ik ‘m leuk. Ik heb er al eerder wat over geschreven, toen had ik ‘m ook al gecombineerd met deze blouse, haha.

De creepers heb ik gekocht bij de Stardust, mijn favoriete vintage/remade winkeltje. Ook mijn teddy coat heb ik daar gekocht, ze hebben vaak echt hele leuke dingen! Mijn creepers draag ik best vaak, ze zitten echt erg fijn en ze zijn net even wat specialer dan platte zwarte sneakers.

Mijn ring komt van de Primark, deze ring draag ik de laatste tijd ook erg vaak. Wel erg jammer dat er een steentje uit is, maar helaas kwam ik daar pas na aankoop achter toen ik al thuis was. Desondanks blijf ik ‘m gewoon dragen, ik vind ‘m leuk!

Heb jij ook een coated jeans? Is het iets voor jou?

19 Reacties

 1. 26 januari 2014 / 07:18

  Toevallig, ik heb ook een auberginekleurige coated jeans, wel wat donkerder en minder "coated", dus hij glimt een stuk minder dan de jouwe. Die van jou is wel heel mooi! Leuke outfit ook 🙂

 2. 26 januari 2014 / 13:47

  hm, zo'n coated jeans is niks voor mij maar wat zie je er leuk uit! Alles aan de bovenkant vind ik ook perfect gecombineerd! Prachtige sieraden, leuke vest en mooie blouse!

 3. 26 januari 2014 / 15:09

  Die broek staat je geweldig! Wauw. Ik zou zelf niet zo snel een coated jeans kopen (heb er de benen helemaal niet voor) maar ik vind ze wel leuk staan bij anderen. Ik vind het een edgy maar toch nog elegante broek. Love it xoxo

 4. 26 januari 2014 / 15:35

  Toffe outfit! Ik vind t wel cool dat alleen de voorkant van de broer gecoat is, maakt m wel apart 😀

 5. 26 januari 2014 / 16:04

  Leuke outfit vooral je fluffy vest vind ik heel erg leuk!

  Liefs, Jet

 6. 26 januari 2014 / 16:18

  Dat vest lijkt me echt heerlijk zitten. Ik vind je broek en ketting ook súpermooi. X

 7. 26 januari 2014 / 19:00

  Super combinatie, onwijs mooi! Rood is sowieso een prachtige kleur.

 8. 26 januari 2014 / 21:04

  Niet twijfelen over de broek! Hij staat je onwijs leuk!

 9. 27 januari 2014 / 18:57

  Wow, wat een toffe outfit! De broek staat je heel tof! Ik vind bij dit soort broeken dat je daar een goed figuur voor moet hebben, haha 🙂 Ik zou hem dus niet zo snel aan doen 🙂 Hij staat je echt superleuk en de kleur is ook tof en je vest ik ook heel leuk, haha!
  liefs

 10. 29 januari 2014 / 19:53

  Een bordeaux rood fluffy vest, hoe tof! Leuke outfit verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge