MLBB #97 | VERJAARDAG VIEREN, VAKANTIE EN ZIEKJES!?

Zo, wat heb ik een paar drukke weken achter de rug! Het is alweer bijna een maand geleden dat de laatste ‘My Life Besides Blogging’ online kwam, de tijd vliegt echt voorbij. Ik was jarig en vierde dit maar liefst drie keer, had meivakantie, werkte heel veel aan mijn afstudeerproject en afgelopen week kreeg ik een flinke verkoudheid te pakken. En het bloggen schoot er helaas wéér bij in… 🙁 Kijk je weer mee?

MLBB 9715
Het weekend voor mijn verjaardag vierde ik mijn verjaardag alvast met vriendinnen. Ik ging twee avonden op stap en dat heb ik geweten. BRAK!

6
Avondje 1, een grote kan Sex on the beach… Ik kreeg er wel een vakantie gevoel van, haha!

2
De nacht voor mijn verjaardag sliep ik bij mijn ouders, zodat ik op mijn verjaardag wakker werd met een lekker ontbijtje <3

14
Die middag ging ik weer naar mijn kamer en kleedde ik me om, want ‘s avonds zouden we gezellig uit eten gaan. Dit was mijn outfit!

3
Van een vriendin kreeg ik deze super mooie cactus en van mijn moeder onder andere dit vegetarische kookboek.

4
Homemade avocado lunch!

25
Ik vind het toch wel het fijnst om me op te maken bij daglicht, dus ik verhuisde mijn make-up naar het raam, haha.

26
Groningen <3

8
Couscous salade blijft toch wel een van mijn favoriete gerechten <3

10
Toen ik verkouden was lag ik lekker in bed TV te kijken met Knoepert op schoot. Letterlijk de eerste keer dat ik TV keek op mijn nieuwe kamer, en ik woon er al ruim een maand!

17
Wat zag ik er hier anders uit! Dit is iets meer dan een jaar geleden, toen ik mijn haar bruin rood had geverfd.

24
Toen het zonnetje zich weer eens laat zien ging ik even met mijn moeder op een terras zitten. Gezellig!

19
Vorige maandag kreeg ik opeens keelpijn, wat het begin was van een flinke verkoudheid. Ik ben nog steeds niet helemaal beter. Woensdag moest ik voor school naar Amsterdam en dit was mijn overlevingspakket.

13
Sneak peak van mijn afstudeerproject…

22
De laatste tijd eet ik extra gezond, omdat ik het erg druk heb en me ook niet altijd topfit voel. Afgelopen weekend at ik een lekkere pasta salade met appel, tomaat, mozzarella, sla en komkommer en uiensoep. Yum!

kruidvat shoplog
Ook kocht ik na lange tijd weer eens wat producten bij het Kruidvat. Heb jij mijn shoplog al gezien? De review van de Catrice mascara komt trouwens deze week online, leuk dat jullie er ook zo benieuwd naar zijn!

Deze week wordt ook weer ontzettend druk. Ik blijf het herhalen, maar de komende 8 weken staan gewoon in het teken van afstuderen. Echt, ik kan het zelf ook nog niet geloven. Er moet nog zo ontzettend veel gebeuren… Nou ja, het bloggen komt daarna wel weer. Ik voel wel steeds meer druk en daardoor zit ik niet altijd lekker in mijn vel. Dat heeft ook invloed op de dingen die ik naast school doe, dus dat vind ik even lastig. Het blogs lezen, reageren en Instagram schieten er ook helemaal bij in. Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben! Een fijne week en tot snel! <3

13 Reacties

 1. 8 mei 2017 / 13:06

  Wat leuk om met knoepert zo serie te kijken, dit deed ik vroeger altijd met mijn hamster maar die had geen rust in zijn kont haha! en nog gefeliciteerd! <3

 2. 8 mei 2017 / 20:23

  Knoepert is echt een schatje! En hmm, heel herkenbaar. Ik ben momenteel ziek/niet fit en mega verkouden, bleh. Hopelijk ben ik er hierna weer een tijdje vanaf. Leuke outfit, met het zwarte rokje, looking good 🙂
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Review | Etos ontharingsproductenMy Profile

 3. 9 mei 2017 / 15:33

  Homemade avocado lunch.. omg, wat ziet die er lekker uit! Je rokje met die rode trui is echt een geweldige combi, staat je super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge