MLBB #145 | Jaarlijkse familiedag en laatste werkdag!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Vandaag is alweer de eerste maandag van de maand juni, wat vliegt de tijd! De afgelopen twee weken waren gezellig druk. Twee weken geleden had ik vakantie van mijn werk en ging ik gezellig winkelen en naar een persevent van Kiehl’s. Vorige week, op Hemelvaartsdag, hadden we de jaarlijkse familiedag en vrijdag had ik mijn laatste werkdag… Kijk je weer gezellig mee?

familiedaglunch
Ik probeer weer wat gezonder te eten. Spoiler: Dat lukte welgeteld twee dagen… :’). Ik lunchte met rijst, ei en een broodje met humus, spinazie en ei.

familiedag
21 mei was mijn moeder jarig en dit waren mijn cadeautjes! Ook neem ik haar binnenkort mee naar de schoonheidssalon voor een gezichtsbehandeling :-).

familiedag
Naast cadeautjes kopen, vind ik cadeautjes inpakken ook heel erg leuk :-).

verjaardag
Helaas was het niet echt mooi weer op haar verjaardag, ‘s avonds aten we gezellig binnen aan tafel met wat familie.

ontwerp
De graphics voor de The Make-up Box zijn af, yay! Op haar website kun je nu het resultaat bewonderen 😀 Ik vond dit echt een heel leuk projectje om aan te werken! Mocht je ook geïnteresseerd zijn in een ontwerp voor jouw website, blog of wat dan ook: Je mag mij altijd even mailen via info@studioannajirina.nl, dan bespreken we de mogelijkheden :-).

winkelen
In mijn vakantie ging ik gezellig een dagje winkelen met mijn moeder. Dat hadden we al lang niet meer gedaan! Ik had nog een cadeaubon van Hunkemoller die ik besteedde aan een mooie bikini (de bikini van mijn fashion favorieten van april!), ook kocht ik nog een mooie pantalon in de sale bij Pieces.

winkelen
Ook aten we een heerlijk broodje bij Bakker Bart. Voor de rest heb ik nog wat kleding gepast, maar geen bijzondere aankopen gedaan. Wel gingen we het einde van de middag naar Ikea, waar ik wat spulletjes kocht voor mijn nieuwe studio. Binnenkort komt er een nieuwe verhuisupdate online!

winkelen
Na de Ikea ging ik naar huis, om vervolgens ‘s avonds gezellig uit eten te gaan met mijn vriend. Één à twee keer per jaar heb ik zin in sushi, dus daar moesten we maar van profiteren ;-). We gingen lekker uit eten bij Imono in Groningen, echt een aanrader!

amsterdam
De volgende dag, vrijdag 24 mei, ging ik een dagje naar Amsterdam met Kristina. Dit was mijn outfit!

amsterdam
We hadden er gelukkig prachtig weer bij, dus schoten we ook wat foto’s langs de grachten. Hier draag ik trouwens mijn nieuwe pantalon van Pieces, ik scoorde ‘m met 50% korting, yay! 😀 Ook draag ik mijn witte Nikes (budget tip!) en mijn lievelingsblazer van Pull&Bear.

vegan junkfoodbar
Nadat we van het zonnetje hadden genoten en door de stad hadden geslenterd, gingen we lekker eten bij Vegan Junkfoodbar. Ik kan echt niet wachten tot de vestiging in Groningen geopend is! Ik vind het echt een fantastisch concept en het eten is echt heerlijk.

vegan junkfood
Ook deelden we een zoete aardappel friet, echt lekker! En natuurlijk moest ik ook even op de foto met mijn Friends Not Food t-shirt :-).

kiehls
Na het eten gingen we naar het persevent van Kiehl’s in de Kalverstraat. Van de buitenkant zag het er al prachtig uit!

kiehls
Ook binnen was het event echt prachtig aangekleed, wauw! Het event vond plaats in de winkel van Kiehl’s, hierdoor was het helaas gauw vol en heel erg warm en druk binnen.

kiehls
Gelukkig waren daar verkoelende ijsjes! 😉 Ze hadden er echt heel goed over na gedacht, ook de hapjes en drankjes waren tot in de puntjes verzorgd. De bloemen maken het helemaal af en passen natuurlijk ook perfect bij de producten: Het event richtte zich namelijk op de promotie van de Calendula producten, de nieuwe lijn van Kiehl’s. Na afloop kregen we een mooie goodiebag mee naar huis. Ik ga er nog over schrijven!

kiehls
De volgende dag was ik super moe na zo’n lange, drukke dag, maar ik stond alweer vroeg op. ‘s Ochtends begon namelijk al de schuurverkoop in het dorp van mijn ouders, ook ik verkocht daar wat spulletjes en kleding. ‘s Middags had ik het wel weer gezien en ging ik lekker naar huis. Knuffelen met mijn cavia’s en relaxen!

lasagne
Vorige week was mijn laatste werkweek. Ik sloot dinsdag mijn werkdag af met een lekkere vegetarische lasagne – overigens ook de laatste keer dat ik dit na mijn werk zou halen! Haha.

cavia
Mijn lieverds <3 De baby wordt nu al zo groot! Zijn haren worden ook steeds langer, echt super schattig.


Ik werd door het Engelse FemmeLuxe benaderd voor een samenwerking. Ik zag nooit iets op hun website staan wat me aansprak, maar ze hebben sinds kort nieuwe items! Ik vond wel vier dingen die ik echt leuk vond <3 Deze week worden ze als het goed is geleverd, ik kan niet wachten om ze aan jullie te laten zien!


Afgelopen woensdag ging ik weer eens shooten met Inge. Het perfecte moment om mijn nieuwe luipaard schoentjes aan te doen! Ze zijn van Pull & Bear en ze kosten nu maar 16 euro 😀

vegetarische sate
Die avond maakte ik vegetarische saté, echt de ontdekking van dit moment, haha. Echt smullen!

familiedag
Donderdag, Hemelvaartsdag, was het tijd voor de jaarlijkse familiedag. Een van mijn familieleden had een hond mee, zo leuk! Ik ben echt gek op honden, dus blijer kun je mij niet maken. De dag begon overigens bij een kinderboerderij, waar we gezellig konden picknicken, lunchen en bijkletsen.

familiedag
Natuurlijk moest ik ook even een rondje doen over de kinderboerderij. Ze hadden ook cavia’s! Altijd leuk om te zien <3 De cavia met krullen vind ik zo schattig!

familiedag
En dit enorme varken, ahh <3

familiedag
‘s Middags gingen we gezellig Deventer in, waar de familiedag dit jaar werd georganiseerd. Om in de binnenstad te komen moesten we met een pondje overvaren, echt heel erg leuk. En drie keer raden wie er de hele middag met de hond door de stad sjouwde? 😉 Zo leuk!

familiedag
Ik was nog nooit in Deventer geweest, maar ik vond het echt een heel leuk stadje! Knus, gezellig, leuke winkeltjes en prachtige architectuur. Helaas waren wel veel winkels dicht vanwege Hemelvaart.

familiedag
De familiedag sloten we af met een heerlijk buffet bij het Hof van Twello. Het eten zag er prachtig uit, heel kleurrijk ook!

familiedag
Ik kon natuurlijk weer niet kiezen dus ik nam twee borden met van alles wat.

zon
Gelukkig waren we bijtijds weer terug in Groningen, want vrijdag had ik om 07.00 mijn allerlaatste dienst ooit! Om 15.00 was ik vrij en ik voelde me echt zo bevrijd, haha. Ik heb het gevierd met pannenkoeken en een lekker lang dutje. Daarna heb ik nog eens 12(!) uur geslapen en zaterdag heb ik heerlijk in de tuin gezeten om wat bij te bruinen (zie foto). Ook heb ik mijn huisje schoongemaakt, deze blogpost geschreven en aan een advertorial gewerkt.

Ik ga zometeen lekker vegetarische wraps eten, de Sims spelen en morgen (zondag) staat er een dagje strand op de planning. Genieten! Nu jullie dit lezen is het maandag en begint mijn nieuwe leven als fulltime ondernemer. Ik heb er super veel zin in 😀 Ik houd jullie uiteraard op de hoogte van mijn nieuwe avontuur, maar ik denk dat het me super goed gaat bevallen. Ik heb nu al veel meer rust in mijn hoofd en ik heb zin om aan nieuwe projecten te werken. Daarnaast staan er ook nog zes(!) blog advertorials en vijf Instagram- en blog-samenwerkingen op mijn to do lijst, dus deze eerste week ga ik me zeker wel vermaken :-). Ik wens jullie een hele fijne week en tot woensdag!

Hoe was jouw week?

8 Reacties

 1. 3 juni 2019 / 07:40

  Wat fijn dat je je laatste werkdag hebt gehad en je nu fulltime op het ondernemen kunt gaan storten. Goed bezig! 🙂 De familiedag klinkt ook heel gezellig. Wat een leuk idee om zoiets te organiseren. En Deventer ziet er echt heel leuk uit met al die paraplu’s. Toffe foto’s in Amsterdam trouwens! The Vegan Junk Food Bar wil ik ook nog zeker een keer proberen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…7 dingen waar jij niet aan hoeft te twijfelenMy Profile

 2. 3 juni 2019 / 10:05

  Vegan junkfood is echt zo bizar goed! Echt leuk hoe er steeds meer van dat soort tentjes zijn. Je graphics voor The Make-up Box zien er trouwens supertof uit! 😀

 3. 3 juni 2019 / 11:50

  Ah yes, je tijd als fulltime ondernemer is ingegaan! Gefeliciteerd Anna! 🙂 Heel fijn dat je je zo opgelucht voelde na je laatste werkdagje. Ik wil trouwens zo graag eens naar de vegan junkfood bar, het ziet er zooo lekker uit. Zin in sushi nu trouwens, grappig dat je daar 1 a 2 keer per jaar zin in hebt, ik 1 a 2 keer per week hahaha, oeps!
  Simone onlangs geplaatst…Food Diary: Full Day Of Eating 5My Profile

 4. 4 juni 2019 / 18:54

  Yaay fulltime ondernemen, super gaaf Anna! Heel veel succes! Zo te zien ga je je deze week in ieder geval niet vervelen ;-). En heel leuk om te zien wat je de afgelopen weken allemaal gedaan hebt. Dat gezond eten, zo herkenbaar! Ik begin er op maandag ook altijd heel enthousiast mee om op woensdag alweer te falen haha. En die luipaard schoentjes van Pull & Bear zijn echt fantastisch. Valt de maat normaal? Ik ga ze eens even opzoeken 🙂

 5. 5 juni 2019 / 12:04

  Wat fijn dat je lekker verder gaat als fulltime ondernemer! Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge