MLBB #29 | DAGJE WEG, FEESTEN EN BLOGGEN

Het is maandag, dus weer tijd voor een nieuwe photo diary! Gisteren kwam er helaas even geen artikel online, want ik was dit weekend druk met werken (en uitgaan, oeps). Ik geniet volop van mijn vakantie, ondanks dat ik bijna iedere avond moet werken. Zo ging ik afgelopen week een dagje naar Leer, ik ging twee keer op stap in Groningen en vrijdag genoot ik lekker van het zonnetje. Voor de rest ben ik erg veel bezig geweest met mijn blog, ik heb vooral een heleboel kunnen fotograferen. Kijk je mee naar mijn week?

Iedere dinsdag verschoon in het hok van mijn cavia’s. Helaas kon ik dit keer geen doos vinden om ze even in te zetten. Uiteindelijk keerde ik het slaaphokje om en heb ik eentje er in gezet. Ook al zitten er gaten in, hij bleef zitten, want hij snapte er helemaal niks van, haha.
Dinsdag ging ik gezellig een dagje naar Leer met mijn moeder. Ik besloot er een plog van te maken, hier kun je die teruglezen.

Die avond maakte ik couscous voordat ik moest werken, zo lekker! Ik krijg vaak geen hap door mijn keel op die gekke tijden (om 16u en 17u bijvoorbeeld), maar couscous of soep met brood gaat er dan wel in.
Mooie, roze hortensia’s! Helaas is de vaas gesneuveld tijdens de harde wind zaterdag, ik had hem buiten gebruikt als achtergrond op nieuwe foto’s voor mijn blog. Oh well

Donderdagavond was het weer tijd voor wat leuks! Na mijn werk ging ik naar Groningen, nog even gezellig zitten voor ons stap avondje.
De Stadsgarderobe was een paar weken geleden dicht door vakantie, maar nu zijn ze er gelukkig weer! Je kunt je jas of tas er de hele avond (tot 07.00) laten hangen voor slechts 1,50. En aangezien het die nacht niet koud was vond ik dat wel fijn. Maar je jas meenemen is ook geen probleem, bijna overal is wel een garderobe en/of haakjes waar je ‘m gewoon op kunt hangen.

There we are! Rond 02.30 waren we in het centrum. Volgens mij was het plan om iets eerder te gaan, maar je weet hoe dat gaat. ‘Als ik dit drankje op heb gaan we!’ En vervolgens heeft iemand anders net weer een ingeschonken, hahaha.

Shots voor 1 euro! Ik had trouwens echt een stom momentje. Ik dacht dat ik een shotje te veel had besteld, dus wilde de barman wel met ons meedoen. Komt ineens onze vriend terug van de WC en pakt zo het shotje onder de neus van de barman weg. Oeps, sorry!

Rond 05.00 was het alweer licht (zo chill!) en brachten mijn vrienden me naar het station, zodat ik de trein kon pakken.

Vrijdag was ik best moe van het stappen, maar ik was wel lekker vrij! Ik knuffelde daarom ‘s ochtends lekker lang met mijn cavia’s <3

Dikzak bij mijn vader op schoot!

Selfie!

Vrijdag was het heerlijk weer en lag ik lekker op het terras te lezen en te slapen, op een luchtbedje uiteraard. En ook even gezellig met de cavia’s op de handdoek.

Nails done! Lekker naturel dit keer, ook gebruikte ik een matte top coat (momenteel echt favoriet). Ik ga er gauw wat over schrijven.

Zaterdagmiddag, voordat ik moest werken, had mijn moeder kibbeling voor me gehaald. ZO lekker! En ik had het echt al heel lang niet meer gegeten, dubbel genieten dus.

Er gaan weer een hoop producten uit het assortiment bij Catrice, die zijn nu met 50% korting te scoren. Ik schreef zaterdag een artikel over welke producten je zeker nog zou moeten scoren en welke niet.
Zaterdagavond ging ik na het werk weer op stap. Hier heb ik helaas geen foto’s van, alleen maar snapchat filmpjes, hahaha.

Ik maakte na lange tijd weer eens een look, met een nieuw oogschaduwpalette dat ik sinds kort in mijn bezit heb. Deze week komt er een review van online! Extra leuk is dat ik op mijn werk wat complimentjes kreeg erover, haha. Ik draag de laatste tijd niet meer zo vaak oogschaduw, dus dan valt het wel op.
Is het jullie opgevallen dat er de laatste tijd bijna iedere dag een nieuw artikel online komt op mijn blog? Hoe vinden jullie dat? Er zijn ongetwijfeld een hoop mensen op vakantie en/of druk met andere dingen, maar een zomerrooster vind ik niet echt nodig… Bloggen is leuk en op een regenachtige dag ben ik zelf ook binnen om lekker blogjes van anderen te lezen. Ik heb nu vakantie, dus ik steek graag meer tijd in mijn blog :-).
Fijne week allemaal en tot morgen!

15 Reacties

 1. 20 juli 2015 / 05:16

  Wat een leuke week heb je gehad.
  en wat een schatige cavia heb je.

 2. 20 juli 2015 / 08:09

  Wat een leuke week heb jij achter de rug zeg. Die ooglook is trouwens inderdaad prachtig zeg . X

 3. 20 juli 2015 / 11:48

  Ziet eruit als een heeeeel prima weekje hé, fijn! En die ooglook, oef, mooi!

 4. 20 juli 2015 / 17:24

  Leuke week heb je achter de rug! Die look is echt wel geslaagd, prachtig 😉

 5. 20 juli 2015 / 20:22

  De laatste foto met je ooglook is super mooi! En wat lief je cavia 🙂

 6. 20 juli 2015 / 23:29

  Leuke foto's! Je ooglook is supermooi en je nagels, wauw! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge