MLBB #99 | 6 NACHTEN WERKEN, ZIEKE CAVIA EN OVERAL GLAS!

Hoi allemaal! Ik ben er weer, na zes nachten gewerkt te hebben. De laatste nachten waren zo zwaar (en lang) dat ik even van de (online) radar was verdwenen en daarna heb ik nog twee dagen rustig aan gedaan. But I’m back! Het is alweer 1,5 maand geleden dat de laatste My Life Besides Blogging online kwam, schandalig. Mocht je nieuw zijn op mijn blog (welkom!): Dit is een – normaal gesproken – twee wekelijks artikel waarin ik je een kijkje geef in mijn leven. Dus, kijk je weer mee naar een nieuwe ‘MLBB’? 🙂

MLBB99
Nou, dat was me het weekje weer wel. De ene week werk ik nauwelijks en dan opeens elke nacht, haha! Het was namelijk KEI-week in Groningen, misschien heb je er weleens van gehoord? Zo niet, dit is een soort intro week voor de nieuwe studenten. Overdag hebben ze allerlei activiteiten, maar ze gaan ook elke nacht op stap om het nachtleven van Groningen te verkennen. Voor elke bar, cafe en club in Groningen dus het moment om zich op de kaart te zetten (door middel van leuke acties bijvoorbeeld). Super leuk natuurlijk, maar ook heel zwaar! (Al moet ik wel zeggen dat de KEI-week mij dit jaar redelijk goed afging, vergeleken met vorig jaar…) Mijn ritme was de afgelopen week helemaal omgedraaid, daarom heb ik buiten werk en slapen om niet veel kunnen doen. Vandaar dat dit artikel wat later online komt dan gepland!

3
Vorige week zondag was het heerlijk weer en besloot ik nog maar wat zon te pakken, aangezien ik de dagen erna vooral overdag zou slapen! Helaas kon er niemand zo last minute gezellig mee, maar daar liet ik me niet door afremmen. Ik ging in mijn eentje naar het Noorderplantsoen en daarvoor ging ik nog even ergens op een terras zitten, dat ik maar liefst twee keer door dezelfde man werd aangesproken (waarom zit je alleen, op wie wacht je???) vergeten we maar even. Laat me gewoon met rust :p

6
Als ik een ijsje wil, ga ik meestal naar Pure! Hier hebben ze, wat mij betreft, het allerlekkerste yoghurt ijs <3 En ze hebben ook heerlijke donuts.

1
Bijna twee weken geleden werkte ik weer eens een dagje op het terras. Zo heerlijk als het ‘s nachts geregend heeft en je het terras moet opbouwen :’)…

2
Mijn cactus groeit helemaal scheef, haha! Inmiddels staat hij in een grotere pot. Best gek, aangezien ik dacht dat hij niet meer groeide. Hij heeft een tijdje bij mijn ouders gestaan en daar is hij mega veel gegroeid.

21
Makkelijk avondeten in de trein: Bulgur met tomatenpuree, linzen, broccoli en feta. Simpel, maar oh zo lekker!

11
Ik heb wel 20 foto’s gemaakt van de prachtige lucht die avond.

20
Sunday dinner! <3

26
Bij mijn ouders at ik weer eens taco’s, dit is en blijft een van mijn favoriete recepten!

7
Maandag, het begin van de KEI-week. Kloffie aan en naar de dierenarts met Lexie…

22
Hij heeft namelijk een blauw oogje, als in, de iris en de pupil zijn blauw! Heel gek. Ik kreeg antibiotica mee om in zijn oogje te druppelen.

24
Die avond besloot ik lekker gezond te koken, dat is wel nodig in zo’n drukke week. Helaas vulde het niet heel erg, waardoor ik ‘s avonds nog een zak chips opentrok. Oh well…

16
Maandag nacht was een relatief rustige eerste nacht van de KEI-week, waardoor ik mezelf dinsdagavond nog naar het Kattencafé kon slepen om wat te werken! Ik maakte foto’s van een “katten” high tea :-).

10Dinsdagnacht was ik al lekker vroeg vrij, dus deden we nog even een drankje en een paar shots. Ik heb het niet al te laat gemaakt, omdat ik de dag erna ook nog even zou bijspringen op het terras.

9
Knuffelen met de caafjes. De antibiotica lijkt helaas niet aan te slaan, maar Lex ziet er nog goed uit en eet en drinkt ook goed!

8
Ik maakte een look met allerlei nieuwe make-up producten, waaronder het Make-up Revolution Ultra Blush palette. Heb jij m’n review al gelezen?

19
Oh wat was het toch druk in de stad met de KEI-week. De hele grote markt stond de eerste twee nachten vol tijdens de opening. En ook bij allerlei studentenverenigingen was het een groot feest. Gelukkig kon ik telkens nog een chill plekje vinden voor mijn fiets, haha!

15
De laatste helft van de KEI-week zat ik er wel flink doorheen. Gelukkig sliep ik wel steeds een stukje beter (en langer!). Vrijdag was de after party en droeg ik na lange tijd weer eens nepwimpers. Met deze filter lijken ze extra lang, haha!

14
Vrijdag overdag drink ik in de stad gezellig koffie met een vriendin.

12
En ik doe even wat boodschappen. Ik moest zo hard lachen om dit bordje. Hoe kan dit?! Zou je dit wel mee kunnen krijgen onder de 18… 😉

13
Vrijdag avond bestelde ik bij Taco Mundo, samen met een vriendin, die nu tijdelijk in mijn oude kamer woont. Zo gezellig, en lekker! <3

4
Dit tref ik ‘s avonds aan als ik de bar wil opbouwen. Niet leuk. Letterlijk overal lag glas, zelfs in de kastjes… Het duurde echt mega lang voordat alles weer helemaal schoon was, die glas splintertjes zijn ook zo gevaarlijk.

17
Zaterdagavond is mijn laatste werknacht en zondag avond ga ik lekker naar Fontana, een soort wellness/sauna complex bij ons in de buurt. Op de terugweg rijden we langs een heleboel schaapjes, haha, zo lief!

5
Maandag (gisteren dus) begint het gewone leventje weer. Verrassend genoeg ben ik al om 09.00 wakker en zit ik dus weer lekker in het ritme :-). Weliswaar moe, maar dat komt wel goed. Ik maak mijn hele kamer schoon, draai wat wasjes, verschoon de cavia kooi en breng al het vuilnis weg. Tussendoor lak ik mijn nagels, kijk ik wat vlogs en typ ik dit artikel. Niet heel boeiend dus, maar die dagen heb je er ook bij zitten. Gelukkig is de boel weer lekker schoon, klaar voor een nieuwe week ;-).

25
Met Lexie gaat het helaas nog steeds niet goed. De druppeltjes helpen niet, de dierenarts twijfelt nu of het wel een ontsteking is… Ik ga dus op zoek naar een andere dierenarts die meer verstand heeft van cavia’s! Hopelijk is er wat aan het oogje te doen.

Vandaag hoop ik lekker aan mijn blog te kunnen werken en vanavond ga ik naar mijn ouders, want daar ben ik ook al een tijdje niet meer geweest. Morgen staan we namelijk op de markt met allerlei spulletjes, gezellig! En hopelijk ook goed voor de portemonnee. Nu maar hopen dat het ook een beetje mooi weer is. Deze week is verder lekker rustig. Een avondje stappen, een avondje werken, leuke dingen doen en bloggen. Zin in! Ik wens je een fijne week <3

Was jouw week ook zo druk?

7 Reacties

 1. 22 augustus 2017 / 10:23

  Aaaah nee hopelijk gaat het met je cavia snel beter! En inderdaad, je wimpers: WOWIE!

 2. 22 augustus 2017 / 12:53

  Aaah.. lexie.. ik hoop dat het snel beter met hem gaat!

  Maar.. wat zien die taco’s van je ouders er heerlijk uit!
  Heel veel plezier vanavond en succes morgen op de markt. Ik hoop dat je er inderdaad wat verdiend. Dat is altijd het leukste hihi!

  Liefs, Nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…Review Shimmering Oil After Sun van EtosMy Profile

 3. 22 augustus 2017 / 17:08

  Jeetje, 6 nachten werken is best pittig! Dan snap ik wel dat je helemaal gesloopt was. Die taco’s zien er echt yummy uit.
  Chelsey onlangs geplaatst…Een dagje Rotterdam | PlogMy Profile

 4. 22 augustus 2017 / 20:25

  Hopelijk gaat het gauw beter met je cavia. Arm ding. 🙁
  Wat vervelend, aankomen op je werk en dan meteen zo’n hoeveelheid glas moeten ruimen! Lekker asociaal van de ‘dader’ dat hij/zij het gewoon laten liggen heeft. En brrr, mannen die je vragen op wie je wacht en of ze bij je mogen komen zitten. Laat me met rust, oké? Ik kan daar echt ontzettend boos om worden, haha.
  Veel plezier op de markt!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #66 • Verjaardagssurprise, Moederdag en museum in een grotMy Profile

 5. 22 augustus 2017 / 22:20

  Wauw, ik kan me voorstellen dat het een hectische week was met zoveel avonden werken, maar aan de andere kant ook wel weer leuk! Wat sneu dat je cavia zo’n last heeft van een oogje. Hopelijk kan de andere dierenarts jullie verder helpen! Altijd zo sneu als een beestje ziek is.
  Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Zoveel (mooie) veranderingen in 1 jaar tijd!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge