MLBB #129 | Persevent, dagje Utrecht en mijn ultieme droomjas!

Hoi allemaal! Hebben jullie de afgelopen weken ook zo van het mooie weer genoten? Heerlijk om in oktober nog even een paar zomerse dagen te kunnen beleven, toch?! Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’, waarin ik je een kijkje geef in mijn leven. Mijn afgelopen weken waren gezellig druk, zo stond ik onder andere op de Stadjersmarkt, ging ik een dagje naar Utrecht en had ik een super leuk persevent in Amsterdam! Kijk je gezellig mee?

persevent
We gaan even terug in de tijd, want drie weken geleden stond ik op zondag op de Stadjersmarkt met Inge! Ik was helemaal vergeten deze foto in te voegen in mijn vorige ‘MLBB’, omdat ik dit artikel vaak op zaterdag schrijf. We hebben heel veel verkocht! Wel voor hele kleine bedragen allemaal, maar goed, het ruimt toch lekker op :-). De wat duurdere items ga ik deze week naar een wat luxere tweedehandswinkels brengen, hopelijk verkoop ik ze daar wel!


Kijk nou wat een lieverd! <3 Deze poes kwamen we tegen tijdens het shooten.


Precies twee weken geleden maakte ik het logo voor The Make-up Box helemaal af! Ik ben super blij met het eindresultaat en de opdrachtgever gelukkig ook! 😉


Die avond volgde ik een online training. Super handig, want ik heb vrij weinig verstand van adverteren op sociale media. Ik vind het gewoon een beetje zonde om daar zoveel geld tegenaan te gooien, haha! Misschien moet ik me daar maar overheen zetten…


Groningen, wat ben je mooi! <3


Het was heerlijk weer, dus kon ik nog even op de foto met mijn Breakie t-shirt! Binnenkort zal ik de t-shirts uit de webshop halen, dus mocht je er nog eentje willen scoren (ze zijn in de sale!) dan is nu het moment :p.

onderneming starten
Woensdag werkte ik bij Food Matterz (een super leuke hotspot in Groningen) aan een aantal blog advertorials en daarna maakte ik samen met Inge nog wat foto’s voor sociale media. Deze foto ga ik gebruiken voor een blogpost voor Studio Anna Jirina die deze week online zal komen (ja, ik heb nu twee blogs!). Ik houd jullie op de hoogte via Instagram!


Die avond maakte ik weer eens pasta.


Een beetje veel, maar oh zo lekker!


De volgende dag, donderdag, nam ik een middag vrij en ging ik gezellig naar mijn ouders. Helaas was het niet zulk mooi weer als verwacht, maar toch stapten we even op de fiets naar de kinderboerderij. Voor mij de perfecte plek om even mijn hoofd leeg te maken. Ze hebben er ook een caviastal haha, geweldig! Toen we even koffie gingen drinken kwam deze nieuwsgierige pauw aangelopen. Hebben jullie ooit een pauw van zo dichtbij gezien? Echt prachtig gewoon!


Uiteindelijk wisten we waar het hem om te doen was, pauwen lusten blijkbaar ook cake! 😉 We hebben hem stiekem wat kruimels gevoerd en een keer probeerde hij zelfs de cake uit onze handen te pikken. Zo brutaal! 😉

De volgende dag ging ik trouwens foto’s maken voor House of Chambers in Groningen. We mochten een leuk outfitje aan uit de winkel en gingen daarmee de straat op om foto’s te maken. Die avond stond ik met mijn t-shirts en truien op de Ocean41 XXL party op mijn oude werk! Haha! Dit keer niet achter de bar, maar dus met mijn eigen standje, zo leuk :-). Ik was wel erg moe dus heb ik het niet te laat gemaakt. Helaas heb ik alleen wat filmpjes gemaakt en helemaal geen foto’s!


De volgende dag sliep ik lekker uit en ‘s middags ging ik gezellig de stad in. Eerst met mijn vriend nog even van het zonnetje genieten en daarna met mijn moeder op het terras. Nacho’s en rosé bier it is! En ik kon mijn knalgele “bananen-jumpsuit” weer eens aan. De laatste keer dit jaar ben ik bang… 🙁


Zondag stond er weer wat leuks op de planning, ik ging namelijk naar Utrecht! Zoals de meesten wel weten heb ik daar twee jaar gewoond, vanwege mijn studie in Amsterdam. Mijn beste vriendin van mijn opleiding woont daar nog steeds en we hadden elkaar alweer een aantal maanden niet meer gezien. We gingen gezellig bijkletsen en een beetje rondlopen door Utrecht. Ik was er niet meer geweest sinds ik verhuisd ben (twee jaar geleden) en er is zoveel veranderd, vooral op het station!


Het was die dag zo warm dat ik helemaal geen jas mee had, maar aan het einde van de middag trok ik lekker mijn cosy Cheatday trui aan! Heerlijk.


Helaas deed ik er ruim drie uur over om thuis te komen, want er was natuurlijk weer iets aan de hand bij de NS. Die avond deed ik dan ook niks nuttigs meer, behalve lekker met mijn cavia’s knuffelen. Altijd fijn na een lange dag!


Maandag werd ik meeeegaaa ongesteld en heb ik eigenlijk de hele dag in bed gecrepeerd en met heel veel moeite nog wat aan opdrachtjes gewerkt. Dinsdag voelde ik me gelukkig ietsje beter en ging ik gezellig met Kim op pad. We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien! We gingen gezellig Groningen in en maakten vooral veel foto’s.


Bij Stradivarius paste ik deze prachtige jas. Echt mijn droomjas! <3 Ik vind de kleur zooo mooi! Normaal staan hele lichte tinten mij niet zo mooi, maar deze kleur vind ik wel kunnen. Echt zo’n mooie, roze zandkleur. Ik ben verliefd! Wie sponsort me even? :p


Woensdag bracht ik wat pakketjes weg voor mijn webshop en daarna maakte ik nog wat foto’s met Inge. De laatste tijd ben ik helemaal fan van de luchten in mijn foto’s bewerken, haha. Ik kan photoshoppen, dus waarom ook niet? :p Ik vind het echt wel een toevoeging aan mijn foto’s.


Afgelopen donderdag ging ik samen met Kristina en Rebecca naar een super leuk persevent in Amsterdam! We mochten de nieuwe collecties van Rimmel London en Bourjois bekijken, zo onwijs tof! De Rimmel London collectie stond helemaal in het teken van Halloween, dus de ruimte was ook helemaal gestyled in Halloween sferen, haha! We gingen nog even op de foto met dit geweldige skelet :p.


Kijk nou hoe mooi alles opgemaakt was?! Het ziet er allemaal zo vrolijk uit, ik waande me meteen in Parijs – wat ook de bedoeling was bij de stand van Bourjois. We hebben nog een heerlijk sapje geproefd en wat foto’s gemaakt en daarna mochten we ook nog een mooie goodiebag mee naar huis nemen. Zo leuk! Binnenkort zal ik wat items testen in een uitgebreide review!


Die middag maakten we ook nog wat foto’s bij een super leuke hotspot, namelijk Lucy’s Cheesecakes.


Alles zag er zo lekker (roze) en Instagrammable uit, haha!


We sloten de avond af met, hoe kan het ook anders, een dikke vette pizza in een toeristisch restaurantje vlakbij het Centraal Station. Hoewel ik vier jaar gestudeerd heb in Amsterdam is het me nooit gelukt om een leuk en betaalbaar restaurant te vinden in de buurt van het station…


De volgende dag bracht ik weer wat pakketjes weg, werkte ik aan mijn blog en Instagram en maakte ik dit bedankt-kaartje voor de webshop van Kristina. Ik vind hem erg leuk geworden! Niet iets wat ik zelf zou maken (als in: niet in opdracht), maar toch leuk om eens wat anders te maken dan wat ik normaal doe :p.


En toen was het weeeeekendddd! Tijd voor uitslapen, croissantjes en een gezellige date met Inge bij Feel Good. Daarover later meer via Instagram! 😉 Gisteren heb ik dit artikel geschreven, de Sims gespeeld en ben ik naar mijn ouders geweest. Perfect Sunday! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en tot woensdag! <3

Hoe was jouw week?

10 Reacties

 1. 22 oktober 2018 / 07:32

  Zo te horen heb je inderdaad drukke, maar leuke weken achter de rug! Gaaf dat je op je oude werk stond met een stand voor je kleding. Het logo dat je voor The Make-up Box hebt gemaakt, ziet er ook echt leuk uit trouwens. Ik vind de lucht op je foto trouwens echt heel mooi bewerkt. Doet me eraan denken dat ik ook echt eens Photoshop zou moeten proberen (ik gebruik nu een gratis bewerkingsprogramma met minder opties) 😉
  Romy onlangs geplaatst…Kerstkaarten maken met Action 3D Die-cut BlocksMy Profile

 2. 22 oktober 2018 / 08:13

  Wat een fijne weken, het logo wat je hebt gemaakt ziet er prachtig uit!
  Groningen ziet er echt prachtig uit, en wat bijzonder zo’n pauw zo dichtbij!
  Liefs,
  Evelien

 3. 22 oktober 2018 / 09:58

  Tof dat dat event zo compleet aangekleed werd en jullie zelfs uit kelken dronken! En ik vind de foto met bewerkte lucht er inderdaad erg knap uitzien. Geeft inderdaad zeker een meerwaarde. 🙂 En Groningen ziet er een gezellige stad uit. Ik ben laatst voor het eerst in Utrecht geweest en vond die stad ook geweldig.
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #110 • Vegan fastfood, Naughty Kids, slapen in de kerk en Mewtwo!My Profile

 4. 22 oktober 2018 / 16:12

  Wat een fijn weekje heb je achter de rug! Het event ziet er ook erg gezellig uit 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge