MLBB #142 | Nieuwe cavia ophalen, labels naaien en Paasweekend!

Hoi allemaal! Genieten jullie ook zo van dit lekker zonnige Paasweekend? De afgelopen weken waren nogal hectisch. Eigenlijk is dit weekend pas het eerste moment dat ik weer een beetje tot rust kom na mijn stedentrip in Berlijn. Afgelopen tijd heb ik veel gewerkt en was het wat lastiger om bij te blijven met mijn freelance opdrachten en blogposts. Ook heb ik vorige week vrijdag mijn nieuwe cavia opgehaald! Kijk gauw verder als je benieuwd bent naar mijn week :-).

paasweekendpaasweekend
De dagen na mijn stedentrip Berlijn moet ik gelijk weer werken. Gelukkig kon ik na een lange dag lekker neerploffen bij mijn vriend en had hij heerlijk gekookt!

paasweekend
De laatste tijd ben ik wat actiever op Instagram, wat ook wel door het mooie weer komt. Deze foto maakte ik voor een hele leuke samenwerking met Campus Groningen.

paasweekend
Helaas was het die dag echt enorm koud, later op de dag begon het zelfs te hagelen!

paasweekend
Knuffelen met mijn grote vriend, die toen nog niet wist dat hij een nieuw maatje zou krijgen ;-).

paasweekend
Op mijn enige vrije dag naai ik samen met mijn moeder de labels in mijn nieuwe t-shirts.

paasweekend
Yes! Klaar voor verzending.

paasweekend
Avondpauze op werk.

paasweekend
Tussendoor nog wat foto’s schieten voor de webshop.

paasweekend
En alle nieuwe t-shirts online zetten! De Friends Not Food t-shirts zijn inmiddels te bestellen :-).

paasweekend
Een kleine week eerder dan verwacht kon ik mijn nieuwe cavia al ophalen. Ik vond het zo spannend, haha! Het is alweer zo lang geleden dat ik een kleintje in huis had. Ik was even vergeten dat ze in het begin nog heel bang en super snel zijn :p.

paasweekend
De eerste kennismaking met Lexie ging gelukkig super goed!

paasweekend
Ik heb ze wat uren in de gaten gehouden en nadat ze een schone kooi hadden gekregen, kropen ze lekker samen in het huisje.

paasweekend
De volgende dag ging ik dan ook met een gerust hart naar werk en ‘s avonds pakte ik gelijk mijn kleine vriendje erbij <3

paasweekend
Soms schrikt hij van een geluid en probeert hij zich ergens te verstoppen. Dit keer in de mouw van mijn badjas ;-).

paasweekend
Na een mega lange dag van 9-19 haal ik lekker vegetarische lasagne af en plof ik in bed. Daarna pak ik de trein naar mijn ouders om daar eindelijk eens lekker uit te slapen, want bij mij thuis wordt ‘ s ochtends dubbel glas geplaatst…

paasweekend
Aan het einde van de ochtend ga ik terug naar Groningen, helaas zijn ze nog niet klaar, dus ga ik bij Food Matterz zitten werken.

paasweekend
Wanneer de bouwvakkers eindelijk weg zijn, kruip ik weer even in bed met mijn lieverdje. Het lijkt nu alsof Lexie niet meer wordt geknuffeld, maar ik heb gewoon heel veel foto’s van het kleintje ingevoegd, haha 😀

paasweekend
KIJK NOU!

paasweekend
Na een werkdagje van 7-16 pak ik ook nog een werknachtje mee. Uiteindelijk wordt het erg gezellig en vergeet ik bijna dat ik zo moe ben.

paasweekend
De volgende dag ben ik echt niks waard, maar dat hoeft ook niet, want ik heb een gezichtsbehandeling geboekt 😀 Nog met een cadeaukaart van mijn vorige verjaardag, haha. Ik moet er wel een stukje voor reizen, dus na mijn behandeling plof ik nog even lekker neer op het terras daar.

paasweekend
Hij heeft nu ook ontdekt dat hij op het huisje kan klimmen, zo schattig <3


Het gaat echt ontzettend goed met hem! Hij groeit echt super snel, in een week tijd is hij alweer zoveel gegroeid, haha. Hij raakt ook steeds meer gewend en is minder bang! Hij heet trouwens Regenboog. Ik vond dit wel een mooie en toepasselijke naam, gezien het verhaal erachter. Daar kun je meer over lezen in dit artikel.

paasweekend
Zondag en vandaag ben ik eindelijk eens lekker vrij, heerlijk! Dit weekend vierden mijn zus en ik ook onze verjaardagen (zij was 19 april jarig en ik 24 april – woensdag!). Op zondag genieten we van een heerlijke, uitgebreide paasbrunch.

paasweekend
In de middag ga ik gezellig in mijn ouders’ tuin badmintonnen (en zonnen!) met mijn vriend. ‘s Avonds fietsen we een rondje door de buurt om wat Instagram en blogfoto’s te maken voor mijn verjaardag. Een heerlijk weekend zo!

De komende week zal mega druk worden, maar super gezellig. Ik moet uiteraard werken, op woensdag ben ik jarig en komend weekend ga ik verhuizen! 😀 Hoewel deze periode nogal hectisch is, kijk ik wel heel erg uit naar mijn nieuwe plekje. Ik hoop jullie snel wat meer te kunnen vertellen en te laten zien! Ik wens jullie een hele fijne week en tot woensdag, mijn verjaardag! 🙂

Hoe was jouw week?

10 Reacties

 1. 22 april 2019 / 08:39

  Aww, wat een schatje is Regenboog! Ik kan me voorstellen dat je helemaal verliefd bent <3 Geniet er lekker van zolang hij nog zo klein is, want het gaat inderdaad zó snel bij cavia's. Klinkt als een drukke en productieve tijd! Wel fijn dat het innaaien van de labeltjes nu ook allemaal is gebeurd 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Jezelf tekort doen? Nee, stop met deze 9 gewoonten!My Profile

 2. 22 april 2019 / 09:49

  Wat een fijne week! En wat een schatje is Regenboog! Ik had vroeger zelf ook een soortgelijke cavia genaamd Snoopy! Echt geweldige diertjes! Liefs
  Anna onlangs geplaatst…Paper lover & External memoryMy Profile

 3. 22 april 2019 / 10:25

  Ahh wat een schatje! En wat een leuke naam, Regenboog 🙂 Geniet van jullie tijd samen, maar zo te zien komt dat wel goed! Geniet nog even van je Paasweekend!

 4. 22 april 2019 / 13:43

  ik kwam hier toevallig langs wippen en je hebt een leuke weblog.
  ik kom hier zeker vaker kijken.

 5. 22 april 2019 / 17:31

  Oh wat schattig je nieuwe cavia! En wat een mooie naam! Fijn ook dat Lexie en hij vriendjes zijn 🙂 Je hebt een paar lange werkdagen achter de rug ook zo te lezen! Pfoe.
  Irene onlangs geplaatst…Dagboekje van week 16.My Profile

 6. 23 april 2019 / 11:34

  Wat een schattig beestje is Regenboog! Prachtige, symbolische naam heb je gekozen. ♥

 7. 23 april 2019 / 18:48

  Zo lief, Regenboog! Je ziet pas echt op die foto van de twee cavia’s hoe mini ‘ie nog is. Fijn dat ze het samen ook goed kunnen vinden. Morgen allebei jarig! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge