MLBB #92 | EVENT, SCHOENEN KWIJT EN BLOGGERSMEETING!

Het is maar goed dat ‘My Life Besides Blogging’ nu ongeveer om de twee weken online komt, want ik vergeet gewoon foto’s te maken! Ook zijn mijn weken soms gewoon echt saai, haha. Maar vandaag is het gelukkig weer tijd voor een goed gevulde ‘MLBB’! Ik had een bloggersmeeting in Zwolle, kocht maar liefst twee paar schoenen, begon met het maken van illustraties én ik bezocht gisteren een super leuk en gezellig event! Kijk je weer mee?

MLBB 9211
Een paar weken geleden kocht ik bij Zara deze toffe laarsjes! <3 Ik vind ze zooo mooi. Helaas zitten ze niet comfortabel, de linker schoen was ook een stuk kleiner, heel vervelend. Na een paar dagen twijfelen heb ik ze helaas moeten terugbrengen 🙁 Ik mis ze wel! Ze zijn zo makkelijk te combineren.

2
Bij de Coffee United werkte ik vorige week aan een korte presentatie/pitch voor mijn opleiding.

1
Ook maakte ik deze deur-tekening bij het Kattencafe. Was weer leuk om te doen!

13
Ook sprak ik gezellig af met Denise en Maaike in Zwolle. Maanden geleden hadden we namelijk een bloggersmeeting gepland, helaas konden heel veel meiden last minute toch niet mee. Super jammer! Maar we hebben alsnog een erg gezellige middag gehad, leuk jullie ontmoet te hebben! <3

3
Zwolle!

4
De meiden hadden me overtuigd deze schoenen te kopen. Ik twijfelde, weer zwarte laarzen en ik was eigenlijk op zoek naar iets zonder hak… Uiteindelijk heb ik er zeker geen spijt van! Ze waren maar 20 euro en ze lopen echt heerlijk!

5
Ik kan er uren mee door de stad lopen en ik droeg ze vorige week ook gelijk naar school.

12
Het kleurtje ‘Espresso’ uit het Lorac Pro palette, die ik gebruik voor mijn wenkbrauwen, begint op te raken! Aaah. Gelukkig heb ik alvast een redelijk goede vervanger gevonden, een artikel hierover komt deze week online!

17
Ook heb ik de afgelopen weken weer lekker gewerkt. Er was een tijdje dat ik er echt even doorheen zat met lange nachten werken en af en toe is het gewoon echt zwaar, maar ik voel me gelukkig weer wat beter en ben niet meer telkens ziekjes *even afkloppen*!

6
28 januari was mijn lieve Lex jarig. Ieder jaar maak ik op z’n verjaardag een mooie foto van hem, haha :-).

15
Het model staan voor de foto werd natuurlijk beloond met een feestelijke groente slinger ;-).

16
MOE! Iedere donderdag moet ik naar school en helaas heb ik vaak veel vertraging met de trein.

14
Daarom trakteer ik mezelf iedere donderdag op een cappuccino :-). Perfect om mee wakker te worden!

19
Zo ligt Knoepert dus op mijn buik als ik op de bank lig, haha. Dan legt ‘ie helemaal z’n koppie neer en rolt hij zich op tot een bolletje. ZO LIEF!! <3

18
Mijn nichtje was afgelopen week jarig en dat vierden we in het pannenkoekenschip. Zo leuk haha, vroeger ging ik daar ook vaak heen. (Tegenwoordig neem ik al genoegen met magnetron pannenkoeken… #gedegradeerd #studentlife)

Schermafbeelding 2017-02-04 om 16.52.00
De laatste tijd ben ik weer lekker actief op Instagram en ik behaalde de 1200 volgers. Extra leuk dus, dank jullie wel!!!

7
Ik maakte mijn favoriete lunch: Avocado toast <3

10
Deze foto plaatste ik op Instagram met de vraag: Welke lipstick zou jij willen winnen? Deze week bestaat mijn blog alweer 4 jaar en ik wil graag een leuk pakketje weggeven. Ik ben er alleen nog niet over uit welke lipstick in dat pakketje gaat… Laat me weten welk kleurtje jij wil winnen!

IMG_9690
Ook begon ik weer met het maken van illustraties. Ik vind het ZO leuk! Ik heb de smaak helemaal te pakken, haha. Overigens teken ik wel bestaande dingen na hoor, ik kan het niet zo uit de losse pols. Maar ik geef er wel m’n eigen draai aan en gebruik mijn fantasie :-).

IMG_9600
Ik schreef een review over het Douglas contouring palette. Zo ontzettend blij mee! <3

9
Na school maakte mijn lieve vriendin even wat fotootjes voor Instagram, haha. Vind het erg leuk om af en toe ook wat outfits te delen!

8
Gisteren was ik samen met een vriendin aanwezig bij een super tof event in Amsterdam! Ook herkende ik een aantal andere bloggers die er waren, heel leuk en gezellig. We hebben een mega grote goodiebag meegekregen met allerlei prachtige producten, waar ik nu nog niet te veel over ga verklappen. Ik ga namelijk een apart artikeltje schrijven over deze leuke dag (een soort plog) en ook zien jullie de producten wel op mijn Instagram verschijnen!

Ik wens jullie weer een hele fijne, nieuwe week! Veel liefs <3

Share:

15 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 07:23

  Aaaah ik vind lex zo schattig, ik smelt nog steeds zo van die foto!
  Ik vind dat je heel leuk kan tekenen en een eigen stijltje hebt!:)
  Leuk dat je nog met de meiden hebt afgesproken, de volgende keer ben ik er ook heel graag bij😄

  Liefs, Nathalie
  Nathalie onlangs geplaatst…Birthday wishlist!My Profile

  • 6 februari 2017 / 08:06

   Te snel op enter haha.. Ik vind jouw instagram fotos echt heel erg mooi! Die illustraties zijn ook erg tof geworden joh, ik kan dat helemaal niet (zelfs niet natekenen haha!)
   Susan onlangs geplaatst…Top 5 favoriete series februari 2017My Profile

 2. 6 februari 2017 / 12:26

  Leuk overzichtje! Super tof dat je een bloggersmeeting hebt gehad! 🙂 En je hebt een mooi aantal volgers zeg op Instagram!

 3. 6 februari 2017 / 12:52

  Ooh, echt een goede keus om die laarzen wel mee te nemen, wat een mooie!

 4. 6 februari 2017 / 16:55

  Eieren kan ik elke dag eten, heerlijk haha! en wat een leuke foto’s heb je weer gedeeld, die laarzen zijn heel tof! goede keuze dus geweest

 5. 6 februari 2017 / 17:10

  Magnetron pannenkoeken? Nee, die vind ik echt niks. Ik bak ze dan toch echt liever zelf. De magnetron poffertjes daar in tegen zijn wel oké. 😉 Mooie laarzen trouwens. Ik heb altijd het probleem dat ze veel te wijd zitten bij mijn kuiten. Ik had op een gegeven moment een paar gevonden wat echt super zat, maar na jaren heb ik ze eind vorig jaar toch weg moeten gooien. Helemaal versleten. 🙁
  Wendy onlangs geplaatst…5 vaak gestelde vragen tijdens mijn zwangerschapMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge