NEW IN | INVITO ESPADRILLES

Door Kristina – Toen ik voor het eerst een paar espadrilles zag dacht ik ‘omg dit ga ik echt nooit dragen’, toch begon ik de schoenen meer te waarderen, naarmate ik ze vaker zag. Laatst bezocht ik de Invito en een medewerker had deze espadrilles aan. Ik vond het zo leuk staan bij haar, dat ik ze zelf ook gepast had. Na lang twijfelen besloot ik de schoenen toch mee te nemen en ik ben er ontzettend blij mee! Meer weten over de schoenen? In dit artikel vertel ik je er alles over. Lees gauw mee!
 


De schoenen zijn 100% van leer gemaakt. Ze zijn zwart en de puntjes van de schoenen zijn mooi versierd met gouden stippeltjes, dat zorgt voor een speels effect. Het lijkt alsof de zool van de schoenen van touw gemaakt zijn, wat typerend is voor espadrilles.

Eigenlijk zijn het gewoon instappertjes die zowel chique als casual gedragen kunnen worden. Ik denk dat je ze echt overal mee kunt combineren: Met broeken, jurkjes en rokjes. Als je ze aantrekt voelt het alsof er kussentjes in de schoenen zitten. Het loopt echt heerlijk! Het is van zacht leer gemaakt en het rekt goed mee als je aan het lopen bent. Ook omdat ze helemaal van leer zijn, weet ik dat ik er lang mee kan doen.

Ik twijfelde eerst enorm over de schoenen om ik ze eerst te prijzig vond voor gewone instappertjes, maar ik vind ze nu absoluut het geld waard! Ik denk dat ik hier nog veel plezier van zal beleven. Het zijn niet echt gewaagde schoenen maar ze zijn ook absoluut niet saai. Bovendien zijn ze perfect voor de zomer, de lente en ik denk zelfs dat ik ze in de herfst nog kan dragen (als het niet regent). Ik kan je ze echt aanraden!

Deze espadrilles zijn bij Invito online en in de winkel te koop. Leuk weetje: ze zijn momenteel in de aanbieding!

Wat vind jij van espadrilles? Heb jij ze al?

16 Reacties

 1. 23 juli 2015 / 08:54

  Wat een leuke espadrilles voor in deze zomer! Ik heb er nog geen, maar ik heb wel slip-ons en die vind ik ook wel fijn.

 2. 23 juli 2015 / 10:14

  Ik vind ze super leuk! Heb zelf ook espadrilles van Invito, maar dan met een luipaardprintje voorop en de rest zwart. Heerlijke dingen en echt leuk!

 3. 23 juli 2015 / 12:19

  Die zijn mooi zeg en ze lopen vast heerlijk 🙂

 4. 23 juli 2015 / 14:27

  Hoe jij in het begin over espadrilles dacht, zo dacht ik er precies ook over. Nu heb ik toch wel een aantal leuke gezien en deze vind ik ook erg mooi! Fijn ook dat ze zo lekker zitten.

 5. 23 juli 2015 / 14:41

  Hoewel ze steeds vaker voorkomen en ik ze bij andere heel leuk vind, zou ik ze zelf niet zo snel dragen xD Ik vind de kleine stipjes aan de voorkant wel erg leuk 🙂

 6. 23 juli 2015 / 17:24

  Deze zijn echt leuk! (en dat zeg ik niet snel over espadrilles haha.)

 7. 23 juli 2015 / 17:51

  Wat een leukerds! Ze zijn echt alles behalve saai, komt door de stipjes denk ik. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge