MLBB #81 | DAGJE UTRECHT, GEWONNEN EN LEKKER ETEN!

Tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ op deze zonnige maandag. Eindelijk mogen we in Nederland dan genieten van mooi weer, yay! De afgelopen week was een fijne week, helaas was het minder mooi weer, maar ik heb veel kunnen doen. Ik ontving maar liefst 3(!) pakketjes, ging een dagje naar Utrecht en werkte weer een avondje. Kijk je weer mee naar mijn week?

MLBB8110
Maandag werkt ik weer eventjes bij het Kattencafe en maakte ik onder andere deze tekst met krijt-stift!

4
Ik ontving de afgelopen week maar liefst 3 pakketjes, wow! Jullie gaan nog zien wat er in zit ^^

Instagram42
Een van de pakketten konden jullie al zien op Instagram: Ik won deze mega winactie op de blog van Nina. Zo ontzettend blij mee, wat een prachtige producten!!! <3

Instagram40
Ik schreef een review over de ‘Matte Me’ lipcream van Sleek in de kleur Velvet Slipper. Heb jij ‘m gelezen?

1
De hele week was ik eigenlijk druk met het zoeken naar een stage (nog steeds niks gevonden, nog 6 weken, stress…) dus vrijdag vond ik het wel tijd voor weekend. Ik heb immers vakantie ;-). Vrijdag was het echt prachtig weer, heerlijk! <3

9
Ik was al een tijdje niet meer thuis in Utrecht geweest, was fijn er weer even te zijn. En een gezellig dagje gehad met mijn ouders.

2
En heel veel gegeten zoals je kan zien haha, yum!

13
Deze duivenvriendjes mochten ook even meegenieten, haha.

8
Mijn ouders gingen naar huis en ik ging ook naar mijn huis.

6
Want… Tijd voor een feestje!

11
Zaterdag was ik pas laat in de middag weer bij mijn ouders, moest omreizen vanwege een aanrijding. Vier uur in het OV, blegh! Daarna lui op de bank samen met lieve Lexie.

14
Hallloooo? Krijgen wij nog groente? Haha! :p

7.png
Na een paar uur gechillt te hebben – ik was een beetje brak en moe – stond er een (onverwacht) nachtje werken op de planning. Het was erg leuk en gezellig en de tijd vloog voorbij, maar man, om 05.00 kon ik echt niet meer op mijn benen staan. Tijd voor een Turkse tosti en een enkeltje naar dromenland ;-).

12Zondag was ik rond de middag alweer wakker en wat was het gister heerlijk weer! Ik heb het boek ‘Voor Jou’ uitgelezen in het zonnetje, dit blogje getypt en lekker niks gedaan. Zo fijn.

Vandaag gaan we er weer tegenaan. Die afstudeerstage moet gevonden worden, anders kan ik niet écht achterover leunen. Bovendien zou ik nog graag een lastminute boeken, maar ik moet dit eerst regelen… Pff. Ook staan er wat werkdagen en een dagje strand op de planning, zin in! Ik wens jullie een hele fijne week en tot woensdag. Er komt dan een winactie online, omdat ik de 600 volgers heb behaald, dus kom zeker even terug!

Share:

7 Reacties

  1. 18 juli 2016 / 08:06

    Wat een heerlijk pakket heb je gewonnen zeg, die had ik even gemist op Ig 🙂 Ik wens je in elk geval veel succes met het vinden van een afstudeerstage, dat vond ik toen ook erg lastig!
    Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #14My Profile

  2. 5 juni 2017 / 15:22

    Wat een leuke foto’s! Ik vind Utrecht een super gezellige stad. Klinkt als een heerlijk weekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge