NEW IN | FRINGE BOOTS VAN DE KRINGLOOP

Ik denk dat ik nooit over mijn schoenen verslaving heen zal komen… Niet helemaal, in ieder geval. Maar zolang het een beetje betaalbaar blijft, hoor je mij niet klagen! Vorige week nam ik weer eens een kijkje bij de Kringloop en daar zag ik een paar prachtige laarsjes met fringes staan. Het was liefde op het eerste gezicht en ik nam ze mee. Benieuwd naar mijn nieuwe boots? Vandaag vertel ik je er alles over.

Ik neem wel vaker een kijkje bij de kleding en de schoenen bij de plaatselijke Kringloop, maar er zit bijna nooit wat leuks tussen. Tot mijn grote verbazing zag ik afgelopen week deze super mooie laarsjes staan. Dat de Kringloop lekker budget is weten we natuurlijk allemaal. Maar dat ik deze boots mee mocht nemen voor slechts 5 euro?! Ik voel me er bijna schuldig over, haha. Wauw.

De laatste tijd ben ik helemaal gek van fringes. Ik heb onlangs ook een tas gekocht met fringes, die ga ik gauw laten zien! Nu kan ik lekker matchen ;-). De laarsjes komen oorspronkelijk van Sacha Shoes en zijn gemaakt van echt leer en suède, wat een aangename verrassing!
Het enige nadeel is dat de laarsjes wat te groot zijn; het is een uitgelopen maat 39 (leer loopt flink uit), daar pas ik met met mijn smalle maat 38 makkelijk in! Maar met een paar dikke sokken er in is het prima te doen. Ideaal voor de koudere dagen, het is lekker warm en het zit ook nog eens comfortabel :-). Omdat de laarsjes niet echt steun bieden – ze zijn heel slap, is het wel belangrijk om je voet er stevig in te hebben.
Ik. Vind. Ze. Zo. Leuk! Ik had nooit gedacht dat ik nog eens schoenen met een punt zou kopen, maar bij deze laarsjes vind ik het verrassend goed passen. Het maakt ze chique en speels tegelijk. En mijn voeten lijken er gelukkig niet mega groot door, dat valt echt reuze mee!
De hak van de laarsjes is een beetje beschadigd. Maar op wat kleine vlekjes na zien ze er prima uit! Zeker voor echt leer. Ik snap niet dat iemand zulke leuke schoenen weg doet, haha.
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe, leren fringe laarsjes! Ik heb ze al een aantal keer gedragen en ze zitten erg fijn. Je kunt er eindeloos mee combineren en bovendien had ik nog geen echte, effen zwarte laarsjes :-). Wat een gelukje was dit! Hier ga ik zeker nog veel plezier van hebben.
Scoor jij wel eens wat leuks bij de Kringloop?

15 Reacties

 1. 17 december 2015 / 06:31

  Die zijn leuk! Ik ga wel eens naar de kringloop en kom meestal thuis met kookboeken en af en toe baby kleding.

 2. 17 december 2015 / 06:47

  5 euro maar?! Dat is echt fantastisch! Wat een geluksvogel ben jij. Het zijn echt prachtige schoenen!

 3. 17 december 2015 / 08:59

  Wat een mooie laarzen! Ik vind ze geweldig. Schoenen kun je nooit genoeg hebbem toch? 😉 Ik heb laatst een hele doos vol porseleinen oma bordjes gescoord.

 4. 17 december 2015 / 13:56

  Wauw dit is zeker een super koopje, prachtig zijn ze.m

 5. 17 december 2015 / 14:02

  Even een nieuw hakje eronder laten zetten en ze zijn weer als nieuw! Vind ze te gek, I love fringes! X

 6. 18 december 2015 / 08:40

  Mooie laarsjes! Eventjes bij een kringloop kijken is altijd leuk. Ik slaag vrijwel nooit, maar dat maakt niet uit. Jij slaagt daarentegen wel, leuk!
  Liefs,
  Elles

 7. 18 december 2015 / 10:40

  Die zijn tof! En wat weinig geld dan voor zulke leuke schoenen..!

 8. 18 december 2015 / 15:36

  Niet helemaal mijn smaak, maar leuk om te lezen dat jij er wel blij mee bent, hihi! Ik vind ze jou in elk geval heel erg leuk staan! Ik scoor alleen wat als ik echt naar iets op zoek ben in de Kringloop, anders bijna nooit, hihi.
  liefs

 9. 18 december 2015 / 16:10

  En dat voor €5?! Wauw! Dat geeft ook altijd zo'n lekker (en inderdaad bijna schuldig) gevoel hahah! Leuke aankoop 🙂

 10. 23 december 2015 / 20:48

  Heel mooie laarsjes, ik wist niet dat je zo'n koopjes bij de kringwinkel vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge