MLBB #144 | Dagje naar Leer en feestje met vriendinnen

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Het is maandag en dat betekent dat er een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ voor jullie klaarstaat. De afgelopen twee weken zijn werkelijk voorbij gevlogen. Ik ging gezellig een dagje naar Leer, vierde mijn verjaardag met vriendinnen, ging shooten met de nieuwe Studio Anna Jirina t-shirts, liet mijn verstandskies eruit halen (ieh!) en ik heb veel gewerkt. Kijk je weer gezellig mee?

leerleer
Op 4 mei ging ik gezellig met mijn ouders een dagje naar Leer. Ik wilde wat inkopen doen voor mijn verjaardagsfeest die avond en een dagje naar Duitsland is natuurlijk altijd goed :D.

leer
Aan het einde van de middag aten we een heerlijk gebakje. Alleen al daarom vind ik een dagje Duitsland helemaal geweldig, haha!

leer
Ook kocht ik deze rode hakken bij H&M. Het was het aller laatste paar en ze zaten als gegoten! Die avond kon ik ze gelijk aan tijdens mijn feestje. Hierna gingen we nog even boodschappen doen in een groot winkelcentrum bij Leer en daarna was het tijd voor mijn feestje! Hier heb ik overigens niet echt foto’s van gemaakt. Ik was pas laat thuis en ik moest nog het een en ander voorbereiden. Toen stond iedereen ineens al voor de deur en hebben we gezellig gekletst, hapjes gegeten, drankjes gedronken en gedanst. De avond vloog echt voorbij. Ik heb wel een hele hoop leuke cadeautjes gekregen, die je verderop in deze MLBB voorbij ziet komen!

6
Ook ging ik gezellig een middagje werken samen met Kristina en maakten we tussendoor nog wat Instagram foto’s.

7
Ik maakte voor het eerst vegetarische saté! Tip van een vriendin en echt een aanrader. Ook voor niet-vegetariërs. De vega saté van Mora vind je in de diepvries bij de normale saté!

8
Ook plaatste ik weer een mega bestelling bij Notino. Binnenkort kunnen jullie een uitgebreide review verwachten van allerlei producten voor krullend haar!

leer
Liefjes <3

9
Met het druilerige weer van een aantal weken geleden ging ik heerlijk onder de zonnebank. Wat knapt een mens daar toch van op! 😉

10
Heerlijk om thuis te kunnen lunchen. Kon ik gelijk mijn nieuwe perzik mok uitproberen, die ik van Inge kreeg voor mijn verjaardag!

11
Ook kocht ik een aantal weken geleden eindelijk de witte sneakers waar ik al zo lang naar op zoek was!

12
Ik haalde mijn statief weer eens tevoorschijn, zodat ik een leuke en bijpassende foto kon maken voor mijn allereerste verhuisupdate!

13
Yay, ontbijten uit mijn flamingo kom! Die kreeg ik ook voor mijn verjaardag van een vriendin, echt super lief :D.

14
Het loof vinden ze altijd lekkerder dan de wortel zelf. Cuties <3

15
Knuffelen met mijn oude bok <3

16
Ik at een groot bord met broccoli, zoete aardappel en ei. Het resultaat? Na een uur alweer honger en de hele avond last van mijn buik van de broccoli :p. Doe mij toch maar een beetje rijst erbij…

17
Ik ben zo verlieeeefdddd!!! Hoe kan je zo schattig zijn?!

18
Vorig weekend was het moederdag. Ik ging gezellig naar een marktje met mijn moeder en daarna dronken we nog wat aan het water. Een hele geslaagde dag, al zeg ik het zelf :D. En ik gaf haar een douche foam set cadeau!

19
En we aten deze mega portie kibbeling. Kan hier zo van genieten! Al eet ik niet vaak vis.

20
Het is weer eens zo’n avond…

21
Op mijn feestje kreeg ik ook dit super schattige krukje cadeau van een vriendin! Hij doet nu even dienst als nachtkastje, haha. Ik vind het er heel leuk uitzien zo!

22
Ook ging ik weer gezellig foto’s maken met Inge. Voor die tijd nog even een outfit check naar elkaar sturen :p.

23
Het was echt prachtig weer, ik hoefde de lucht niet eens te photoshoppen (haha!). Deze foto heb ik uiteindelijk geplaatst op Instagram.

24
Yay, de Friends Not Food t-shirts zijn sinds vorige week ook verkrijgbaar bij Fashion Flavour!

25
Pakketjes inpakken, ik word er zo blij van! 😀

26
Vorig weekend haalde ik na een lange werkdag weer lasagne af.

27
Afgelopen dinsdag moest mijn verstandskies er namelijk uit en ik was zo bang dat ik dagenlang niet lekker kon eten! Ik was super zenuwachtig, gelukkig kon mijn vriend nog even met mij mee voor zijn stage. We dronken koffie en daarna was het zover. Ik moest naar de kaakchirurg omdat mijn verstandskies in mijn bovenkaak scheef groeide. Uiteindelijk hoefde er gelukkig niet te worden gesneden (alle stress voor niks!!!!).

Wel schrok ik heel erg van de klem die ik in mijn wang kreeg. Ik voelde niks, maar ik hoorde wel een heel hard, krakend geluid waardoor het leek alsof al mijn kiezen eruit waren geknakt :’). Dat was natuurlijk niet zo, maar het was wel even een paniek moment. Gelukkig had ik achteraf helemaal geen pijn (alleen een beetje een stijf gevoel in mijn kaak van de verdoving en de klem) en zat ik diezelfde avond gewoon alweer te eten. Echt bizar, haha. Laat je dus niet gek maken door allerlei horror verhalen, soms valt het nog mee ook! 😀


Afgelopen week maakte ik ook de graphics voor de website van The Make-up Box af. Hier maakte ik wat schetsen wat betreft de pijltjes, plaatsing van de tekst of het gebruik van cijfers. Uiteindelijk hebben we dit weggelaten, omdat het te druk werd. Toch even leuk om te proberen, soms kan het verrassend goed uitpakken :D. In juni heb ik nog een paar plekjes vrij voor ontwerp opdrachten. Ben jij op zoek naar een logo, visitekaartje, illustratie of iets anders op het gebied van grafisch ontwerp? Je mag altijd een mailtje sturen naar info@studioannajirina.nl, dan bespreken we de mogelijkheden!

Deze week heb ik vakantie van mijn werk en ga ik lekker aan de slag met mijn blog en Studio Anna Jirina. Dinsdag is mijn moeder jarig en komend weekend ga ik lekker spullen verkopen in mijn oude dorp. Volgende week hoef ik nog maar vier keer te werken en dan is het klaar! Ik kijk er naar uit om lekker te genieten van de zomer en natuurlijk om fulltime aan mijn eigen onderneming te werken.

Hoe was jouw week?

6 Reacties

 1. 20 mei 2019 / 07:47

  Wat is dat krukje leuk, zeg! Ik kan me voorstellen dat je daar blij mee bent. Hij staat perfect als nachtkastje 🙂 En je cavia’s zijn zó zó schattig. Wat fijn dat het zo te zien heel goed klikt tussen hen! Fijn dat het trekken van je verstandskies meeviel. Ik weet nog dat ik net als jij dat krakende geluid bij het trekken wel een beetje raar vond. Klinkt toch alsof er iets niet helemaal goed gaat, haha.
  Romy onlangs geplaatst…Te veel aan je hoofd? Probeer deze 8 tips!My Profile

 2. 20 mei 2019 / 09:11

  Wat een leuke week heb je gehad! Leuke cadeaus heb je gekregen ook 🙂 die kom en dat krukje zijn echt gaaf! Oh en je cavia’s zijn zo lief! <3 Daar kun je niet genoeg foto's van plaatsen, haha!

 3. 20 mei 2019 / 22:57

  oh ik zie allemaal heerlijke dingen.. kibbeling… jam! En die sneakers zijn zeker tof, wit is ook echt ideaal..
  Ik moet eigenlijk ook weer eens een nieuw paar bestellen, die van de tango zijn helemaal op

 4. 22 mei 2019 / 08:07

  Wat een fijn weekje! Volgens mij heb je ook allemaal leuke cadeautjes gehad, voor zover ik hier voorbij zag komen al haha. Fijn vooruitzicht dat je werk er bijna op zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge