MLBB #128 | Nieuwe truien in mijn webshop en lekker uit eten!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Het is weer tijd voor ‘My Life Besides Blogging,’ waarin ik je meeneem in mijn afgelopen twee weken. De afgelopen weken was ik vooral druk met de voorbereidingen voor de nieuwe truien in mijn webshop, er moest nog zoveel gebeuren! Daarnaast ben ik ook een aantal keren lekker uit eten geweest, heb ik heel veel foto’s gemaakt voor Instagram en heb ik aan een logo gewerkt. Kijk je weer gezellig mee?

truien
Ja hoor, het is weer zover! 😉 Boer zoekt vrouw. Kijken jullie ook? Ik kijk dit eigenlijk nooit, maar omdat ik op zondag vaak bij mijn ouders ben is dit nu vaste prik.


Lekker uit eten met mijn vriend bij een (voor ons) nieuw restaurant: Boccaccio in Groningen. Ik had een soort pasta in reepjes (geen lasagne) met spinazie, ricotta en pittige saus. ZO lekker!!!


Ook werk ik momenteel aan een logo opdracht. Eerst maak ik altijd een aantal grove schetsen!

Op de computer uitgewerkt ziet het er dan ongeveer zo uit. Dit was een van de opties! Het uiteindelijke resultaat kun je vandaag zien op de Instagram van Studio Anna Jirina.


Ik schreef een artikel over mijn favorieten van september, heb jij ‘m al gelezen?


Begin vorige week zat ik vooral heel veel achter mijn laptop. De truien kwamen binnen en ik moest nog een aantal dingen maken en bestellen, zoals deze kartonnen labels!


Oké, ik weet dat Groningen voor de Randstedelingen ver weg is, maar deze webwinkel maakt het wel heel bont :p.


Met het koude weer van de afgelopen dagen snak ik echt weer naar de zonnebank. Ik weet dat het niet goed is, maar ik voel me daarna altijd zoveel beter! Na het zonnebanken ging ik nog even lekker koffie drinken met een vriendin. We konden nog net buiten zitten, maar het was wel fris, een perfect excuus voor warme chocolademelk met slagroom ;-).


Ook kwamen de bedankt kaartjes binnen voor bij de bestellingen. Yay! Ik vind ze zo leuk geworden, helemaal in herfst stijl <3


Mijn favoriete, makkelijke, gezonde en snelle gerecht: Couscous! Hier vind je mijn recept.


Ik zette de truien twee weken geleden alvast op de site, met een coming soon banner erop. Gelukkig kreeg ik heel veel enthousiaste reacties via Instagram!


Voor een samenwerking met My Jewellery mocht ik een aantal toffe items uitkiezen. Dit super leuke leopard tasje is nog naar me onderweg! Hij is zo leuk <3


Even koffie drinken in de stad met mama, ook eigenlijk wekelijks wel vaste prik.


En daarna was het tijd om foto’s te maken met de nieuwe Cheatday truien, yay! Samen met Kristina en Inge maakte ik foto’s voor Instagram en de webshop. Ik kreeg gelijk een aantal bestellingen binnen toen de foto’s online stonden, zo onwijs leuk <3 Het blijft zo bijzonder om dan je eigen ontworpen product op de post te doen… Ik kan niet in woorden omschrijven hoe blij het me maakt. Overigens heb ik dit keer maar een beperkte voorraad, dus wees er snel bij als je ook een trui wilt bestellen!


Inge droeg de grijze trui, hij staat haar zo mooi! Overigens is de grijze momenteel het meest populair in mijn webshop, haha! Ik ben erg benieuwd hoe de verdeling over een paar weken is :p.


Behind the scenes! 😉


We maakten ook nog wat foto’s voor de sieraden webshop van Inge, Inital Jewelry.

luipaardprint
En nog een paar foto’s van mijn nieuwe topje en oorbellen van My Jewellery. Afgelopen vrijdag vertelde ik er meer over in een outfit- en klets-artikel!


In de avond koelde het flink af en kon ik lekker mijn nieuwe Cheatday trui aan, love it!


Na het shooten hadden we namelijk zelf ook een echte Cheatday, we gingen lekker uit eten bij Napoli in Groningen. Kristina had een lekkere pizza en Inge en ik de vegetarische lasagne. Yum!


Lekker knuffelen met mijn lieverds na een paar drukke dragen <3


Donderdagmiddag ging ik gezellig naar de film met mijn moeder, daarna aten we nog een klein hapje bij de bioscoop. Heel gezellig en lekker! <3

En toen was het alweer weekend! Een van mijn beste vriendinnen was jarig en gisteren stond ik op de Stadjersmarkt samen met Inge. We verkochten niet alleen onze eigen kleding, maar ook items van onze eigen webshop. Het was zo leuk! Daarna ging ik nog gezellig bij mijn ouders eten en nu is het alweer maandag. Er staat een tandartsbezoek op de planning (altijd leuk) en voor de rest werk ik aan een aantal blog-opdrachten, moet ik nog wat dingen veranderen in de webshop en wil ik graag wat foto’s maken voor sociale media. Ik wens jullie een hele fijne maandag en tot woensdag!

Hoe was jouw week?

8 Reacties

 1. 8 oktober 2018 / 07:33

  Wat leuk dat je truien meteen al werden besteld! Ze zijn ook echt heel tof. Leuke foto’s ook met de Cheatday-truien! En wat zijn je nieuwe bedanktkaartjes tof geworden! Echt een leuk herfsttafereeltje zo!
  Romy onlangs geplaatst…Wat als je te veel wilt? Probeer deze 4 tips!My Profile

 2. 8 oktober 2018 / 08:48

  Wat een leuke week! Je ontwerpen voor de make-up box zijn heel erg mooi geworden. <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 8 oktober 2018 / 09:02

  Zag er uit als een leuke week! Die truien zijn echt zó tof!

 4. 8 oktober 2018 / 11:33

  Je truien zijn echt super leuk! Gezellig weekje heb je achter de rug.

 5. 8 oktober 2018 / 16:16

  Wat een ongelofelijk leuke blogger ben jij. Heel erg enthousiast, weet waarover je praat. Ik lees al een tijdje jouw blogs en elke keer weer is het een feestje. Ik dacht ik plaats dit keer gewoon is een reactie, niks leuker dan lezen wat je lezers van je blogs vinden toch?
  Trots zijn meis op wat je nu al bereikt heb er zullen er veel jaloers op je zijn.
  Ik heb je een mailtje gestuurd of je het leuk vind om in mijn magazine te staan. Zelf ben ik ook een blogger en ben ik te vinden op:
  http://www.quintadanisha.com
  Ik dacht waarom ook niet, ik heb een lijst waar alle menen met een leuk verhaal zich in kunnen schrijven om in mijn magazine te staan, hoe leuk zou het zijn als jouw volgers jou terug vinden in mijn magazine. Ik zou het persoonlijk heel erg leuk vinden om je in mijn blad te mogen posten.

  Andere mensen die dit bericht lezen en denken who dat is een tof idee… iedereen is welkom en iedereen kan zich natuurlijk inschrijven.

  Wat vinden jullie van haar? Ik vind haar echt een hele leuke en toffe meid.
  Ik blijf je volgen lieverd je doet het super leuk
  Dikke kus x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge