My Life Besides Blogging | week 37

De afgelopen week was anders… Spannend. Ik sliep voor het eerst op m’n nieuwe kamer, had een introductieweek van m’n nieuwe opleiding, kookte voor mezelf, maakte schoon en moest ineens alles zelf maar uitzoeken. Niemand om op terug te vallen. Het was een drukke, maar leuke week. In het wekelijkse MLBB geef ik je een kijkje in mijn leven, door middel van foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt. Kijk je mee?


Even heel erg sexy naar de supermarkt. Stiekem vond ik ‘t nog best kunnen ook, haha.

Mijn gemiddelde avondmaal van de afgelopen week. Student food!

Bepakt en bezakt gingen m’n ouders vorig weekend voor de laatste keer mee naar Amsterdam.

En… Opruimen en inrichten maar! Pff, wat een werk. En het was super warm.

Leuke en lieve foto’s met een heleboel herinneringen <3

Ontbijtje!

Maar even een foto gemaakt van de tramtijden, totdat ik er achterkwam dat dit niet zo’n goede indicatie is… Er klopt helemaal niks van! Maar gelukkig rijden ze om de 6 minuten, dus eentje missen is niet echt een probleem.

De route naar school verkennen en uittesten!

Om vervolgens even de H&M binnen te lopen… Wat moet je anders als je alleen bent? Het was lekker rustig, dus kon ik op m’n gemak wat dingen passen. Uiteindelijk kocht ik alleen een cropped top, ik heb mezelf kunnen bedwingen! Over deze schoenen twijfelde ik heel erg, ik vond ze leuk, maar tegelijkertijd ook niet echt mijn ding.

Boodschappen doen en koken.

Eet smakelijk! 🙂 Prima studenten maaltijdje dacht ik zo.

Lekker blogs lezen met een kop thee erbij, heerlijk.

Ik heb best gezond gegeten de afgelopen week, maar toch werd ik ziek. Ik denk dat het kwam van de stress en de slapeloze nachten, want geloof me; het is écht wennen. Bij de Albert Heijn kocht ik dit sap, waar echt iets van 34% puur fruit in zat en dat is best veel. Het was erg lekker en ook super gezond!

Wachten op de tram.

Schoonmaak-rooster alert!

Is ook wel nodig, ghehe.

Mijn -ik ben ziek, maar ik laat het niet zien- hoofd.

Leuke opdracht tijdens de introductieweek: Maak een lunch voor elkaar. Deze lunch kreeg ik van een tweedejaars, een heerlijk appelgebakje! 

Drukte in de tuin op school (iedereen moest zijn lunchpartner vinden, haha).

Even een heerlijke oppepper (latte) bij de Starbucks, die echt vlakbij school zit.

Vlak voor de eindpresentatie van de introductieweek… (Willen jullie hier meer over lezen?)

Aaaaah. Het rooster voor de komende tien week. Het lijkt niet veel, maar ik moet echt super veel doen. Maar dat wist ik natuurlijk nog wel van de open dagen enzo, dusja. Ik ga er gewoon voor!

Fijne zondag dames!

14 Reacties

 1. 15 september 2013 / 06:18

  Leuke foto's weer! Het eten wat je maakt ziet er superlekker uit en wat tof dat je grafische vormgeving krijgt als les, ik doe dat als opleiding op dit moment 🙂 Foto 15 ziet er erg bekend uit, daar kwam ik vroeger altijd, haha 🙂
  liefs

  • 15 september 2013 / 12:12

   Dankje! Ja, het lijkt mij ook erg leuk, ben heel benieuwd 🙂 X

 2. 15 september 2013 / 07:14

  Leuke foto's! En ik snap wel wat je bedoeld met die laarsjes, leuk maar toch..?

 3. 15 september 2013 / 07:21

  Go for it girl! Veel succes met je opleiding en wat een fijne foto's heb je gemaakt! En ik heb die jas ook hihi, super leuk! Misschien is het leuk om het recept van je studentenmaaltijd te delen, want wauw wat ziet dat er lekker uit! Heb gelijk zin om het ook te maken, maar weet niet zo goed waar ik moet beginnen 😉

  • 15 september 2013 / 12:11

   Dankjewel! Die jas heb ik gekocht nadat ik jouw artikel las op Anne's blog haha, hij staat je echt leuk 🙂 Maar bedoel je de pasta of de rijst? X

 4. 15 september 2013 / 09:15

  Heel veel succes met je studie en geniet van je studentenleven 🙂 Erg leuke foto's!

 5. 16 september 2013 / 11:36

  Leuke foto's en Leidseplein! Oh, wat mis ik zo!

 6. 16 september 2013 / 17:54

  Leuke foto's! Je hebt toch maar lekker voor jezelf gekookt! Het zag er goed uit!

 7. 16 september 2013 / 18:07

  Hele leuke foto's! Altijd leuk om te zien. 😀

 8. 19 september 2013 / 17:45

  Leuke foto's! Ik vind de H&M schoenen wel leuk eigenlijk 😀 Veel succes met je studie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge