My Life Besides Blogging: week 16

Het is weer zondag en dat betekent weer een nieuwe editie van MLBB: Het persoonlijke artikel waarin ik je een kijkje in mijn leven geef, door middel van foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt. Afgelopen week was vrij rustig, ondanks dat ik veel heb gewerkt en veel voor school heb gedaan. Nou ja, jullie gaan het allemaal zien in MLBB πŸ˜‰


Ik heb een aantal hoesjes besteld voor m’n s3, die over zo’n 10-20 dagen geleverd zullen worden. Er komt zeker nog een artikel/review over en ook heb ik plannen voor een DIY van een paar hoesjes, maar dit zal dus nog wel een tijdje duren.

Mijn lieve woestijnratje, Panter, had echt weer een schone kooi nodig. Zo’n beestje is ideaal, je hoeft het hok maar eens per 2/3 maanden te verschonen, maar alsnog kom ik er vaak niet aan toe. Maar afgelopen zondag was het eindelijk zover.

Done! En ook weer een lekker zandbadje voor z’n vachtje. 

Een tijdlijn maken tijdens de ‘examentraining’ voor geschiedenis. Omdat de VS het nieuwe onderwerp is voor 2012/2013, kunnen we helaas geen oude examens maken, maar moeten we de stof maar op een andere manier zien te begrijpen. Ik ben vaak in de war met jaartallen, omdat het in het boek heel onoverzichtelijk staat. Zo’n tijdlijn was nog best handig!

Cranberry-pillen slikken voor meer weerstand en vitamine C, ik hoop dat het helpt. Ik voel me de laatste tijd echt bagger, ik ben heel moe en ik heb echt de conditie van een vaatdoek. Deze pillen houden me een beetje op de been om het zo maar te zeggen.

Donderdag waaide het enorm hard, zo hard dat de golfplaten van het kippenhok wegwaaiden en onze laatste, oude kipje het hok uit vloog (WTF!). Eerst dachten we dat het deurtje van het hok was open gewaaid, maar blijkbaar was ‘ie dus via de bovenkant van het hok naar buiten gekomen. Gelukkig is deze kip nogal schichtig en bleef hij mooi op de oprit en in de tuin. Uiteindelijk is hij zelf weer via de bovenkant het hok in gevlogen/gesprongen.

Ik hield toezicht op de kip, bij het raam, en fotografeerde/testte ondertussen de Essence Stay Matt Lipcreams.

Deze week was het heerlijk weer en kon ik eindelijk m’n babyroze (fake, dat wel) allstars weer aan <3.

Donderdagavond de stad in met m’n vriend om wat dingen van de shoplog te ruilen en nieuwe dingen te kopen, omdat ik toch nog niet helemaal tevreden was. ‘s Avonds dineerden we lekker goedkoop bij de V&D. Ik had een broodje met kruidenkaas en een aarbei-sinaasappel smoothie, jum! Mijn vriend had jus d’orange en een broodje beenham.

Vlak voordat we weer naar het station gingen even een korte stop bij de Hema, voor een softijsje en wat drinken. En we kregen er gratis oranje dip bij, haha!

Ik heb weer flink geshopt, zaterdag komt weer een shoplog online! 

Risotto Pomodori koken met m’n vriend, bij hem thuis. Het was ontzettend lekker, maar het vult echt enorm.

Zijn hond Doex kijkt toe hoe wij aan het kokkerellen zijn.

Daarna ging hij weer eens in een mooie pose in zijn mand liggen.

En daarna als een verlamde bij ons op de slaapkamer liggen, met zijn kop tegen de muur aan.

Zaterdagochtend: Ontbijten met pannenkoeken, jum!

Het resultaat: Misschien wel de mooiste/lekkerste pannenkoeken die ik ooit heb gezien en gegeten πŸ˜‰

Die middag had ik gewerkt en het was heel rustig, dus ik zakte echt enorm in. Na het werk viel ik bijna in slaap op de bank, maar toen kwam papa ineens aanzetten met een latte macchiato Γ  la papa, haha <3.

Zondag kwam ik weer thuis van een weekend bij m’n vriend en het zonnetje scheen heerlijk, dus ging  ik maar even buiten zitten met een kop thee en een muziekje.

Outfitje

En de examenbundel van geschiedenis is binnen! Nu aardrijkskunde en wiskunde nog. Ik weet het, ik ben een beetje laat, maar ik begin toch pas echt met keihard leren in de meivakantie. Eerlijk gezegd doe ik nu niet heel veel, behalve oude examens maken “zonder te leren.” Als ik echt geleerd heb ga ik pas de examens van 2012 maken πŸ™‚ #strategie haha!

Een heerlijke week, wat mij betreft! Deze week wordt vast nog veel beter, aangezien ik woensdag jarig ben, jeej! Fijne zondagavond nog meiden, geniet er van <3

Hoe was jouw week?

10 Reacties

 1. 21 april 2013 / 16:21

  Leuke post en leuke blog! Zullen we elkaar volgen? Ik volg je nu via bloglovin'!

 2. 21 april 2013 / 16:33

  Wat een ontzettende leuke foto's! Zo'n tijdlijn maken is ontzettend handig πŸ™‚ Toen ik nog studeerde, maakte ik die ook wel eens.

 3. 21 april 2013 / 17:03

  Leuke update! Raar dat je zo moe en futloos bent πŸ™ Misschien extra vitamine D slikken ook, naast je eigen pillen? Na zo'n lange donkere winter hebben veel mensen een flink vitamine D tekort, en dat haalt je energielevel dus heeeelemaal naar beneden.

  • 21 april 2013 / 17:14

   Hee, dankjewel! Ik ben ook twee weken aan de antibiotica geweest en toen ik stopte kwam de 'klap' pas, ik had veel moeite met ademhalen en huiduitslag. Ik heb 1,5 maand niet meer gesport omdat ik ziek was, maar deze week ga ik m'n conditie langzaam weer opbouwen πŸ™‚ En ik ben inderdaad ook erg toe aan een flinke dosis zon, laat de zomer maar komen haha! XXX

 4. 22 april 2013 / 16:30

  Leuk om te zien. Ik krijg meteen zin in de lekkere broodjes van La Place! Die examenbundel is de komende tijd helaas ook mijn beste vriend, maar dan voor andere vakken. Ik heb helemaal geen zin om daarmee bezig te zijn, ik wil veel liever bloggen πŸ˜‰ Succes alvast met je examens!

 5. 22 april 2013 / 18:03

  Leuke foto's! Je babyroze all-stars zijn echt mooi!

 6. 22 april 2013 / 20:03

  Wat een leuke foto's! Ik ben benieuwd naar de shoplog. Mag ik vragen waar je je fake converses vandaan hebt? Ze lijken zo echt!! πŸ™‚

  x Irene
  SISTERS IN PARADISE

  • 23 april 2013 / 13:17

   Hee, dankjewel! Ik heb ze gekocht in Turkije, in zo'n winkeltje met alleen maar nep merkkleren haha.

 7. 23 april 2013 / 17:20

  Leuk om je foto's zo op een rijtje te zien πŸ™‚ Ook al zie je dit soort posts op veel blogs voorbij komen, ik blijf ze erg leuk vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge