Nieuwe baan en webshop ontwikkelingen! | Persoonlijke update

Hoi allemaal! Het is helemaal nog niet zo lang geleden dat ik voor het laatst een persoonlijke update schreef, maar vandaag is het weer zover! De afgelopen tijd is er namelijk best veel gebeurd en er zijn een aantal spannende ontwikkelingen gaande die ik graag met jullie deel, voor zover dat kan. Ook vertel ik jullie in deze update meer over de nieuwigheden wat betreft mijn ontwerpbureau en webshop, dat werd wel weer tijd! Lees je gezellig mee?

baan

Ik heb een nieuwe (bij)baan!
Zoals jullie misschien weten ben ik een tijdje geleden gestopt bij mijn werk in de nachthoreca, omdat ik meer ritme in mijn leven wil. Hoewel ik veel tijd besteed aan mijn blog en mijn eigen bedrijf miste ik het toch wel om een baan buiten de deur te hebben. Ik vind het heerlijk om zelfstandig te werken, maar het leven van een freelancer is (zelfs voor mij) soms best wel eenzaam :p Deze week begin ik bij mijn nieuwe baan in een kledingwinkel (mijn lievelingswinkel, hoe leuk?!) in Groningen, voor ongeveer 20 uur in de week. Het zal in het begin even wennen zijn, maar het lijkt mij prima te combineren met mijn huidige werkzaamheden en het lijkt me ook heel erg fijn om hierdoor wat comfortabeler te kunnen leven en te kunnen sparen. Ik heb er super veel zin in! In de volgende ‘My Life Besides Blogging’ zal ik jullie zeker vertellen hoe het mij bevalt!

Spannende, nieuwe ontwikkelingen
Daarnaast zijn er wat leuke, spannende projectjes gaande op werkgebied. Ik hoop dat ik binnenkort meer goed nieuws met jullie mag delen! Ook ben ik aan een nieuw creatief projectje begonnen, namelijk waterverven! Aangezien ik vooral veel op de computer werk om bijvoorbeeld logo’s te ontwerpen vind ik het soms ook erg fijn om “offline” creatief bezig te zijn. Het is alleen wel lastig om hier tijd voor te vinden, maar ik denk dat het op den duur wel in mijn routine komt. De afgelopen weken heb ik af en toe een avond vrijgemaakt om te waterverven. Het is nog wel even oefenen, maar ik zal binnenkort wat van mijn creaties delen! De oplettende kijker/lezer heeft er misschien al een aantal voorbij zien komen via mijn Instagram.

Nieuwe items in de shop
Brrrr, wat was het de afgelopen dagen al koud hè? Het lijkt wel alsof we van een nazomer direct in de winter zijn beland… Gelukkig komen er binnenkort een aantal nieuwe items in de shop die hier goed op inspelen ;-). Ik kan hier nog niet teveel over zeggen omdat ik de samples nog moet beoordelen, maar ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zullen zijn als ik.

Blogposts over ondernemen
Op de blog van Studio Anna Jirina schreef ik vorige week een openhartige blogpost over het zijn van een multipotentialite. Lees dit artikel zeker even als je benieuwd bent naar mijn ervaringen! Ook schreef ik het artikel “Je eigen onderneming starten; waarom je het gewoon moet doen!” Hopelijk kan ik jou hiermee inspireren om ook jouw droom achterna te gaan, ondanks dat het hebben van een eigen bedrijf ook onzekerheden met zich meebrengt. Als je positief bent en blijft, geduld hebt én hard werkt dan komt het wel goed!

Ik zie mijn bedrijf dan ook als mijn creatieve uitlaatklep, waar ik niet alleen veel kan leren over ondernemen en over mijzelf, maar ook over wat ik nou precies wil. Dat klinkt misschien raar, aangezien ik de bewuste keus heb gemaakt om een bedrijf te starten, maar als je mijn artikel over het zijn van een multipotentialite hebt gelezen dan begrijp je wel wat ik bedoel. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een persoonlijke update te lezen op mijn blog en tot woensdag!

En, hoe gaat het met jou? 🙂 

7 Reacties

 1. 29 oktober 2018 / 08:59

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat leuk dat je daar aan de slag gaat. Ik kan me voorstellen dat juist de combinatie van freelancen en werken met collega’s voor een werkgever wel heel fijn is 🙂 En gaaf dat je met een aantal nieuwe projecten bezig bent! Ik ben heel benieuwd.
  Ik ga je artikel op Studio Anna Jirina snel lezen trouwens. Ik denk dat ik daar wel veel in zal herkennen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Je kunt meer dan je denkt (en dit is waarom!)My Profile

 2. 30 oktober 2018 / 09:06

  Wat leuk en fijn van je nieuwe baan! Heel erg veel succes <3
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge