MLBB #132 | Vegan Junkfood Bar en nieuwe truien in mijn shop!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Misschien is het je opgevallen, misschien ook niet: Afgelopen vrijdag is er helaas geen artikel verschenen op mijn blog. Ik had hem verkeerd ingepland, vrijdagochtend vertrok ik al vroeg naar Amsterdam en kwam ik er pas laat achter dat het artikel niet online stond. Dus die hebben jullie deze week nog van me tegoed! In ieder geval is het vandaag tijd voor een uitgebreide ‘My Life Besides Blogging.’ De afgelopen weken werkte ik aan de kerstkaarten actie, kwamen er nieuwe truien binnen voor mijn webshop en ging ik gezellig een dagje naar Amsterdam. Ik shopte een nieuwe outfit en ik at voor het eerst bij de Vegan Junkfood Bar. Kijk je weer gezellig mee?

vegan junkfood bar
De laatste paar weken moest ik vaak werken op zondag. Afgelopen zondagochtend maakte ik wat foto’s met Nathalie en daarna ging ik alvast naar werk. Gelukkig had ik mijn make-up meegenomen, want ik was nog niet helemaal klaar ;-).


Ook zette ik samen met mijn ouders mijn nieuwe Ikea bed in elkaar! Het is een tweepersoons bed met vier grote lades en ik ben er echt enorm blij mee.


Afgelopen week ging ik gezellig met een collega wat foto’s maken van de Cheatday truien voor mijn webshop en Instagram. Helaas hielden we het niet zo lang vol, omdat het super koud was!


Op Black Friday werd mijn eerste loon van mijn nieuwe baan gestort en ben ik meteen heel veel boodschappen gaan doen, heerlijk :p. Ik ben zelfs twee keer op en neer gefietst om alles te kunnen kopen wat ik nodig had.


First Dates terugkijken onder het genot van een zak Maltesers. Ik kan zo’n zak dus echt in een keer leeg eten, haha. Gelukkig weet ik mezelf te bedwingen en eet ik hem halfleeg. Ook slecht, maar zo zo lekker!


Wisten jullie dat ik sinds kort ook mutsen verkoop in mijn webshop? Deze super leuke beanie met pompon en pizza patch is ook nog eens heerlijk warm. Ik ben er dol op <3


Op een koude dag ging ik shooten met Inge en daarna gingen we lekker opwarmen bij Feel Good, ons favoriete lunchtentje.


Je kunt er ook de hele dag door ontbijten, dus wij namen de banaan pannenkoekjes als lunch. Dit zijn oprecht de lekkerste pannenkoekjes die ik ooit heb gehad, echt een aanrader! Ik heb de pannenkoekjes nu al meerdere keren gegeten en het verveelt gewoon nooit :p.


Die avond was mijn vriend vrij van zijn werk en besloten we spontaan uit eten te gaan. Hij wilde eerst afhalen, maar ik vind dat altijd zo lang duren (en ook duur in verhouding), dat ik dan liever zelf kook :p. Dat is ook saai, dus ik was blij dat we alsnog uit eten gingen!


Als voorgerecht had ik tomatensoep en als hoofdgerecht de vegetarische lasagne. Nu ik dit artikel schrijf krijg ik alweer helemaal zin in deze heerlijke lasagne, yum! Mocht je een keer in Groningen zijn dan kan ik je de vegetarische lasagne van restaurant Napoli echt aanraden <3. En oh, ben ik de enige die graag thee drinkt bij het avondeten? Gelukkig vind mijn vriend dat helemaal niet raar omdat ik dat thuis ook altijd doe, ik ben gewoon niet zo dol op frisdrank, zeker niet in de winter!


Afgelopen week heb ik hard gewerkt aan de kerstkaarten actie. Alle informatie over de kerstkaarten actie maak ik morgen bekend via de Instagram van Studio Anna Jirina, dus volg me daar ook eventjes als je op de hoogte wilt blijven!


Na het schetsen werkte ik de illustratie uit op de computer.


Het is een frenchie met kerstlampjes geworden, hoe schattig?! De achtergrond was hier nog in de maak, het eindresultaat zien jullie morgen op Instagram!


Afgelopen donderdag verschoonde ik het hok van mijn cavia’s. Iedere week een vervelend terugkerend klusje, haha, maar voor hun doe ik het al vierenhalf jaar lang heel trouw <3. Helaas is Lex (rechts) blind en volgens mij doet zijn neus het ook niet helemaal, want hij ging aan de kranten knabbelen in plaats van de paprika en het brood, dus in de tussentijd pakte Knoepert alles af :’).


Ook maakte ik weer een hoop blog foto’s, altijd leuk om te doen! <3 Deze week komt er een uitgebreid artikel online over deze feestelijke make-up!


Afgelopen donderdagmiddag kreeg ik leuk nieuws: Ik kon mijn Breakie truien ophalen! Binnen een week waren ze al gedrukt, ik was heel erg verrast dat het zo snel ging! De kleuren zien er ook prachtig uit en de kwaliteit van de print is super goed <3 Herinneren jullie het Breakie t-shirt nog, die in de zomer verkrijgbaar was in mijn webshop? Dit was absoluut het populairste t-shirt en daarom leek het mij erg leuk om de print ook op sweaters te laten drukken.


Hier kun je de print nog wat beter zien. De kleuren zijn echt zooo mooi, ze knallen er echt af! Vanavond gaan de truien online (houd mijn Instagram in de gaten!!!) en zijn ze ook gelijk verkrijgbaar voor 29,95!


Afgelopen vrijdag ging ik gezellig een dagje naar Amsterdam met Inge. We besloten ook wat outfits te shooten, dus ik legde alvast wat opties klaar. Ik was heel erg blij dat de Breakie truien zo snel klaar waren, want die kon ik vrijdag dus mooi meenemen om te shooten!


Vrijdagochtend zaten we al vroeg in de trein. Normaal gesproken ben ik altijd aan de late kant, maar dit keer was het wachten op Inge. Haar fiets was onderweg stuk gegaan en uiteindelijk stapten we één minuut voor vertrek de trein in, gelukkig!!!


Eenmaal in Amsterdam maakten we een heleboel foto’s, kochten we allebei een leuke, nieuwe outfit bij Stradivarius en gingen we gezellig lunchen en koffiedrinken.


En zo ziet een dagje foto’s maken in Amsterdam er ongeveer uit: Tien keer omkleden en er onderweg naar een volgende spot niet zo fashionable uitzien omdat je zoveel spullen om/aan hebt, haha!


Natuurlijk moesten we ook even een bezoekje brengen aan Café George. Zit vlakbij mijn oude opleiding, maar ik kan me niet herinneren dat ik dat ooit heb gezien?!


En we sloten de avond af bij de Vegan Junkfood Bar, daar wilde ik al zo lang heel graag naartoe! We hadden een heerlijke burger met patat en vegan mayo, het was echt zooooo lekker! Echt een dikke vette aanrader, ook voor de vleeseters onder ons! 🙂

Deze week staan er vooral veel werkdagen op de planning. Ik sta wat uurtjes in de min en die moeten worden aangevuld! Ook is het woensdag natuurlijk Pakjesavond dus wordt er extra drukte verwacht. Vandaag ga ik de Studio Anna Jirina labels in de nieuwe Breakie truien naaien, foto’s maken voor de webshop met de nieuwe truien en alles online zetten. Woensdag heb ik een gezellige pizza date met Inge en zaterdag is mijn vriend jarig. Het wordt weer een hele gezellige en drukke week! 🙂

Hoe was jouw week?

9 Reacties

 1. 3 december 2018 / 08:08

  Zo te horen heb je twee leuke weken achter de rug propvol met leuke dingen. Wat zijn die Cheatday-truien onwijs leuk zeg! Ik ben weg van de kleur en van het leuke printje natuurlijk. De muts is ook echt leuk! En tof dat jullie er meteen foto’s mee hebben kunnen maken in Amsterdam 🙂
  Arme Lex trouwens! Doet me denken aan onze katten. Lily is ook zo snel met eten dat ze weleens verdergaat met Paco’s etensbak voordat hij (door zijn leeftijd iets trager dan Lily) al zijn eten heeft kunnen opeten, haha.
  Romy onlangs geplaatst…10 tips om geld te besparen (simpel en haalbaar!)My Profile

 2. 3 december 2018 / 10:05

  Je nieuwe truien zijn zooo tof, vind de kleur van de trui in combinatie met de print ook erg leuk. En de Vegan Junkfood bar, zoooo benieuwd naar maar het ziet er zo lekker uit dat het wel goed moet zijn! Ik denk trouwens dat ik dat bed ook had in mijn vorige huis, vond het zo handig met die lades eronder, kan je lekker veel in kwijt!
  Simone onlangs geplaatst…Adventures: November in foto’sMy Profile

 3. 3 december 2018 / 11:38

  Je truien zijn echt zo leuk en die beanie is ook geniaal! Wat een gezelligheid verder, leuk 😀

 4. 3 december 2018 / 12:51

  Wat een ontzettend mooie trui is dat toch! Klinkt als een hele fijne week! Ik wil zelf ook nog een keer naar de vegan junk food bar! Lijkt me zoó gaaf! liefs
  Anna onlangs geplaatst…Inspiration | Blog December 03My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge