MLBB #79 | UITGAAN, WERKLOOS EN SMOOTHIES

Hoi allemaal! Het weekend is alweer voorbij. Hoewel ik nu al een tijdje vakantie heb zijn de weekenden nog steeds het allerleukst, haha. De afgelopen week was het wel op en top vakantie. Vanwege het slechte weer heb ik helemaal niet gewerkt (of één keer? Ik weet het niet eens meer haha!) en toch is de week voorbij gevlogen. Ik werkte wat aan mijn blog, ruimde mijn kledingkasten op, ging maar liefst twee keer op stap en ging gezellig winkelen op koopzondag. En nu is het alweer maandag, tijd voor een nieuwe ‘MLBB.’ Kijk je  gezellig mee?

MLBB79
5
Ik hoorde opeens een gerommel en toen zag ik een Transavia vliegtuig wel héél laag overvliegen, onderweg naar airport Eelde.

10
Op mijn nagels droeg ik de afgelopen week dit rood-roze kleurtje van NYC.

12
Ik schreef een artikel over 20 kleine dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd. Dit leuke tasje van Forever 21 is trouwens het 21e dingetje (lol, lekker toepasselijk). Hij is zo handig voor een avondje uit!

13
Ook schreef ik een artikel over zes fijne producten voor krullend haar. Overigens zijn sommige producten ook geschikt voor steil of licht golvend haar, dus neem gauw een kijkje! 😉

11
Liefde voor deze chick en mijn nieuwe Forever21 blouse! (Ik heb hem maar liefst twee keer aangehad, tot er een spetter secondelijm op zat en mijn moeder er met haar strijkkunsten een gat in maakte. Grapje mam. Ik mag nooit meer polyester kleding kopen haha :p). Typisch weer iets voor mij! Helaas… 🙁

18
Gezellig even terrasje pakken met een vriend en vriendin. Totdat het opeens begon te hozen en te plenzen haha. We zaten op een gegeven moment bijna bij de gasten naast ons op schoot, oepsie. Mijn rug was zeiknat geworden haha, het waaide gewoon onder de parasols door!

14
Cocktails, dansjes en gezelligheid! <3

4
Bij de Stardust in Groningen spotte ik deze geweldige bikini. Echt zo tof, haha!

2
Leren jasje, gestreept shirt en stijl haar <3 Love it.

17
De volgende dag ging ik alweer op stap haha. Eerst gezellig bij een vriendin eten (alsof ik dat nog niet genoeg had gedaan…) en wat drankjes nuttigen.

6
Gisteren (zondag) ging ik gezellig met mijn vader winkelen. En het was tijd voor een deel van zijn (verlate) vaderdag cadeautje, haha. We gingen een gezonde smoothie drinken bij Feel Good in Groningen. Dat is weer eens wat anders dan de zakken snoep waar ik hem doorgaans blij mee maak, maar ja, hij is gezond bezig de laatste tijd!

7
Ook gingen we nog even een boekhandel in. Ik weet de naam niet meer, oeps. Maar bovenin had je een koffiecorner en er speelde iemand piano, echt heel leuk!

16
Even een cappuccino in het zonnetje, yay! <3

8
Verder deden we eigenlijk niet zoveel. Ik kocht nog een NYX lipcream bij Douglas (review komt woensdag online!) en we keken even bij de kunstmarkt op de Grote Markt.

9
Ik word altijd zo hebberig van de verzorgingsproducten van Etos, het ziet er zo leuk uit! En het is ook helemaal niet duur. Maar ik wist me gelukkig in te houden ;-).

Deze week heb ik niet mega veel op de planning, behalve bloggen, opruimen (binnenkort sta ik op een markt hier in de buurt met al mijn troep, haha), werken (hopelijk?) en verder met het casestudy gebeuren. Ik heb al wat leuke bedrijven verzameld waar ik mijn onderzoek zou willen doen, dus die moet ik even aanschrijven. Uitstelgedrag, hè? Ook wil ik verder met een leuk projectje waar ik al langere tijd mee bezig ben, maar ik weet niet zo goed hoe ik het moet aanpakken, haha. Super irritant ook, die dingen die niet echt ‘moeten,’ maar die toch blijven rondspoken in je hoofd. En toch doe ik het niet. Hopelijk kan ik jullie er gauw meer over vertellen, want ik vind het wel echt super leuk! Nou, genoeg weer voor vandaag :-). Ik wens jullie een hele fijne, nieuwe week, geniet er van en woensdag staat er weer een nieuw artikel voor je klaar. Liefs!

Hoe was jouw week?

Share:

19 Reacties

 1. 4 juli 2016 / 07:00

  Wat een ontzettend leuke week! En balen van je shirtje, hij is inderdaad echt zo leuk!
  En wat gezellig, lekker een smoothie drinken met je daddy.

  Liefs, Evelien

 2. 4 juli 2016 / 10:01

  Omg, die bikini!! Echt te leuk inderdaad! En wat veel lekkere drankjes zeg, jij hebt wel genoten <3

 3. 4 juli 2016 / 11:31

  Haha, wat een heerlijke bikini! De Stardust heeft echt leuke dingen 🙂
  Dineke onlangs geplaatst…MLBB | #2My Profile

 4. 4 juli 2016 / 12:10

  Zo te lezen had je een top week. Oh die bikini en roze nagellak vind ik echt leuk. Op naar nog zo een week. 🙂

 5. 4 juli 2016 / 17:40

  Oh ik heb ook heel veel dingen die altijd in mijn hoofd rondspoken, maar toch blijf uitstellen omdat het niet ‘hoeft’! Maar ik ben nu wel reuze benieuwd aan welk ‘project’ jij nu aan het werken bent 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Een jaar geleden had ik dit écht niet gedachtMy Profile

 6. 4 juli 2016 / 18:02

  Leuke foto’s, je hebt een leuk weekje gehad 🙂
  X

 7. Valerie
  4 juli 2016 / 19:53

  Wat een leuke week! Je staat zo mooi met stijl haar!

 8. 5 juli 2016 / 16:59

  Waauw, dat lakje van NYC dat je daar draagt… zo mooi <3

 9. 5 juli 2016 / 21:08

  Ik voel me steeds meer op mijn gemak in boekenwinkels. Vroeger wel veel gelezen, maar de laatste jaren minder. Hopelijk komt dat weer terug. Leuk ook dat ze piano speelden in de boekenzaak, klinkt altijd zo gezellig!

 10. 6 juli 2016 / 09:39

  Wat gezellig dat je met je vader ging winkelen. Hoor je ook niet vaak. Vind die bikini té leuk. Ware het niet dat ik me niet meer in bikini vertoon sinds ik moeder ben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge