My Life Besides Blogging| week 28

De afgelopen week vloog voorbij, net als alle weken deze vakantie. Waarom gaat de tijd alleen snel in de vakantie? Mijn week was weer redelijk standaard: werk, blog en gewoon genieten! Vandaag geef ik je in MLBB een kijkje in mijn leven, door middel van foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt. Kijk je mee?

Click ‘meer lezen’ to read English!

Last week has flown by, just as every other week this summer. Why is time only going so fast when you’re having vacation? My week was really standard: I worked, blogged and just enjoyed! Today, in MLBB, I’m showing you sth about my life, by means of pictures that I’ve made last week. 

Selfie! 


OOTD: Bershka denim jacket / H&M top / Pull&Bear pants / Converse sneakers <3


NL| Later voegde ik nog een bloem toe aan mijn rommelige vlecht, om het net iets leuker te maken. Dit is trouwens gewoon een haarklipje.

ENG| Later, I added a flower to my messy braid, to make it even more playful. This is btw just a hair clip.


NL| Bij mijn vriend voor het slapengaan nog even een pannenkoek eten, oh zo slecht! Maar ik had gewoon echt trek in iets…

ENG| Eating a pancake at my boyfriend’s before going to bed, so bad! But I just wanted to eat something…

NL| Zijn lieve hond genoot ook van het weer en kwam bij ons op het kleedje liggen.

ENG| His adorable dog enjoyed the weather too and wanted to lay with us on the rug.


NL| Bepakt en bezakt weer naar huis!

ENG| On my way back home, with lots of stuff.


NL| Foto’s maken met m’n nieuwe liefde is echt genieten, hier kun je het artikel van de nagels terugvinden.

ENG| I enjoy making photos with my new love so much, here you can find the article about the nails.


NL| Ik ben VERSLAAFD aan de Sims 2, al zo’n negen jaar. En EINDELIJK heb ik weer tijd om het te spelen, naast werk en bloggen. Volgens mij heb ik dat nog nooit eerder aan jullie verteld. Het lijkt me leuk om hier eens een (persoonlijk) artikel aan te wijden, laat me weten of je dat wat vindt!

ENG| I’m ADDICTED to the Sims 2, for about 9 years now. And FINALLY I’ve got the time to play it, besides work and blogging. I think I’ve never told you about it and I want to write a (personal) post about it, let me know what you think!


NL| De afgelopen week was het best lekker weer, dus trok ik mijn lila all stars weer eens uit de kast. Ik heb deze schoenen al vier jaar, maar ik ben er nog steeds zó blij mee!

ENG| The weather was pretty good last week, so I decided to wear my lilac all stars more often. I’ve got those shoes for about four years now, but I still love them!


NL| Ik ving een spin in een glas en dekte hem af met een envelop. Uiteindelijk is hij doodgegaan, ook door de cola denk ik? Maar ik voelde me stiekem wel een baas, want ik ving de spin terwijl m’n vriend niks deed, haha!

ENG| I catched a spider into a glass and covered it with an envelope. Eventually, he died, also because of the pepsi in it I guess? But I secretly felt like a boss, because I catched the spiders while my boyfriend didn’t do anything, haha!


NL| Ik houd van bloemen, ik heb ze graag op mijn kamer. Ik vind het alleen zo jammer dat ze zo snel gaan hangen.

ENG| I love flowers, I also love to have them in my room. I just don’t like that they die so fast.


NL| Ook heb ik deze week weer redelijk wat uren gewerkt, deze tas gebruik ik altijd voor m’n werkkleding.

ENG| I’ve also worked some hours this week, this bag do I always use for my work clothes.

Zo, dit was mijn week wel ongeveer. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Fijne zondag, geniet van je vrije tijd!

So, I guess this was my week. Hope you’ll like it! Have a great sunday, enjoy your free time!

XO

13 Reacties

 1. 14 juli 2013 / 06:45

  Sims! Dat heb ik al zo lang niet meer gedaan, dat is echt geweldig haha! Leuk om te zien dit 🙂

 2. 14 juli 2013 / 12:14

  Ik vind je lila allstars echt heel gaaf! Weer eens een ander kleurtje 🙂

 3. 14 juli 2013 / 13:28

  Leuk om te zien! En stoer dat je die spin zelf had gevangen, haha, ik zou het niet durven!

  • 14 juli 2013 / 18:38

   Haha, ik durf het ook nooit eigenlijk. Maar deze keer was het anders, hij zat vlakbij m'n bed dus ik wilde hem echt vangen haha!

 4. 14 juli 2013 / 23:10

  Hele leuke foto's! Bij het zien van de spin gaan de rillingen al over mijn rug haha.

  • 17 juli 2013 / 08:10

   Haha ja, super leuk is dat hè? Alleen buiten de vakanties heb ik er geen tijd voor hihi.

  • 17 juli 2013 / 08:08

   De foto's in dit artikel zijn gemaakt met mijn mobiel: Samsung Galaxy SIII. Productfoto's e.d. maak ik met de Canon 1100D. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge