MLBB #143 | Jarig, kanoën, verhuisperikelen en nieuwe Nikes!

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor de tweewekelijkse ‘My Life Besides Blogging’, waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven. Ik had een gezellig Paasweekend, ik vierde mijn verjaardag, ik ging kanoën met mijn vriend én ik ging verhuizen! Het was even een heel hectische periode, dus ik ben blij dat het vanaf nu ietsje rustiger wordt. Ook ontving ik een paar toffe items van NA-KD en kocht ik nieuwe Nikes! Kijk je weer gezellig mee?

kanoënkanoën
Tweede Paasdag bracht ik door bij familie. Het was heerlijk weer en ik vond het ook heel fijn om eens een dag niks te moeten. Geen laptop en gewoon genieten van het weer! Vlakbij mijn oom en tantes huis stonden deze lieve paardjes.

kanoën
Een aantal van mijn t-shirts zijn nu ook verkrijgbaar bij Fashion Flavour!

kanoën
Daarvoor maakte ik wat nieuwe bedankt kaartjes, die Kristina en ik kunnen gebruiken wanneer mijn items worden besteld bij Fashion Flavour :-).

kanoën
Op 24 april was ik jarig! Ik had tegen mijn vriend gezegd dat ik rijstevlaai, cheesecake OF slagroomtaart lekker vond, kwam hij met drie taarten aanzetten. Haha! <3

kanoën
Ik ontbeet met een heerlijk stuk rijstevlaai en daarna gingen we ‘echt’ ontbijten bij Feel Good. Het was die dag heerlijk weer, ‘s middags gingen we kanoën! Helaas heb ik daar geen foto’s van, omdat we onze telefoons niet mee hadden genomen in de kano.

kanoën
‘s Avonds ging ik gezellig uit eten met mijn ouders bij Four Roses, mijn favoriete Mexicaanse restaurant in Groningen. Newsflash: Na ongeveer twee jaar bestelde ik eens wat anders dan de taco met zalm. Ik had nu een tortilla met groente (geloof ik?!) en die was ook heerlijk :D.

kanoën
Mijn cavia’s vinden elkaar zo lief! Daar ben ik echt blij om <3

kanoën
Vorig weekend was het zover: Verhuizen! Mijn ouders hielpen mij gelukkig met de zwaarste dingen, zoals mijn kasten en mijn bed. ‘s Avonds heb ik zelf nog de tafel, de stoelen en mijn kledingrek verplaatst.

kanoën
Daarna was ik bekaf, maar lekker geslapen had ik niet. ‘s Nachts vielen deze dingen namelijk allemaal op mijn hoofd :p. Toch maar iets zorgvuldiger vastplakken dus.

kanoën
Met m’n baby cavia gaat het ook goed. Hij is zoooo lief <3 Ik bedoel, hoe schattig kan je zijn?!

kanoën
Mijn waterkoker heeft wel een heel vreemde plaats gekregen, namelijk in mijn boekenkast :’). In mijn keuken sloegen de stoppen steeds door wanneer ik mijn waterkoker aan wilde zetten. Gelukkig is de boekenkast net om het hoekje en ben ik er nu al aan gewend, maar heel handig is het niet :p.

bijbaantjes
Ik schreef een artikel over wat ik heb geleerd van mijn bijbaantjes! Gisteren had Bloglovin’ een soort storing, dus grote kans dat je het nog niet hebt gelezen. Ik ben heel benieuwd naar jouw bijbaantjes! Ik zou het leuk vinden als je jouw ervaring wil delen in de reacties onder het artikel! Normaal gesproken werkt Bloglovin’ wel heel goed en fijn, je kunt mij daar gaan volgen, dan mis je nooit meer een nieuw artikel!

kanoën
Hoe lief… <3

kanoën
Afgelopen week was het tijd voor een werk-marathon. Vier lange dagen achtereen en wat was het DRUK! Het was natuurlijk vakantie in Noord Nederland en dat hebben we geweten… 🙂

kanoën
In de avond kan ik letterlijk geen stap meer verzetten en plof ik met verzuurde benen in bed met een pizza.

Daarnaast heb ik deze week ook een belangrijke beslissing gemaakt. Ik heb namelijk ontslag genomen bij mijn bijbaan, omdat ik mij de komende periode volledig wil focussen op Studio Anna Jirina en mijn blog. Ik heb heel veel toffe plannen en ik merk dat ik bepaalde opdrachten niet aanneem, omdat ik er toch geen tijd voor heb en de energie eerlijk gezegd ook niet. Dat is natuurlijk niet de bedoeling… De afgelopen periode heb ik in een constante staat van moeheid en stress doorgebracht en dat wil ik niet meer. Daarnaast is de zomer ook altijd een goede periode om met nieuwe creatieve plannen aan de slag te gaan, dus dat ga ik gewoon lekker doen :D.

kanoën
Woensdagavond eet ik gezellig bij een vriendin. Donderdag hoef ik gelukkig pas laat te beginnen, dus een borrel is wel op zijn plaats :-). Voelde me meteen stukken beter en ik sliep als een roos.

kanoën
Donderdag was weer een lange werkdag vanwege koopavond, maar bij thuiskomst trof ik wel een leuk pakketje aan. Ik mocht weer wat uitzoeken bij NA-KD voor een Instagram samenwerking, die kans liet ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Heel veel bovenkleding van NA-KD is van polyester en dat draag ik niet zo graag, dus waagde ik me nu aan twee broeken.

Ik vind het altijd lastig om online de juiste maat te kiezen, maar de jeans past in ieder geval! Ik ben super blij dat ik toch voor maat 38 ben gegaan, in plaats van 36 :-). Hij sluit ook goed aan in mijn taille en de lengte is echt perfect! Ik ben echt heel blij, want een lichte jeans stond al langer op mijn wishlist. De gestipte broek heb ik nog niet gepast, ik zal er gauw wat meer van laten zien via Instagram.

kanoën
Een lekker taartje in mijn pauze op werk. Red velvet cake it is!

kanoën
Kijk nou hoe groot mijn baby al wordt?!?!??!! Het lijkt ook wel alsof zijn vacht lilac (sorry, fokterm :p) gaat kleuren, in plaats van choco-bont. Ik ben super benieuwd!

kanoën
Een vriendin tipte mij over de Nike outlet store in Groningen. Ik was daar al zo lang niet meer geweest, maar ik besloot weer eens even een kijkje te nemen. Witte sneakers staan immers al een tijd op mijn wishlist en ik heb nog steeds niet het perfecte paar gevonden! Bij de outlet store stuitte ik op dit witte paar Nikes in maat 38.5. Voor een prijs van 42 euro kon ik ze natuurlijk niet laten staan! Binnenkort komt er een outfit post mee online :-).

vette en onzuivere huid
Ik schreef een uitgebreide review over gezichtsverzorging voor de vette en onzuivere huid. Heb jij ‘m al gelezen?

kanoën
Vrijdag was ik gelukkig vrij. Of nou ja, ik werkte wel de hele dag aan opdrachten en aan mijn website. Ik heb namelijk iemand in de arm genomen om aan mijn SEO te werken en daar zijn we de hele middag mee bezig geweest. Daarna deed ik boodschappen voor mijn verjaardagsfeestje (die was afgelopen zaterdag!), at ik deze heerlijke couscous salade, ruimde ik mijn studio op, trof ik alvast wat voorbereidingen voor mijn feestje en schreef ik deze blogpost.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en tot woensdag! <3

11 Reacties

 1. 6 mei 2019 / 08:03

  Oh die cavia is zo cute! Altijd gek hoe snel kleine diertjes ineens groot worden hé? En fijn dat je de knoop door hakte om te stoppen met je bijbaan. Lijkt mij inderdaad wel vermoeiend om alles te kunnen combineren. Ik heb ook anderhalf jaar in een winkel gewerkt zelfs zonder andere job er bij en ik was ook elke avond doodmoe (je werkte toch in een winkel hé?). Veel plezier alleszins met je plannen en fijne week!
  Irene onlangs geplaatst…Dagboekje van week 18.My Profile

 2. 6 mei 2019 / 08:38

  Wat een volle maar leuke weken heb je achter de rug. Haha, je komt voorlopig geen taart tekort met die drie taarten 😛 Wat goed dat je hebt besloten je volledig op je onderneming te storten en niet meer bij je bijbaan te werken. Zeker met een creatieve baan is het vaak zo belangrijk om je daar echt op te kunnen focussen 🙂
  Wat fijn trouwens dat je cavia’s het zo goed met elkaar kunnen vinden. Dat is toch altijd maar afwachten 😉 Veel geluk in je nieuwe huisje en veel plezier met de SEO-afspraak vandaag. Klinkt heel gaaf!

 3. 6 mei 2019 / 09:02

  Wat een leuke week heb je gehad! Altijd leuk dit soort blogs 🙂 ahh je cavia’s zijn echt zo schattig samen! Wat fijn dat ze het goed kunnen vinden, dat is namelijk altijd een beetje afwachten. Wat een goede beslissing om ontslag te nemen en je meer te focussen op je eigen bedrijf en je blog. Hopelijk krijg je daar nu veel meer de tijd voor en kun je je bedrijf en blog nog beter gaan ontwikkelen!

 4. 6 mei 2019 / 10:28

  Wat een leuke en gezellige foto’s allemaal! Die shirts zijn echt zo leuk!

 5. 6 mei 2019 / 13:15

  Oeeh dat ontbijtje bij Feel Good ziet er echt super lekker uit! Wat een gave stippen broek, ben benieuwd hoe hij je staat. Gave sneakers zeg, voor een leuk prijsje
  Edith-Sofia onlangs geplaatst…FOOD | HIGH TEAMy Profile

 6. 6 mei 2019 / 15:00

  Drukke tijd heb je gehad, zeg. Heel goed dat je voor jezelf en je creatieve werk hebt gekozen. En nog gefeliciteerd met je verjaardag, die taarten zien er heerlijk uit allemaal! Een vriend die gul is met taarten is er een die je moet houden 😉

 7. 7 mei 2019 / 09:42

  Ohhh red velvet taartjes blijven grote favoriet.
  En wat leuk dat de caviaatjes het samen goed kunnen vinden, dat is zeker een opluchting. <3
  Liefs,
  Evelien

 8. 7 mei 2019 / 15:47

  Oeh, wat een lekkere weekjes! Gefeliciteerd nog met je verjaardag 🙂 En wat een toffe Nikes heb je gescoord; ik ben ook dol op fashion outlets.

 9. 7 mei 2019 / 18:57

  Wat goed dat je je hart volgt en gaat stoppen bij je bijbaan! Ik snap dat je het gevoel hebt dat je zo niet alles uit je blog en je shop kunt halen, want je bent zo goed bezig. Super vervelend als je dan constant moe bent en het meer gaat voelen als ‘moeten’. Super lief trouwens van je vriend, die drie taarten!!
  Simone onlangs geplaatst…On my mind #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge