MLBB #111 | Hotspots ontdekken, uit eten en comfy pyjama!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik hoop het wel! Ondanks dat ik vorig weekend keelontsteking kreeg heb ik toch nog veel (leuke) dingen kunnen doen de afgelopen week. Bereid je dus maar voor op een hele uitgebreide ‘My Life Besides Blogging!’ Ik ging lekker uit eten bij een restaurant waar ik nog nooit was geweest, maakte foto’s met Kristina, mijn blog bestond alweer 5 jaar én ik had een sollicitatie. Kijk je weer gezellig mee?

hotspots ontdekken2
Dit is toch wel een van de mooiste plekjes van Groningen <3

INSTAGRAM242
Ik maakte twee weken geleden gezellig foto’s met Kristina. Het regende helaas heel hard, dus maakten we eerst wat foto’s bij Little Lovely Living, een super leuke en schattige hotspot in Groningen.

INSTAGRAM244
Wat je op deze foto niet ziet is dat het enorm hard regende, gelukkig stond ik net onder een afdakje, haha! Kristina stond hier wel vol in de regen, we hebben hierna ook geen foto’s meer gemaakt :p

19
Wel gingen we nog even naar de Primark om te schuilen. Uiteraard kwam ik niet met lege handen thuis… Ik kon deze schattige uilen slofjes niet laten liggen voor 3 euro!

13
Ik had mijn laptop meegenomen, omdat ik na onze fotosessie nog even bij Holtbar wilde werken aan wat opdrachtjes. De chai tea latte vind ik daar echt heerlijk! <3

IMG_5419
Ik ontving de winter editie van de Blux Box, wat een feestje om uit te pakken! In dit artikel vertel ik je meer over de inhoud van de box. De box is nog tot eind februari te bestellen!

5
Vorig weekend bakte ik voor het eerst een red velvet cake, dat wilde ik al zo lang eens proberen! Het is gewoon met een bakmix van de Jumbo hoor, maar toch :p Helaas heb ik zelf geen oven dus maakte ik de cake bij mijn ouders. Ik was vergeten hem te halveren (ik wilde de helft aan mijn ouders geven), dus zat ik de hele week opgescheept met een mega grote cake, oepsie. Hij was wel onwijs lekker!

22
Op de website van Hunkemöller kwam ik deze te schattige pyjama met koala tegen. Ik ben dol op koala’s, ik vind ze zo lief! Deze pyjama wil ik echt hebben <3

1
Sinds kort ga ik weer iedere week naar de markt, dat moet ik echt volhouden. Ik nam dit alles namelijk mee voor nog geen 8 euro, dus het is het zeker waard! 😀

3
De volgende dag kon ik lekker ontbijten met yoghurt en aardbeien, omnomnom.

21
Ik stelde mijn favoriete kleurrijke outfits voor de lente samen. Dit soort artikelen kosten altijd enorm veel tijd, maar ik vind ze zo leuk om te maken!

7
Ik maakte weer een van mijn favoriete maaltjes klaar: Couscoussalade! Ik kan dit echt wel iedere dag eten…

12
Deze foto kwam ik op internet tegen en ik vond hem te schattig om niet te delen, haha! Wat een lieve cavia’s <3

6
Vorige week ging ik weer foto’s maken met Kristina, gelukkig was het eindelijk mooi weer! We spraken af bij een leuk koffietentje, PS, waar ik nog nooit geweest was. Kijk hoe tof, die schommels! Zou je daar echt op kunnen zitten? :p

INSTAGRAM245
Ik maakte bij PS deze vrolijke foto van mijn nieuwe hoesje van Ideal Of Sweden. Helemaal in lente sferen, ik word er zo blij van! Met de code “IDEALFRESH” kun je trouwens nog steeds 20% korting krijgen op je bestelling bij Ideal Of Sweden. Ze hebben nog veel meer prachtige telefoonhoesjes!

INSTAGRAM248
Eindelijk eens geen foto’s maken in de regen haha, wat heerlijk! Kristina en ik maakten nog wat outfit foto’s van elkaar. Binnenkort kun je dus weer een outfit of the day verwachten op mijn blog! Na het fotograferen moest ik voor een eerste onderzoek naar de parodontoloog, zenuwachtig dat ik was! Ik heb daar zo’n hekel aan… Over een maandje word ik eindelijk behandeld, gelukkig kan ik verdoofd worden ;-).

4
Ik maakte weer eens bulgur salade met vegetarische kip, kiemgroente en mais. ZO lekker! Eigenlijk hoort er mango doorheen, maar die van mij was helaas verrot, dus verving ik de mango door een appeltje.

16
Afgelopen donderdag sprak ik weer gezellig af met mama. Samen koffiedrinken blijft toch wel een van mijn favoriete bezigheden, haha! Ook die dag scheen het zonnetje heerlijk.

8
Ik had mijn camera meegenomen, zodat ik gelijk wat mooie foto’s kon maken voor een nieuw food hotspot artikel. Binnenkort online! Hier vind je mijn meest recente artikel binnen deze rubriek.

9
Oh wat word ik toch vrolijk van het zonnetje! Ik kan niet wachten tot het echt lente is. Mijn nieuwe Chabo bag en ik zijn inmiddels echt onafscheidelijk haha, ik ben zo blij met die tas!

10
Na het koffiedrinken gingen we nog even de stad in, omdat ik wat items wilde kopen voor Valentijnsdag. Er komt woensdag een artikel over online, dus houd mijn blog even in de gaten als je benieuwd bent! Bij Xenos zag ik onder andere een confettikanon met hartjes, zo tof! <3

11
Die avond gingen mijn vriend en ik spontaan uit eten, daar kan ik altijd zo erg van genieten! Het is ook zeker al twee maanden geleden dat ik voor het laatst uit eten ging. We aten bij Cave Oporto, een Portugees restaurantje in Groningen. Ik was er nog nooit geweest, maar ik wilde er echt al heel lang eens naartoe!

17
Qua vegetarische gerechten hadden ze helaas maar één optie, haha, bizar! Op zulke momenten ben ik altijd blij dat ik wel vis eet. Toch koos ik dit keer voor de vegetarische optie, dat was een soort taartje met champignons en andere gebakken groenten. Ik weet niet eens precies wat er allemaal in zat, maar het was onwijs lekker en het vulde goed! Ook kregen we er nog heerlijke patatjes en een salade bij. Zeker voor herhaling vatbaar! Na het lekkere eten was het weer tijd om een nachtje te werken.

blogverjaardag
Afgelopen vrijdag bestond mijn blog alweer 5 jaar! Heb jij mijn mega terugblik op 5 jaar bloggen al gelezen? Morgen komt mijn ‘blogverjaardag winactie’ online. Het is weer een winactie die loopt via 3 verschillende kanalen. Vanavond komt de winactie alvast online op Instagram en Facebook, dus houd mijn sociale media vandaag in de gaten! Via mijn blog kun je extra kans maken, dus kom morgen zeker even terug ;-).

Zaterdag heb ik lekker inkopen gedaan bij de Action voor onder andere een paar nieuwe blogposts. Ik maakte de foto voor de winactie en in de avond schreef ik lekker wat blogjes. Daarna weer een nachtje werken en gisteren ben ik gezellig naar mijn ouders geweest. Morgen ga ik weer foto’s maken met Kim, super veel zin in! Ook ga ik deze week officieel aan de slag als stylist voor Zalon by Zalando, yay! Ik wens jullie een hele fijne week en tot morgen! <3

Hoe was jouw week? 

11 Reacties

 1. 12 februari 2018 / 07:22

  Dat klinkt als een geslaagde week! Wat leuk dat je outfits hebt geshoot! Die outfit met het gele rokje vind ik echt heel erg mooi ♥ En die koalapyjama van Hunkemöller is inderdaad té leuk. Ik zat er laatst ook al verlekkerd naar te kijken 😉
  Romy onlangs geplaatst…Met deze 7 tips kun jij genieten van kleine dingen!My Profile

 2. 12 februari 2018 / 10:45

  Wat een drukke week! Leuk dat je foto’s hebt gemaakt met Kristina, het zullen mooie foto’s geworden zijn! Ik vind de hoesjes van iDeal Of Sweden ook altijd erg mooi, alleen wat minder praktisch helaas.. Ik ben benieuwd naar de aankomende artikelen!
  kim onlangs geplaatst…Etos lipstick review – Pretty liar & 50 shades of nudeMy Profile

 3. 12 februari 2018 / 13:06

  Gefeliciteerd nog met je blogverjaardag Anna! Wat een mooie mijlpaal. Ik vind de foto die Kristina in de regen heeft gemaakt alsnog erg leuk geworden!
  Simone onlangs geplaatst…Full day of eating #3My Profile

 4. 12 februari 2018 / 22:31

  Wat een leuke overzicht!! En wat leuk dat je ging fotograferen met Kristina!!

 5. 13 februari 2018 / 11:34

  Wat een gezellige foto’s allemaal. Ziet eruit als een leuke week!

 6. 13 februari 2018 / 15:53

  Grooooningen! <3 ik kom daar veel te weinig terwijl ik echt in de buurt (Assen) woon…
  Superleuke foto's, ik krijg gelijk helemaal zin om naar Groningen te gaan, haha! Little lovely living is zó cute.
  PS wat een mega toffe stijl heb jij <3

 7. menk
  16 februari 2018 / 17:56

  Thanks for serving to the blogging group. Thanksfor the post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge