MLBB #87 | HALLOWEEN, HERFST EN ENQUETE!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Hebben jullie een fijn weekend gehad? Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste ‘MLBB’ online kwam, omdat ik het vanaf nu anders wil aanpakken. Mijn weken zijn best wel eentonig met stage, school en werken, dus heb ik niet iedere week wat leuks te vertellen, haha! 🙂 Daarom wil ik de oude, vertrouwde ‘MLBB’ nu ‘spontaan’ posten, ongeveer eens in de twee weken. Hopelijk is dat voor jullie ook prettiger. Nou, genoeg gepraat, kijk je weer mee naar mijn belevenissen van de afgelopen weken?

mlbb872
Vorige week, ehhhhh, dinsdag (nadeel van mijn nieuwe aanpak is wel dat je een geheugen van een olifant moet hebben, haha) ging ik met mijn moeder een dagje naar Assen. Er waren aantal leuke tentoonstellingen in het Drents museum en ik wilde gewoon een dagje NIET naar Groningen ;-).

1
Ik was vergeten hoe rustig Assen is in vergelijking met Groningen, veel minder studenten en fietsverkeer haha. Ook wel eens fijn. Na heel wat gewinkeld te hebben gingen we, voordat onze trein ging, nog even lekker een gebakje eten met… Warme chocolademelk <3

4
Mijn moeder vond dit dode egeltje in de tuin, heeeeeel zielig! :'(

9
Vorige week zaterdag was het tijd voor Halloween op het werk. We hebben dan ook alle collega’s geschminkt en dat was super leuk om te doen. Ik droeg voor het eerst nepwimpers, flinke ook, en bah wat zat dat onprettig… Ze er af halen was ook heel vervelend.

14
Niet zo’n duidelijke foto helaas, maar dit was mijn outfit. Gescheurde panty, zwart rokje en een zwart t-shirt dat ik kapot had geknipt. En oh, belangrijk detail, de mega grote spin in mijn nek! De versieringen waren trouwens ook super goed gedaan en het was echt een hele geslaagde avond :-).

17
Na 3 nachten gewerkt te hebben, lekker op de bank in mijn kangoeroe onesie.

15-png
Knuffelen met mijn lieverds <3

16
Lekker liggen, ahhh <3

6
Maandag was het weer tijd om naar stage te gaan. Even weer wakker worden hoor, maar gelukkig wel met dit prachtige uitzicht. Het lijkt net een schilderij, vind je ook niet?

13
Na lange tijd maakte ik weer eens wat blog foto’s. Heb jij de review van deze mooie NYX blush al gelezen?

5
Mijn moeder vertelde me dat de Pull & Bear in Groningen al open was. Ik wist wel dat deze binnenkort zou openen, maar ik had er helemaal niks over gelezen op internet. Ik ging dus gauw naar de stad en hij was inderdaad al open! Ik kon mijn geluk niet op, haha.

12
Ik heb meteen een leuke outfit weten te scoren, namelijk deze trui en een zwart, nepleer achtig rokje. Blij mee! Ik besloot gelijk wat nieuwe Instagram foto’s te maken. De laatste tijd vind ik dat weer helemaal leuk om te doen! Volg jij mij al op Instagram? Je kunt me vinden onder de naam @annajirina.

8
Vorige week stuurde ik eindelijk de enquete uit voor mijn onderzoek. Ik heb jullie nog helemaal niet zoveel verteld, maar ik loop stage bij het bedrijf ECOstyle en inmiddels ben ik alweer over de helft. Time flies! Nu ben ik dus bezig met deze enquete, om mijn onderzoek te kunnen onderbouwen. Heb jij een hond of een kat en wil je iets leuks winnen voor je viervoeter? Dan ben ik op zoek naar jou. Zou je de enquete willen invullen? Het duurt ongeveer 5 minuten en je zou me er heel erg mee helpen. Hierbij de link: https://nl.surveymonkey.com/r/CNSGYD3

23
Tegenwoordig schemert het al als ik wegga van stage, mweh, ik word altijd zo moe van in het donker rijden haha! Moet me dan altijd extra concentreren. Maar woensdag was ik heel blij toen ik wegging, want…

22
Ik ging heeeerlijk uit eten <3 Voor het eerst naar Cantina Mexicana in Groningen. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden. De quacemole was super zout, mijn bord te vol en ik voelde me een beetje naar op het einde, maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk haha. En er was ook niet zoveel keus voor vegetariërs (tenzij je van paddenstoelen houdt, ik dus niet).

7
Donderdag alweer redelijk vroeg uit de veren voor een middagje school in Amsterdam. En ja, als je in Groningen woont is dat dus letterlijk een dagtaak. Ik ben altijd wel 10 a 11 uur van huis zo’n dagje. En die nacht moest ik nog werken, blegh!

10
De herfst is mooi! <3 De afgelopen dagen heb ik mijn nieuwe overknee boots ontzettend vaak gedragen, ik ben er zo blij mee en ze zijn ook leuk te combineren. Het leek me leuk een outfit inspiratie artikel te maken over hoe je deze boots kunt combineren. Zouden jullie dat leuk vinden? Sowieso wil ik gauw weer een keertje outfit foto’s maken…

Komende week wordt druk met stage, een paar nachten werken, op stap gaan en ook moet ik vanaf nu denk ik heel veel bezig voor stage in mijn eigen tijd. Het einde nadert en om te voorkomen dat ik de hele Kerstvakantie moet werken aan het afmaken van mijn casestudy moet er nu echt heel wat gaan gebeuren. Ik vind het lastig. En ik begin iedere week wat meer in paniek te raken, haha. Daarnaast wil ik ook mijn blog en Instagram up to date houden, want dat gaat de laatste tijd weer ouderwets lekker! Genoeg te doen dus, laat ik vandaag maar gauw beginnen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe! <3

Hoe was jouw week?

Share:

14 Reacties

 1. 7 november 2016 / 11:22

  Jaa, inmiddels ben ik ook naar Pull&Bear geweest! Zo mooi geworden!

 2. 7 november 2016 / 16:00

  Die kangeroe onesie is zo cute. Je halloween outfit is ook echt leuk!

 3. 7 november 2016 / 20:42

  erg mooie foto’s heb je gemaakt! Mijn week was erg goed en productief haha, erg veel artikelen geschreven & voor de rest al vast gekeken voor wat leuke kerst spulletjes.

 4. 7 november 2016 / 21:36

  Zo lief de foto met je cavia’s! Ik pak mijn onesie momenteel ook steeds vaker uit de kast. Zo lekker warm nu. De herfst is aan de ene kant heerlijk knus, maar aan de andere kant hou ik er niet van dat het al zo snel donker is. Ik ben niet fan van rijden in het donker.
  En een outfit inspiratie artikel met de overknee laarzen lijkt me leuk!
  Dalinka onlangs geplaatst…Plog 4 november | Amsterdam en shoppen voor Echte Post Is CoolMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge