NEW IN | Inglot products

Alweer een hele tijd geleden ontving ik een mailtje van Jiami, dat ik de Inglot workshop (herinneren jullie je die winactie nog?) t.w.v. 120 euro had gewonnen. Ik kon mijn geluk niet op, wat had ik daar onwijs veel zin in! Inmiddels heb ik mijn gekregen make-upjes al een tijdje onaangeraakt in de kast staan, omdat ik er per se iets over wilde schrijven. Hoe ik dat heb kunnen volhouden weet ik ook niet, want ik was zó nieuwsgierig. Vandaag laat ik je de producten zien en geef ik m’n mening. Lees je mee?

Allereerst moet ik even zeggen dat de workshop echt super leuk was. Ik werd opgemaakt en ook kreeg ik tips en advies, heel handig! Daarna mocht ik producten uitzoeken t.w.v. 60 euro. Dat was moeilijk! Waar ik wel erg zeker over was, was dat ik een goede, lichte foundation wilde. Goedkopere foundations zijn vaak te donker voor mij in de winter, de lichtste kleuren zijn nét niet goed. Oogschaduw en eyeliner gebruik ik momenteel niet heel vaak meer, maar wat echt niet kan ontbreken is een mooie blush. Bronzer gebruik ik niet, omdat ik daarvoor geen goede kwast heb en geen mooie bronzer. 1 en 1 is 2, ofwel ik koos voor een kwast en een bronzer! 

Wauw, wat een super fijne, zachte kwast is dit zeg! (Dat mag ook wel voor dat geld). Ik ben helemaal gelukkig, want met deze kwast kan ik bronzer wél natuurlijk en mooi aanbrengen. Het resultaat zie je straks.

En dan… De foundation! Maar wow, wat lijkt ‘ie donker! Ik dacht echt dat ze me de verkeerde had meegegeven. Dat bleek gelukkig niet zo te zijn, haha.

Mijn hand zonder foundation.

Mijn hand met foundation (mijn hand is nu zelfs lichter!). Wat fijn is aan deze foundation is dat hij je huid matteert. De laatste tijd heb ik erg last van een glanzende en vette huid en dit is eigenlijk de perfecte foundation voor mij. Wel kan hij je huid nogal uitdrogen, dus belangrijk is dat je de foundation niet op de tere huid onder de ogen gebruikt (hallo concealer!). Ze hadden trouwens ook een foundation voor de droge huid, mocht je daarin geïnteresseerd zijn. Ik vond het resultaat zo mooi toen ik werd opgemaakt, ik had heel veel zin om de foundation te testen:


Mijn huid zonder foundation.


Mijn huid met de foundation. Zoals je ziet is de dekking niet geweldig, maar ik heb liever dat je wat pukkeltjes ziet dan dat je een dikke vette laag foundation ziet. De roodheid is weg, mijn huid is meer egaal én kan nog ademen. Een beetje concealer en poeder erop en het ergste is niet meer zichtbaar. Ook fijn is dat je de foundation niet voelt zitten, hij droogt heel mat op en blijft de hele dag goed zitten. Aan het einde van de dag kom ik niet meer thuis met een glimmend voorhoofd, nice!

Over de bronzer twijfelde ik eerst nogal. Want hoe vaak gebruik ik dat nou? Maar ik moet zeggen, nu ik een goede bronzer en een goede kwast heb grijp ik er ‘s ochtends veel sneller naar. Ik hoef niet meer met doekjes en remover in de weer, het lukt me nu meteen om de bronzer natuurlijk aan te brengen. Blij met mijn keus!

De swatches; voldoende gepigmenteerd voor een bronzer. I like! Er zit wel een lichte shimmer in de bronzer zie ik nu, maar de make-up artist raadde me deze wel aan om mee te shapen. Oké dan!

Mijn huid met alleen foundation.

Mijn huid met poeder en bronzer.

Bronzer en blush!

Full face met o.a. de Inglot producten. Oeh, wat ben ik blij met mijn make-upjes! Als je last hebt van een vette huid (zoals ik), dan is de foundation echt een aanrader. Hij matteert super goed! Prijzen *komt erachter dat de website het momenteel niet doet*: Ehm… Alles was ongeveer 20 euro! Wel duur, maar van alle producten die ik heb gekozen gebruik je niet enorm veel en ook met de kwast kun je heel lang doen. In één keer is het wel een hoop geld, maar uiteindelijk is ‘t het wel waard ;)!

Heb jij ervaring met Inglot producten?

12 Reacties

 1. 5 december 2013 / 08:53

  Haha ik schrok ook even toen ik de donkere kleur foundation in de verpakking zag.. Maar wat komt ie mooi uit op jouw huid! Mooie producten. Super tof dat je dit gewonnen hebt 🙂

 2. 5 december 2013 / 13:57

  Mooie producten zeg 😀 en het ziet er ook heel goed uit op je huid. Geslaagd 😀

 3. 5 december 2013 / 16:13

  Wauw wat een prachtige producten, wat leuk dat je het hebt gewonnen! Ik heb zelf geen ervaring met Inglot, maar ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden 🙂

 4. 5 december 2013 / 18:58

  Waah die bronzer ziet er echt goed uit! En ook niet heel shimmery!

 5. 6 december 2013 / 12:57

  mooie producten meis ik volg je nu via bloglovin 🙂
  je hebt een hele mooie blog!liefs, x

 6. 7 december 2013 / 13:44

  Wauw, wat tof dat je dit allemaal hebt gewonnen! Inglot lijkt me een heel fijn merk!
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge