MLBB #68 | NIEUWE KAT, BOEKENLANCERING EN OP STAP!

Oops, het was de afgelopen week wel héél rustig op mijn blog en Instagram… Sorry! Qua foto’s maken ging het gelukkig wel goed, dus er staat weer een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ voor je klaar! De afgelopen week was ik in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, werkte ik weer met mijn projectgroep, ging ik naar een leuk evenement en op stap. De week vloog voorbij! Kijk je weer gezellig mee?

Wauw! De lente is nu echt begonnen. Vorig weekend was het echt heerlijk weer. Maandag ging ik even naar het centrum van mijn ouders dorp om wat kleine dingetjes te kopen en een pakketje te posten.

Daarna even gezellig Groningen in met mijn moeder! <3

Waar we een perfect plekje vonden in de zon, uit de wind. We hebben er wel een uur gezeten, haha.

Ook namen we even een kijkje bij het Kattencafé. Sinds kort woont er een nieuwe poes en zo te zien is ze al helemaal ingeburgerd, haha. Op de achtergrond zie je trouwens mijn ontworpen ansichtkaarten, dat blijft leuk om daar te zien! 🙂

Ook zag ik een Nike outlet store waar ik, als echte sneaker fan, natuurlijk even een kijkje moest nemen. Ik paste deze toffe Nikes, ze kosten slechts 70 euro! Ik vind het model echt mooi, maar ik twijfel nog, want ik zou liever een grijze of zwarte variant willen…

Die avond aten we lekker zelfgemaakte taco’s en toen was het alweer tijd om naar Utrecht af te reizen, want mijn les van dinsdagmiddag was verplaatst naar dinsdagochtend.

Na de les van dinsdag werkte ik met mijn projectgroep verder aan ons nieuwe concept voor La Place. Na de les namen we eerst even een lunchpauze bij een cafeetje aan de Prinsengracht.

Die avond at ik, zoals ik het noem, mijn Mexicaanse maaltijd, haha. Met lekker veel kruiden!

Een nieuw, blauw en fris kleurtje op mijn nagels.

Woensdag kregen we feedback op ons concept na een presentatie te hebben gegeven. Er moest nog wel wat aan gebeuren, hoewel onze ideeën op zich goed waren.

Dus spraken we donderdag, op onze zelfstandige werkdag, om 09.30 af in Rotterdam om verder te werken.

Uiteraard weer op locatie, de La Place! 😉

Ik was zo geconcentreerd bezig met het schrijven van een “storyline” dat ik niet eens doorhad dat iemand van mijn groepje deze foto maakte, haha. Vind ‘m best leuk!

Om 17.30 vonden we het mooi geweest. Het was ook best een pittig lang dagje, haha! Helaas was er iemand gesprongen en moest ik vanaf Rotterdam via Den Haag naar Utrecht omreizen. Half Nederland weer gezien in een dagje :p. Dus maar een bakkie troost gehaald voor onderweg.

Ik maakte op een ochtend wat foto’s van mijn nieuwe H&M aankopen. Ik heb jullie een shoplog beloofd, deze week online! Hij zou eigenlijk gisteren online komen, maar dat is helaas niet gelukt :-(.

En zo zag dat er backstage uit, hahaha!
Vrijdagochtend stond er een heel leuk event op de planning, namelijk de boeklancering van ‘Altijd een Parisienne’. Het was wel weer even heel vroeg, maar het was het waard!

Mijn kaartje! 🙂

Zo veel lekker eten, we werden goed verzorgd! Ik kan niet wachten om het boek te lezen na de leuke en enthousiaste verhalen van de twee Franse schrijfsters, die uiteraard ook bij de lancering aanwezig waren. Ook ontmoette ik onder andere Fleur, wat was het gezellig! <3 Ik ga proberen om ook een exemplaar weg te geven aan jullie, ik houd jullie op de hoogte! 🙂

Na het event ging ik meteen door naar school en om 16.00 was mijn dag eindelijk klaar. Lekker opgepropt in de tram! Amsterdam is echt een overbevolkt dorp hoor, haha.

Daarna even op de bank liggen, opruimen en klaarmaken en toen gezellig naar een vriendin voor een avondje stappen! <3 Gekheid.

En natuurlijk even samen avondeten, haha. Het was een erg gezellig avond! Zaterdag reisde ik af naar het hoge noorden en heb ik verder eigenlijk geen foto’s meer gemaakt.

Gisteren besteedde ik voornamelijk aan school en vandaag is, op een tandartsbezoek en sollicitatie in Groningen na, idem dito. Op naar mijn laatste schoolweek voor de meivakantie, can’t wait! Donderdag hebben we de beoordeling van ons onderzoek en nieuwe concept voor La Place en zondag ben ik jarig!!! Yay. Ik ga proberen om wat meer artikelen online te krijgen deze week, maar rondom mijn verjaardag is het altijd zo druk, haha. Ik wens jullie allemaal een hele fijne nieuwe week en tot snel! <3

Hoe was jouw week?

11 Reacties

 1. 18 april 2016 / 06:59

  Zijn dat je eigen nagels? Zo mooi 😀 dat kleurtje ook! Snap wel dat je trots bent op je kaartjes in het kattencafé. Hopelijk blijft het weer nog een tijdje zo mooi!

 2. 18 april 2016 / 08:30

  Wauw wat een leuke week!
  Leuke foto's,

  X Elien (www.littelouvain.com)

 3. 18 april 2016 / 15:02

  Leuke foto's! Die schoenen van de H&M zijn heel erg mooi 🙂 Nog eventjes wachten op het mooie weer.. Altijd een Parisienne lijkt me een leuk boek!

 4. 18 april 2016 / 18:11

  Dat kleurtje op je nagels is zo mooi! En wat een lief nieuw katje in het katten cafe hihi <3
  Liefs! Evelien

 5. 18 april 2016 / 18:33

  Oh man, die schoenen zijn echt geweldig! Leuk om te zien hoe je dat fotografeert trouwens, is dat een wit kleed? Je brengt me op ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge