MLBB #123 | Lunchdates, vakantie boeken en hittegolf!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? En hebben jullie het warme weer van de afgelopen week een beetje overleefd? ๐Ÿ˜‰ Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ waarin ik je een kijkje in mijn leven geef. De afgelopen weken stonden in het teken van gezellige lunchdates, heel veel shooten voor mijn webshop, een vakantie boeken en natuurlijk heel veel relaxen: Want wat moet je anders met het warme weer? ๐Ÿ™‚ Kijk je gezellig mee?

vakantie boeken
Twee weken geleden was het ook al zulk mooi weer! Wel heel erg warm om de hele middag foto’s te maken, maar we mogen niet klagen, haha! :p Samen met Kristina maakte ik heel wat zomerse foto’s voor onze webshops.


En we werden vergezeld door een aantal modellen, zo leuk! Ik had een oproepje geplaatst op Instagram en daar kreeg ik heel veel leuke reacties van meiden die wel wilden helpen met de shoot.


Hoe leuk is deze foto geworden met de drie t-shirts naast elkaar? <3 Zo’n soort foto heb ik uiteindelijk gebruikt voor de winactie, ik heb namelijk een t-shirt weggegeven!


Deze super schattige playsuit kun je kopen in de webshop van Kristina, Fashion Flavour. Ik vind dit zo’n toffe foto!


Na een hele middag shooten en omkleden in de zon vonden we dat we wel een pizza hadden verdiend, haha! En nog even proosten op de start van onze webshops :-).


Vorige week zaterdag ging ik gezellig een dagje met mijn ouders naar Leer. Het is voor ons super dichtbij en je hebt toch gelijk het gevoel dat je echt even weg bent.


Natuurlijk kon een lekkere lunch ook niet ontbreken… ๐Ÿ˜‰


Dit is echt mijn favoriete plekje in Leer, haha! Iedere keer dat ik er kom maak ik een foto van deze huisjes.


Daarna nog een lekker gebakje <3


Ik heb een hele leuke Instagram samenwerking met NA-KD en daar zocht ik onder andere deze mooie bikini uit. Helaas past hij niet, daar baal ik zo van! ๐Ÿ™ Ik heb echt vier billen in dit strakke, smalle broekje, haha! Het topje vind ik wel heel leuk, maar de pasvorm vind ik toch niet echt zo mooi bij mijn lichaam.


Lieve Knoepert! Als je goed kijkt zie je zelfs zijn tandje haha, zo gulzig! Het gaat gelukkig weer helemaal beter met ‘m <3


Vorige week ging ik gezellig lunchen met Inge bij Feel Good. Even wat foto’s maken en bijkletsen! Jullie gaan er deze week meer van zien op mijn blog :-).


En vorige week hebben we ook eindelijk een vakantie geboekt! Ik ga deze week naar Duitsland (Sauerland) met mijn vriend. Het wordt geloof ik super warm, maar dit prachtige meer is gelukkig in de buurt. Ik kan niet wachten!


Vorige week was ik ook een aantal dagen bij mijn ouders vanwege het warme weer. Toch wel fijn, zo’n grote tuin! Ik kreeg echt een vakantiegevoel van lekker buiten ontbijten, haha!


Als ik weg ben passen mijn ouders op de cavia’s. Hier liet ik mijn vader even zien hoe hij Knoepert moet bijvoeren. Kijk hoe lief hij er bij ligt, haha! Knoepert is al wel weer beter, maar met het bijvoeren hoop ik dat hij weer een beetje aankomt (hij was namelijk heel veel afgevallen).


Afgelopen vrijdag kwam een vriendin uit Utrecht gezellig een dagje naar Groningen. En lunchte ik alweer bij Feel Good, haha!


Ondanks de hitte gingen we toch even lekker shoppen. Of nou ja, ik kocht niet heel veel bijzonders, maar ik had nog wel een aantal dingen gepast. Wat vinden jullie van deze regenboog broek van de Primark? Haha! Ik vond hem best leuk, alleen de lengte vind ik altijd een beetje lastig bij zulke broeken…


Daarna gingen we nog even lekker naar het stadsstrand om te zwemmen en te chillen. Er is nu ook een barretje direct aan het strand, zo fijn!


‘s Avonds ging ik gezellig een cocktail drinken bij het nieuwe cafรฉ bij mij om de hoek. Wat een leuk plekje is dat!


Afgelopen zaterdag ging ik naar Heerenveen om bij te kletsen met Kim en foto’s te maken. Haha, een echt lunch- en vriendinnen weekend lijkt het wel! :p


Ze paste ook mijn Lemonade t-shirt eventjes, staat haar zo leuk! <3


‘s Avonds chillde ik even lekker in bed, want daarna was het alweer tijd om een nachtje te werken! Al met al een super druk weekend dus, maar ik heb wel heel veel leuke dingen gedaan. Gisteren was ik super super brak en moe, maar heb ik nog wat bestellingen op de post gedaan, bij mijn ouders gegeten en alvast wat spulletjes ingepakt voor de vakantie. Ik heb er zoveel zin in! Het is me wel gelukt om vooruit te werken, ondanks dat we zo last minute hebben geboekt. De komende week komen er gewoon artikelen online! En volgende week vertel ik jullie alles over onze vakantie… ๐Ÿ™‚ Op Instagram zal ik vast ook wat foto’s delen, dus volg me daar zeker ook even als je benieuwd bent!

Hoe was jouw week?

6 Reacties

  1. 30 juli 2018 / 07:06

    Oh wat heerlijk dat je deze week naar Duitsland gaat. Het meer ziet er prachtig uit! En superleuk dat jij en Kristina allebei een webshop hebben en daar samen ook veel voor geshoot hebben. Die gestippelde rok staat je prachtig. Vind die regenboogbroek ook heel gaaf trouwens! Lekker kleurrijk ๐Ÿ™‚
    Geniet van je vakantie!
    Romy onlangs geplaatst…Tijd besparen in de ochtend? 10 tips tegen ochtendstress!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge