MLBB #120 | Laatste loodjes, zieke cavia en webshop preview!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik ben een dagje naar Amsterdam geweest met mijn moeder – nog voor haar verjaardag in mei, en ik heb gewerkt. Een druk, maar leuk weekend dus! Ook heb ik me de afgelopen weken vooral bezig gehouden met de laatste loodjes voor de t-shirts en mijn website. Ik was veel thuis, omdat ik mijn zieke cavia om de paar uur moest dwangvoeren. Gelukkig gaat het inmiddels weer stukken beter met ‘m! Kijk je mee naar mijn week?

laatste loodjes
En oh, ik heb ook ‘My Life Besides Blogging’ een make-over gegeven. Dit is momenteel echt mijn favoriete lettertype, haha! Ik vind ‘t ook wel lekker vrolijk en zomers zo met die blauwe details :-).


Twee weken geleden ging ik op woensdag naar de dierenarts in Meppel met mijn cavia Knoepert. De dierenarts in Groningen had die maandag ervoor zijn kiezen bijgeslepen, maar dat bleek niet helemaal goed te zijn gegaan. Hij kon nog steeds niet goed eten en ik merkte dat hij snel achteruit ging. Helaas is Meppel nogal ver reizen en zat de dierenarts ver buiten het centrum, en moest ik lang wachten. Ik heb de hele middag doorgebracht op dit grasveld :p.


Na een uur in de stress te hebben gezeten kreeg ik het verlossende telefoontje van de dierenarts: Zijn kiezen waren opnieuw bijgeslepen, de röntgenfoto van zijn kaak was gemaakt en hij was goed bijgekomen uit de narcose. Hij moest hier nog een paar uurtjes liggen om volledig bij te komen. Wat een opluchting! Ik had zoveel geluk dat hij nog fit genoeg was voor de narcose… Als ik geen actie had ondernomen had hij volgens de dierenarts niet lang meer te leven, dus ik moest wel! Kijk hem nou liggen, arme schat <3


Een stressvolle dag voor hem: Vier uur in het OV en het was ook nog eens enorm warm. Even dacht ik dat ik hem niet levend thuis zou krijgen, maar gelukkig viel het allemaal heel erg mee. Bij thuiskomt was hij nog wat slapjes, maar dwangvoer en een klein stukje banaan gingen er die avond wel in.


Die vrijdag erop ging ik samen met Inge gezellig een middagje naar Duitsland (Leer). Wat hebben ze daar heerlijke ijskoffie!


Dit was mijn outfit van die dag (sorry voor de poeder op de spiegel). Het was 27 graden dus mijn top was veel te warm! Gelukkig had ik ook nog een t-shirt meegenomen. Deze outfit hebben jullie misschien al voorbij zien komen op Instagram, maar de top had ik dus maar eventjes aan, haha :p.


In Leer kochten Inge en ik deze prachtige rok bij New Yorker. Ik was al heel lang op zoek naar zo’n soort rok. Helaas vind ik hem net iets te lang (hij zakt ook enorm af) en Inge heeft hetzelfde, dus we gaan hem binnenkort terugbrengen :p.


De volgende dag ging ik de stad in met mijn moeder. Yay, weekend! 😀 Ik ben echt dol op de ijscappuccino van Bij Britta, aanrader!


Vorige week dinsdag ging ik ‘s middags zitten werken bij Food Matterz, een super leuke hotspot in Groningen. Ik dronk voor het eerst een matcha latte en wat is dit goor!!! Haha. Veel te gezond voor mij :p. Smaakte echt als een beker vol met hooi. Meer iets voor mijn cavia’s :p.


Met Knoepert gaat het de afgelopen week verrassend goed! We zijn er nog lang niet, maar ik heb goede hoop. Wat een opluchting. Ik heb me zo rot gevoeld de afgelopen weken! Hij komt steeds vaker zijn huisje uit om met Lexie mee te eten en hij geeft hem soms zelfs een snauw als Lexie aan zijn eten komt (haha, dat is echt een goed teken ;-)). Ik ben al geminderd met de pijnstilling en daardoor heeft hij volgens mij ook meer eetlust.

Ik moet hem nog wel steeds dwangvoeren, omdat hij extra calcium en vitamine C nodig heeft om te kunnen herstellen. Zijn antibioticakuur duurt ook nog zeker twee tot drie weken.

collage achtergronden
Ik deelde weer eens een Photoshop hack op mijn blog. Dit keer over hoe je zelf leuke achtergrondjes kunt maken in Photoshop!


Lunch! Ik probeer iedere dag een tomaat te eten op brood, toch weer wat extra vitaminen en het is super lekker :-).


Preview van de webshop! Oh jongens, ik vind het zo spannend! Ik moet nog wel wat nieuw beeldmateriaal schieten voor de productpagina.


Ik schreef een artikel met tips om te beginnen met freelancen, heb jij ‘m al gelezen? Wat is jouw favoriete tip? 🙂


Afgelopen donderdag ging ik weer foto’s maken met Inge. Ik had me mega erg verslapen (omdat ik ‘s avonds vaak tot laat doorwerk), ik kon geen leuke outfit vinden en ik had ook nog eens een gekreukelde blouse. ARGH! Ik snap echt niet waarom die zo kreukelig was, hij hangt gewoon netjes aan mijn rekje :p.


Na het foto’s maken in de regen waren we er al gauw klaar mee en gingen we snel binnen zitten bij Food Matterz. Helaas viel niet alleen het foto’s maken een beetje in het water, maar ook ons middagje werken: Mijn batterij was al gauw leeg en Inge had niet de juiste SD-kaart mee. TOP! :p


Toch ben ik wel tevreden over de uiteindelijke foto, toch nog iets positiefs, haha ;-).

De komende week wordt zo ontzettend druk, ik wil er gewoon niet aan denken. Ik wil namelijk over een week mijn website lanceren en er moet nog zoveel gedaan worden. Niet alleen door mij, maar ook door het bedrijf dat mijn site heeft gebouwd… Spannend! In ieder geval komen de t-shirts deze week binnen, dus dat is alvast erg fijn. Komen jullie binnenkort ook even shoppen in de webshop? 😀

Hoe was jouw week?

10 Reacties

  1. 18 juni 2018 / 07:05

    Wat ziet de preview van je webshop er al mooi uit! En gelukkig maar dat het met je cavia inmiddels een stuk beter gaat. Arm beestje (en arme jij dat het zo’n eind reizen was)! Veel succes deze week met de allerlaatste voorbereidingen! Ik ben ook heel benieuwd naar het eindresultaat 🙂
    Romy onlangs geplaatst…Jezelf mooi voelen? 7 tips! (want mooi, dat ben jij!)My Profile

  2. 18 juni 2018 / 09:19

    Wat een heerlijk drukke week en wat komt er een spannende week aan. Jammer dat die ene rok het niet is, want hij is echt heel erg leuk.
    Femke onlangs geplaatst…Review: Combray Facial OilMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge