MY BIG FAVE #3 | HEMA GEZICHTSMASKER

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een favorietje met jullie deelde, maar vandaag heb ik er weer een! (Voor de nieuwe lezers: eens in de zoveel tijd deel ik een persoonlijke favoriet op mijn blog, dit kan van alles zijn. Zie het als een soort review waarbij je van te voren al weet wat ik er van vind!) Namelijk een gezichtsmasker van de Hema die ik al járen gebruik. Mede een reden waarom ik er nu pas over schrijf is omdat ik jullie hulp nodig heb, hierover straks meer. Kijk je mee naar de foto’s en mijn mening over deze gezichtsmasker?

Zijn jullie ook zo dol op producten van de Hema? Ik vind hun eigen merk echt heel fijn, ik heb er dan ook veel producten van in de (voorraad)kast staan. Zo vind ik de scrub heel fijn en ook hun gezichtsmasker mag niet ontbreken in mijn stash.


Ik heb het masker voor de normale/gecombineerde huid, hoewel ik er sinds kort achter ben dat mijn huid vochtarm is. Maar ik heb wel snel last van onzuiverheden en een glimmende huid, zo gek! Iemand van jullie die hier bekend mee is? Ik weet niet of ik nou producten moet kopen voor de droge huid of de normale/vette huid. Hoewel een vochtarme huid nou niet meteen droog hoeft te betekenen… In ieder geval werkt dit masker wel goed bij mij, hij matteert de huid en ook heb ik het idee dat de onzuiverheden minder worden (in ieder geval minder rood en aanwezig).

Zoals je ziet zit er wel alcohol en parfum in het masker, ze staan vrij hoog op de lijst wat dus betekent dat er redelijk veel van in zit. Ik zelf heb hier geen problemen mee, maar als je huid er niet goed op reageert of je het zelf gewoon niet fijn vindt is dit sowieso geen aanrader.

De substantie van het masker is vrij dik, hij smeert echt heel fijn uit. Ik gebruik dit masker wekelijks en dan smeer ik best een dikke laag op, anders heb ik het idee dat zo’n masker niks doet voor de huid. Ik moet zeggen dat ik altijd iets heb tegen producten met een sterke geur, maar de geur van dit masker is heel subtiel. De geur is heel zacht en verzorgend, ik vind het een heel lekkere geur!

Na gebruik is mijn huid heerlijk zacht en ook de roodheden/oneffenheden zijn minder. Op de foto kon je dit niet goed zien, omdat de huid eerst wat rood was doordat ik het met een washandje er af haalde. Je moet me maar op m’n woord geloven 😉 En zeker de dag nadat ik het masker gebruik is er altijd echt verschil te zien! 

Maar waarvoor ik jullie hulp nodig heb: ik kan dit masker nergens meer vinden! En nee, dan bedoel ik niet in mijn huis, maar bij de Hema. Mijn masker is inmiddels bijna op en ik zie ‘m nergens meer.. De scrub trouwens ook niet! Sinds de Hema helemaal veranderd is, is hij opeens onvindbaar. Ze hebben nu wel een lichaamsscrub, maar de gezichtsproducten zijn spoorloos. Ligt dat aan de Hema hier, of ben jij dit masker onlangs nog tegengekomen? Let me know.

Mocht je benieuwd zijn naar de vorige twee MY BIG FAVE-artikelen, dan kun je ze hier nog even teruglezen:

MY BIG FAVE #1 

MY BIG FAVE #2

Gebruik jij ook een gezichtsmasker? Zo ja, wat is jouw favoriet momenteel?

10 Reacties

 1. 14 oktober 2014 / 08:37

  Ik ben niet zo een maskertype, dus let er eerlijk gezegd nooit zo op bij de Hema…..wel jammer als hij niet meer te verkrijgen is, want op dat gebied ben ik altijd erg tevreden over de Hema producten, dus snap het wel dat je hiervan behoorlijk baalt, als hij er niet meer is…

 2. 14 oktober 2014 / 09:22

  De Hema heeft aan gezichtsverzorgingslijn helemaal vernieuwd. De verpakkingen zien er nu anders uit. Misschien dat ze hem in een nieuw jasje hebben gestoken, of vervangen door een ander product.

  Het lijkt me wel een fijn masker trouwens.

 3. 14 oktober 2014 / 13:12

  Lijkt me een heerlijk masker, wat raar dat die nergens te vinden is! X

 4. 14 oktober 2014 / 14:15

  Dat is telkens een bummer wanneer je favoriete product niet meer te vinden is! Ik ken de gezichtsmaskers van Hema niet, maar het lijkt me wel fijn.. Hopelijk is het toch niet uit het gamma verdwenen en vind je het bij je volgende Hemabezoekje weer!
  Xx Amélie

 5. 14 oktober 2014 / 20:15

  Jammer dat hij niet meer te vinden is! Ikzelf ben hem nog niet tegengekomen.

 6. 15 oktober 2014 / 18:19

  Lijkt me een fijn gezichtmasker!
  Ik gebruik er momenteel eentje van Kruidvat zelf.

  Liefs,
  Eva

 7. 16 oktober 2014 / 15:43

  Ik ben heel benieuwd naar dit masker van de Hema! Ik heb zelf van dezelfde lijn van de Hema de scrub, die is ook heel erg fijn. Zo zie je maar weer dat het niet altijd een duur merk hoeft te zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge