MLBB #122 | Labels naaien, nieuwe make-up en heel veel shooten!

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een gloednieuwe ‘My Life Besides Blogging!’ Het is jullie vast niet ontgaan dat mijn zelf ontworpen t-shirts opnieuw zijn gedrukt en geleverd, yay! Eindelijk heb ik alle pre orders kunnen versturen. Heb jij al een t-shirt besteld in mijn webshop? De afgelopen weken heb ik veel tijd vrij gemaakt om de t-shirts te fotograferen en mijn eigen labels erin te naaien, maar tussendoor heb ik ook veel leuke en gezellige dingen gedaan. Kijk je weer mee?

labels
Wisten jullie dat Inge zelf kettingen maakt en verkoopt? Mocht je ook zo’n mooi kettinkje met je eigen initiaal of initialen willen hebben, neem dan even een kijkje op haar Instagram!


Knuffelen met mijn lieve Lexie <3


Yep, we gingen alweer shooten op het strand! Hierna maakten we ook nog close-up foto’s van mijn t-shirts. Het resultaat is nu te zien in mijn webshop!


Ik pakte een groot deel van mijn t-shirts in om mee te nemen naar mijn moeder, want we gingen samen labels naaien! Best een tijdrovend klusje, maar op de een of andere manier word ik er helemaal zen van, haha. Gewoon even gedachten op 0 en naaien maar ;-).


Mijn ouders hebben allerlei groenten in hun groentetuin, waaronder een heleboel courgettes! Heerlijk. Nu krijg ik de hele zomer gratis courgettes mee :p, zo handig! Later wil ik ook een groentetuintje.


Tussen het werken door maakte ik ook tijd vrij om lekker te genieten van het weer. Met het warme weer ben ik wat vaker bij mijn ouders te vinden, aangezien ze een heerlijk grote tuin hebben. Dat mis ik wel! Lekker boeken lezen in het zonnetje en een potje scrabble spelen.


Bij Søstrene Grene kocht ik allerlei leuke goodies voor de fotoshoot op het strand. Ze hebben altijd zulke leuke dingen!


Lekker pasta eten, nomnomnom! Dat kan ik echt elke dag wel eten. Het liefst met een hele zak geraspte kaas… :p


Makeup Revolution heeft zulke mooie producten, wauw! Ik maakte onlangs een make-up look met deze producten en deze week komt er nog een uitgebreide review online over één van de twee palettes.


Haha, kleine schooiers! <3


Twee weken geleden ging ik heerlijk uit eten met mijn ouders. Heel toevallig kreeg ik die dag mijn allereerste order binnen via de webshop, dus was het ook nog echt reden voor een feestje ;-).


Hoe tof zijn mijn nieuwe schoenen van Puma?! Ik ben er zo blij mee. Ik ben echt dol op schoenen die helemaal zwart zijn, haha. Jullie gaan er gauw meer over lezen op mijn blog!


Haha, wauw, mijn koelkast is best goed gevuld! #adultlife :p


Hmmmm, ook dit kan ik iedere dag wel eten. Heerlijk, ik ben dol op gele rijst met avocado en zalm! Nog wat groente en crème fraîche erbij en ik ben helemaal gelukkig ;-).


En als toetje aardbeien met slagroom. ZOOO lekker!

fotoslinger
Hoe schattig is deze fotoslinger die ik afgelopen week in elkaar knutselde?! Ik schreef er een artikel over.

De komende week wordt leuk! Ik ben nu (als het goed is, haha, ik schrijf dit artikel vooruit) een paar dagen weg met mijn vriend, want het is prachtig weer! Ook ga ik deze week aan de slag met een nieuwe print voor de t-shirts. Ook ben ik van plan om meer met Photoshop te doen voor de Instagram van Studio Anna Jirina. Ik vind het echt tof om me daarmee helemaal uit te leven! Zo wil ik ook zelf wat kleine doodles maken die ik kan gebruiken om allerlei foto’s wat op te leuken. Een creatieve week dus! 🙂

Hoe was jouw week? Geniet jij ook zo van het lekkere weer?

6 Reacties

  1. 16 juli 2018 / 07:32

    Soms zijn dat soort ‘verstand op nul’-klusjes het leukst om te doen. Ik kan bijvoorbeeld ook helemaal zen worden van enveloppen inpakken als ik oude spullen via Marktplaats heb verkocht. Vind dat dan echt fijn om te doen 😉 Zo leuk dat je nu heel wat T-shirts van labels hebt voorzien én een eerste order via je webshop hebt ontvangen. Goed bezig! 🙂 Gave Puma-sneakers ook trouwens!
    Romy onlangs geplaatst…Vrolijkheid #22: taalmiep, blauwe mond en dieetgoeroesMy Profile

  2. 16 juli 2018 / 19:05

    Wat leuk allemaal! En wat heb jij toffe shirts en printjes zeg. Extra speciaal dat je dan nog met de hand de final touch moet doen qua labels enzo. Heel leuk!
    Justine onlangs geplaatst…My life in photos – juli 2018 #3My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge