MLBB #131 | Eerste werkweek, nieuwe hobby en cavia!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Hebben jullie een fijn weekend gehad? De tijd vliegt echt voorbij in de laatste maanden van het jaar, vinden jullie ook niet? Inmiddels heb ik al twee werkweken achter de rug bij mijn nieuwe baan en ben ik bezig met een hele toffe kerstkaarten-actie voor mijn webshop. Kerst lijkt nog zover weg, maar voor je het weet is het zover! 😉 Ook ging ik op kraambezoek bij een vriendin om haar nieuwe cavia te bekijken, hij is zo schattig! Vandaag neem ik je mee in mijn afgelopen twee weken, kijk je weer gezellig mee?

cavia
Ik merk echt dat ik even in het ritme moet komen nu ik een nieuwe bijbaan heb. Ondanks dat ik ‘maar’ 20 uur per week werk is het toch wel wennen. Mijn blog opdrachten en mijn werk voor Studio Anna Jirina kan ik gelukkig wel om mijn vaste baan heen plannen, maar ik kom wel aan minder dingen toe. Ik schuif ook meer dingen vooruit en dat bevalt me maar niks, haha! In het outfit en kletsartikel van afgelopen woensdag vertel ik hier ook al het een en ander over. De afgelopen weken heb ik dan ook iets minder foto’s gemaakt dan normaal, hopelijk vinden jullie dat niet erg! Ik hoop dat ik gauw wat meer in het ritme kom.


Pakketjes time! Mijn hart maakt iedere keer een sprongetje wanneer ik een bestelling binnenkrijg op mijn webshop. Ik vraag me af of dit ooit zal wennen, haha :p Ik vind het zo bijzonder!


Work! Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe baan. Het is gezellig, het werk is leuk en ik ben ook blij met mijn werk-outfit. Haha! Daarnaast ben ik natuurlijk dol op mode dus voel ik me op mijn werk als een vis in het water :p


Ik zal er binnenkort meer over vertellen op de blog van Studio Anna Jirina, maar ik ben bezig met een kerstkaarten-actie! Dit is een schets van een cavia met oorwarmers die ik later heb uitgewerkt op de computer. Hij heeft nu ook sokjes aan, zo schattig! Het is de bedoeling dat ik nog twee andere kerstkaartjes met dieren ga ontwerpen, dit setje krijg je vanaf begin december cadeau bij je bestelling! 🙂


Ook ben ik een paar avonden bezig geweest met mijn nieuwe hobby, namelijk waterverven! Ik ben ook weer begonnen met mode illustreren, dat vind ik super leuk om te doen, maar had ik al een tijdje niet meer gedaan. Op de Instagram van Studio Anna Jirina vertel ik je er meer over!


En ik heb weer een aantal Instagram foto’s gephotoshopt. Hoewel er best veel tijd in gaat zitten, vind ik het super leuk om te doen! Dit was de foto voor het bewerken.


En dit is na! Ik vind dat bouwwerk links op de foto wel heel erg storend, dus ik ben alsnog niet helemaal tevreden, maar goed :p.


Gezellig eten en bijkletsen bij een vriendin <3


En eindelijk haar nieuwe cavia zien! Het is een beertje van ongeveer vijf weken oud, hij is zooooo klein en licht! Echt super schattig <3 Het is al zo lang geleden dat mijn jongste cavia een baby was, haha, dus ik vond het echt heel leuk om weer eens zo’n kleine cavia vast te houden.


Ook bestelde ik nieuwe items voor de webshop! Ik kan niet wachten om ze te laten zien! Natuurlijk worden de items nog wel voorzien van een typische Studio Anna Jirina print, dus het duurt nog wel eventjes voordat alles klaar is :-).


Ook ging ik weer gezellig foto’s maken met Inge, altijd leuk! Ik had nog lekker mijn thuiswerk-trui aan, haha, sommige dagen zijn zo bizar druk! Maar met deze broek erbij vond ik het alsnog een geslaagde outfit :-).


Op naar de copyshop om pakbonnen en retourformulieren te printen!


Mijn lieverds even verwennen met een knaagstengel <3


Ook maakte ik samen met Inge wat foto’s voor Studio Anna Jirina. Ik kan nog steeds niet kiezen welke trui ik nou het leukst vind, haha! Ik denk toch de zwarte, omdat ik grijs gewoon niet zo mooi vind bij mezelf…

action haarproducten
Ik schreef een artikel over Action haarverzorging voor krullend haar, heb jij ‘m al gelezen?

De komende week is weer goed gevuld met werk en leuke dingen. Zo staat er voor deze week weer een Instagram fotoshoot gepland voor Studio Anna Jirina en ga ik heel hard aan de slag met het ontwerpen van de kerstkaarten. Ook heb ik deze maand nog een paar leuke blog opdrachten waar ik lekker mee aan de slag ga, can’t wait! 🙂 Ik wens jullie een hele fijne week en tot woensdag!

9 Reacties

 1. 19 november 2018 / 08:51

  Wat een fijne weken, wat leuk dat je op babybezoek was, zo cute de cavia! <3
  En geel staat je goed!!
  Liefs,
  Evelien

 2. 19 november 2018 / 09:19

  Aw die cavia is zo schattig! Echt alle beestjes zijn zo leuk als ze nog baby zijn, haha. De foto’s zijn ook heel tof bewerkt! X
  laura onlangs geplaatst…SPICEYMy Profile

 3. 19 november 2018 / 11:33

  Leuke diary! En geloof me, het went echt vanzelf die bestellingen haha. Op een gegeven moment zijn het er zoveel dat je er niet meer raar van op kijkt. Ik had het vroeger ook toen ik net begon! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Marc Jacobs Sally HorlogeMy Profile

 4. 20 november 2018 / 22:34

  Ahhhh wat schattig die cavia. Grappig ook, ik las eerst alleen kraambezoek en zat al te wachten op de baby, maar ‘t was een cavia haha.

  Gaaf ook hoe je die lucht photoshopt! Dat wil ik ook kunnen joh
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – november 2018 #3My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge