MLBB #130 | Contract tekenen, dagje dierentuin en naar de Ikea!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Hebben jullie een fijn weekend gehad? Het is alweer maandag en vandaag is het tijd voor de tweewekelijkse ‘My Life Besides Blogging’ op mijn blog, waarin ik jullie meeneem in mijn leven! De afgelopen weken waren goed gevuld. Zo moest ik mijn contract tekenen in Amsterdam (voor mijn nieuwe baan!), ging ik gezellig een dagje naar de dierentuin en naar de Ikea. Ondertussen werkte ik hard aan mijn webshop (er komen nieuwe items aan, yay!) en zette ik een leuke winactie op poten. Kijk je weer gezellig mee?

contract tekenen
Zoals iedere week ging ik weer gezellig shooten met Inge. Dit keer had ik wel een leuk shirt aan, maar niet zo’n leuke jas (vond ik zelf), dus mocht ik Inge’s teddy jas lenen voor op de foto. Ik kreeg er heel veel complimentjes over (lief!!!), maar hij is dus helaas niet van mij :p…


Ook ben ik de afgelopen periode veel bezig geweest met mijn website en webshop. Teksten verbeteren en aanvullen en ook heb ik eindelijk de functie ‘Instagram shoppen’ aan de praat gekregen. Dat is gekoppeld aan Facebook, maar het lukte steeds niet om de functie ook op Instagram te gebruiken. Uiteindelijk kwam ik erachter dat de grijze sweater al eeuwen op ‘verwerken’ stond, dus heb ik ‘m opnieuw toegevoegd en nu werkt het. YAY!!!!


Aan het einde van de middag gezellig naar de Ikea met mama (het voordeel van eigen baas zijn; je eigen tijd indelen ;-)). We aten wat lekkers en gingen daarna op jacht. Ik wilde namelijk al heel lang een nieuw bed en die was nu in de aanbieding!


Later sloot mijn vader ook nog aan en aten we na het shoppen nog lekker een hapje. Ik at voor het eerst de vegetarische balletjes en ik moet zeggen dat ze goedgekeurd zijn ;-). Yum!


Even een selfie in een van de spiegels van Ikea ;-).


Behalve een bed kocht ik verder niet echt wat boeiends, maar deze knuffel (genaamd Knorrig, hoe schattig?!) kon ik echt niet laten liggen… Haha! Knoepert vindt het maar vreemd :p.


Vorige week zaterdag ging ik met mijn vriend een dagje naar de dierentuin (Wildlands in Emmen). Dit wilden we al heel lang doen en bovendien waren we nog nooit in de vernieuwde dierentuin geweest. Het was helaas niet zulk mooi weer, maar daardoor wel lekker rustig. Het park is echt enorm groot, je kunt er de hele dag wel rondlopen! Zouden jullie het leuk vinden als ik hier een apart artikel over schrijf? Ik heb nog veel meer foto’s gemaakt… 🙂

We begonnen in ieder geval bij de pinguïns, die vind ik altijd zo schattig! Ze liepen trouwens ook los, gewoon tussen het publiek, haha! Dat zag er wel heel leuk uit, alleen denk ik niet dat ze het leuk vonden dat er allemaal kinderen achter ze aan renden. Er was zelfs een kind die een pinguïn had geaaid! Dat zou ik zelf ook wel willen, haha, maar ik vind dat zoiets gewoon niet kan, ook niet in een dierentuin. Het park is gelukkig wel heel ruim opgezet, dus de dieren hebben alle ruimte en volgens mij worden ze echt hartstikke goed verzorgd!


De zeehonden kwamen ook nog even een leuk showtje geven, alleen deze zeehond had er niet zo’n zin in :p.


Lief ezeltje!


Geitjes aaien! (How to make me happy, haha).


Een van mijn favoriete dieren waren toch wel de prairiehondjes. Die zijn zo lief!


Ze liepen trouwens ook voor een groot deel los, ze konden gewoon onder de hekjes door en soms deden ze dat ook.


Ik geloof dat ik nog nooit zoveel apen heb gezien… Het gedeelte van de apen was echt gigantisch (dat zie je niet op de foto), ik denk dat er wel zo’n honderd apen waren!


De stokstaartjes! Ik ben verliefd!


De apen hadden ook een leuke brug waar ze overheen konden klauteren en slingeren. Zo leuk! Ik weet alleen niet meer welk apensoort dit is… :p Wie weet het?


Ook ben ik de afgelopen weken begonnen met waterverven. Ik heb het geloof ik alleen als kind weleens gedaan, dus het is zeker nog even oefenen! De snavel van deze flamingo moest namelijk zwart met wit en bruin zijn, maar ik schoot hopeloos uit met roze, hahaha!

Anyway, ik heb er nog een nieuwe, tijdrovende hobby bij :p Mijn aandacht gaat nu even uit naar de webshop, want Kerst komt eraan en ik wil een aantal leuke acties opzetten. Ik hoop dat ik af en toe tijd kan vrijmaken om nieuwe waterverf portretjes te maken!


Vorige week dinsdag ging ik gezellig uit eten met vriendinnen bij Four Roses, mijn favoriete restaurant. Heel toevallig dat zij voorstelden om daar naartoe te gaan! Ik zei natuurlijk geen nee ;-). We hebben heerlijk gegeten en een super gezellige avond gehad :-).


Wat is het toch iedere keer weer leuk om jullie bestellingen te mogen verzamelen en in te pakken! <3


Stickertje erop en verzenden maar <3


Pasta, toch wel een van mijn lievelingsgerechten – welke pasta het ook is, I love it ;-).


Vorige week donderdag ging ik een dagje naar Amsterdam met mijn moeder. Ik moest mijn contract tekenen van mijn nieuwe baan (werk en woon je eindelijk in Groningen, kom je nooit af van Amsterdam… ;-). We begonnen de dag met een koffie bij Loetje.


Daarna liepen we naar de Bijenkorf. Het was namelijk heel regenachtig en dan is zo’n groot warenhuis perfect! Onderweg maakte ik wat foto’s van prachtige Amsterdamse panden.


Om 14.00 was het dan tijd om mijn contract te tekenen, samen met een hoop andere mensen, en kregen we een presentatie. Uiteindelijk was ik pas rond 16.00 klaar en viel ons dagje Amsterdam een beetje in het water… :p Het was super slecht weer, koud en na de presentatie was ik echt helemaal gaar. We aten patat en gingen toen gauw naar het station.

Natuurlijk was er weer drama met de treinen, waardoor we zo’n 3 uur onderweg waren… Gelukkig duurt het nog even voordat ik mijn volgende afspraak in Amsterdam heb ;-). Vroeger vond ik een dagje Amsterdam echt een feestje, maar nu zuigt het mij helemaal leeg. Na mijn afstuderen ben ik er geloof ik maar twee of drie keer geweest (in ruim een jaar tijd). Ondanks dat het qua werk helemaal niet praktisch is ben ik toch heel blij dat ik weer in Groningen woon (niet dat het hier niet druk is in de binnenstad, maar je bent toch een stuk sneller de stad uit).


Ook maakte ik weer wat foto’s samen met Kristina en Gina. Ik organiseer namelijk een winactie via mijn Instagram! Je kunt een Studio Anna Jirina “Cheatday” sweater naar keuze winnen. Je kunt nog meedoen tot en met woensdag! In mijn webshop kun je meer informatie vinden over de truien, mocht je bijvoorbeeld benieuwd zijn naar de fit en het materiaal.

Deze week begin ik bij mijn nieuwe baan (zin in!) en ga ik nieuwe items bestellen voor de webshop. Super spannend! Ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Het zal een drukke week worden :p. Daarnaast volgt er deze week ook een andere leuke actie. Houd de Instagram van Studio Anna Jirina in ieder geval even in de gaten als je benieuwd bent! <3

Hoe was jouw week?

4 Reacties

  1. 5 november 2018 / 07:39

    Superspannend dat je deze week gaat beginnen bij je nieuwe baan! Hopelijk bevalt het goed. Zo’n cursus is in ieder geval een goede reden om een dagje Amsterdam te plannen natuurlijk, ook al viel het een beetje in het water. De flamingo die je hebt gemaakt, is echt heel goed gelukt! Volgens mij zou die het ook niet slecht doen op een T-shirt 😉 Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe ontwerpen voor je webshop!
    Romy onlangs geplaatst…10 bestemmingen in Duitsland op mijn travel bucketlistMy Profile

  2. 6 november 2018 / 12:09

    Een lekker vol weekje zo te zien ja! Leuk om met je mee te kijken 🙂 Tof om te volgen hoe je bezig bent met je webshop, gaaf project. En gefeliciteerd met je contract!! Liefs Anniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge