MLBB #85 | DAGJE DUITSLAND, STAPPEN EN NIEUWE AUTO?!

Hoi! Hoe was jullie week? Ik heb (onverwacht) de hele week niet gewerkt, dus was er extra veel tijd voor vrije tijd. Helaas was het vaak geen mooi en zonnig weer, maar alsnog heb ik leuke dingen kunnen doen! Een dagje Duitsland, lekker shoppen, een uitje met mijn werk en een bezoekje aan de Mercedes dealer… De ‘MLBB’ van vandaag is weer goed gevuld. Kijk je weer gezellig mee naar mijn week?

MLBB8517
Maandagavond gezellig eten met mijn werk! Extra leuk om nu (volgens mij) alle collega’s te hebben gezien, haha.

15
En daarna kregen we nog een cocktail cursus, yay! Een hele gezellige avond. Ik had graag nog tot het einde willen blijven, maar ik moest rennen voor mijn laatste(!) trein, oeps!

IMG_8004
Ik schreef een review over een nieuwe favoriete budget topper, namelijk deze bronzer van Etos.

3
Woensdag ging ik met mijn moeder gezellig een dagje naar het Duitse stadje Leer.

18
Door een kapotte spoorbrug (wat echt nog jaren gaat duren, haha), moesten we een heel stuk met de bus reizen. Gelukkig wisten we dit al van tevoren en hadden we er dus rekening mee gehouden. Was wel leuk hoor, zo’n privé bus ;-).

13
Bij aankomst op het station van Leer gingen we gelijk maar even wat lunchen. Kijk nou hoe leuk het werd opgediend! Dat is weer eens wat anders dan de AH To Go…

6
Vorige zomer waren we ook een dagje naar Leer geweest. Dit keer hebben we iets meer van de stad gezien, omdat we verder door liepen. We kwamen allerlei mooie straatjes tegen! Natuurlijk heb ik ook lekker geshopt, de shoplog komt vrijdag online.

7
Qua sfeer doet dit me heel erg denken aan Groningen, haha! Maar je ziet wel duidelijk verschil in architectuur. En wat een geluk: In Leer was het best mooi weer, ondanks dat het maar zo’n uur reizen is voor ons!

2
Even een tussendoortje… 🙂

4
Ook liepen we door naar de haven, wat was het mooi! Daar gingen we ook nog even op een terrasje zitten.

8
Rond half 7 gingen we weer richting Groningen. We hadden beide heel erg zin in patat – maar geloof het of niet, nergens was een cafetaria te vinden, ook niet op het station. Een wrap met tonijn dan maar!

9
Eenmaal thuis hadden we ons verheugd op een patatje, was de cafetaria dicht, haha! Op 1/3 wrap kun je natuurlijk ook niet leven, dus bestelde ik deze pizza bij Domino’s. Geen verzendkosten en je kon de pizza zelf samenstellen :-). De rucola hadden wij trouwens nog in huis haha, dat vind ik er ook zo lekker op! Die avond ging ik nog gezellig op stap, maar daar heb ik (per ongeluk expres ;-)) geen foto meer van.

zomerfavorieten
Ook schreef ik over mijn (zomer) favorieten van dit moment. Heb jij ‘t al gelezen?

11
Donderdag heb ik niet veel meer uitgevoerd, maar vrijdag ging ik met mijn vader kijken naar een nieuwe auto. Ik durfde geen proefrit te maken (want eigen risico van 500 euro, haha).

10
Dus zat ik lekker op de bijrijdersstoel selfies te maken :-). Daarna ging ik nog even in Groningen onder de zonnebank, omdat ik me niet zo fit voelde. Het is de laatste tijd gewoon niet zo zonnig en dat voel ik meteen aan mijn weerstand. Zelfs in de zomer slik ik daarom vitaminepillen…

12
En jawel.. Zaterdag werd ik wakker met een MEGA keelontsteking. Ik wil liever geen antibiotica, dus probeer ik het met allerlei ander spul op te lossen, haha. Ik heb capsules ‘Canadese Geelwortel’ en verder red ik het met pijnstillers en vitaminen.

14Cavia’s aan de spinazie uit eigen tuin, haha! Gelukkig vond ik last minute nog iemand die voor mij wilde werken zaterdag, ik voelde me zo slecht… Koorts, rillen en ik kon bijna niks eten. Nu ik dit schrijf (zondag) gaat het gelukkig al iets beter. Ik heb overdag niet eens geslapen en ik heb zelfs zachte bolletjes gegeten. Nog een nachtje goed slapen en dan is het tijd voor de KEI-week in Groningen! Er staan zes(!) aaneengesloten werknachtjes op de planning, dus ik moet fit zijn. Dat wordt zeker heftig, maar ook heel erg gezellig. Ik heb er zin in! Ik wens je een hele fijne week en woensdag staat er weer een nieuw artikel voor je klaar <3

Share:

10 Reacties

 1. 15 augustus 2016 / 09:35

  Oh genieten zo’n weekje dat je niet hoeft te werken, lekker!
  En wat leuk dat je bent wezen winkelen in duitsland, ik kom daar echt helaas nooit. Maar lijkt mij zo leuk!
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Happy 2 years anniversary!My Profile

 2. 15 augustus 2016 / 10:49

  Heb je zin in patat, kan je het nergens kopen! Hoe frustrerend! Maar die pizza en wrap zien er ook lekker uit overigens. Ik vind Duitse stadjes altijd heel leuk. Er is nog zoveel te zien niet zover van huis vaak. Ik ben benieuwd wat je allemaal geshopt hebt.
  hilde onlangs geplaatst…Hillybilly’s Diary #3My Profile

 3. 15 augustus 2016 / 11:03

  Erg is dat hé als je zo’n zin in iets hebt en je het dan niet kunt eten haha! gaaf ook die cocktail cursus, hebben we laatst gedaan met familie dag.. mojito enzo, love it! Vervelend die keelontsteking, als je de propolis zou willen hebben kun je bij mij terecht! Let me know (mvds0906@gmail.com) liefs,
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Photodiary nr 85My Profile

 4. 15 augustus 2016 / 12:48

  Waah die bronzer ziet er super mooi uit! Veel beterschap nog!
  Liefss Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge