My Life Besides Blogging | week 4

Wow, de afgelopen week ging abnormaal snel. Echt NOG sneller dan normaal volgens mij… Ik vond het bijna te snel alweer vrijdag worden, ik wilde doordeweeks eigenlijk meer doen voor school. Maar doordat ik lange dagen maak wordt dat ‘m meestal niet. Dus moest ik dit weekend weer flink aan de bak! Het grootste deel voor deze week is alweer gedaan, dus ik ben blij. Vanavond reis ik weer naar Amsterdam voor een nieuwe schoolweek en is het weekend alweer voorbij… Maar voor het zover is kijk ik eerst terug op de afgelopen week. Kijk je mee?


– dit weekend was ik bij mijn ouders thuis in Groningen en daar stond me een onaangename verrassing te wachten: SNEEUW! En ik maar denken dat de lente eraan zat te komen… haha
– kleurenkaart geverfd voor mijn sfeer collage, zoals ik al had verwacht zijn een aantal kleuren afgekeurd dus ben ik vandaag weer ermee bezig geweest
– ik stopte lieve doex (de hond van mijn vriend) onder een dekentje, hij vond het heel even leuk
– selfie in een lege sprinter, jeej!

– mijn 40 biografieën over modeontwerpers ein-de-lijk af
– ik ging naar een vriendin zaterdag, ik had haar nodig voor een shoot voor school en ook gingen we even gezellig bijkletsen en lunchen. dit is haar hond, ace. ik schrok er van, ik had hem nog nooit gezien, alleen op foto’s dat ‘ie een puppy was. hij is al zo groot! 
– doordeweeks eet ik verschrikkelijk slecht, omdat ik veel tijd kwijt ben aan schoolwerk
– hier word ik toch zo graffetakkig (dit kwam ineens in me op) chagrijnig van, ik moet ieder weekend zo’n zes uur reizen (van amsterdam naar groningen en weer terug) en het internet in de treinen is echt dra-ma. terwijl ik die uurtjes juist heel nuttig bezig kan zijn voor mijn blog of voor schoolwerk

– voor het vak modeillustreren ging ik een aantal illustraties natekenen, ik moet het natuurlijk ‘uit mijn hoofd’ kunnen, maar natekenen is zó fijn…
– mijn lieverd haalde me vrijdagavond op van het station
– lieve doex
– zo ziet de eettafel bij m’n ouders er ongeveer uit ieder weekend

– heerlijk comfortabel zitten in de trein met mijn koffer voor me en iemand naast me…
– technische tekening van een jas bij productmarketing!
– nog meer sneeuw, ik ben er nu al zat van
– beginnetje van mijn moodbox voor cultuurkennis, het wordt vast leuk

– brrrrrr in Groningen
– het gaat de laatste tijd erg lekker met de blog (niet alleen door de winactie, haha). Ik ben echt super trots en blij! Jullie zijn top, bedankt!

Fijne week allemaal en tot snel!

18 Reacties

 1. 27 januari 2014 / 07:57

  Leuke foto's zeg! 🙂 En wat fijn dat je blog groeit, mijne groeit ook de laatste dagen enorm haha, woeh 😀 verder is het echt raar om te zien dat er sneeuw ligt in Groningen, hier in Limburg mag hij nog wel even wegblijven…

 2. 27 januari 2014 / 09:03

  Leuke foto's, super fijn gevoel he als je blog zo groeit!!! Ik vond het zo raar om te zien op het nieuws dat er bij jullie een pak sneeuw ligt en bij ons gewoon de zon schijnt haha

 3. 27 januari 2014 / 10:51

  Wat een super schattige hond!! Die eerste, is dat een American Stafford? Ik heb er ook zo eentje gehad in een bruine kleur, echt te lief was ze 🙂

 4. 27 januari 2014 / 14:55

  Leuke foto's! Echt een gek idee dat daar sneeuw ligt en hier het zonnetje schijnt. haha!
  Liefs,

 5. 27 januari 2014 / 16:08

  Leuke foto's! Stiekem ben ik best een beetje jaloers op je sneeuw, al ben ik sneeuw meestal al na 2 dagen beu…

 6. 27 januari 2014 / 16:22

  Jaa het is echt een verschil! Sneeuw in het noorden en in het zuiden is er niks aan de hand! Wat voor studie doe je/ xx

  • 28 januari 2014 / 16:09

   Haha ja, heel vreemd eigenlijk! Ik doe de bachelor allround styling aan academie artemis in amsterdam 🙂 X

 7. 27 januari 2014 / 17:44

  Die tekeningen zijn zo tof! Bij ons is er (helaas) nog geen sneeuw gevallen, haha!

 8. 27 januari 2014 / 18:53

  Wauw, jij bent zo creatief he! Haha ik vind dit zo leuk om te zien dat je lekker bezig bent met je opleiding 🙂 Het knalt er vanaf dat je het naar je zin hebt op je studie 🙂 Superleuk dat je blog zo groeit, mag je inderdaad trots op wezen want hij is heel leuk!
  liefs

 9. 27 januari 2014 / 19:41

  Ik was wel een beetje jaloers toen ik hoorde dat het in Groningen had gesneeuwd :p ik ben dan wel 22, maar ik vind het nog steeds leuk om van een hoge helling af te sleeën hihi ^^
  Wat fijn dat het steeds beter gaat met je blog! 🙂

  • 28 januari 2014 / 16:10

   Haha, ruilen? Sneeuw kan wel leuk zijn, maar dan moet het echt vakantie zijn en dat je echt niet het huis uit hoeft (alleen om sneeuwballen te gooien ;)) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge