MLBB #110 | Nieuwjaarsborrel, vakantie geboekt en fanatiek?!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad en zijn jullie klaar voor weer een nieuwe week? Ik hoop van wel! Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’, waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven. De 110e editie alweer, ongelooflijk! De afgelopen weken had ik onder andere een nieuwjaarsborrel, boekte ik een vakantie, werkte ik veel én begon ik met thuis work-outs. Kijk je weer gezellig mee?

nieuwjaarsborrelnieuwjaarsborrel
Precies twee weken geleden, toen de vorige ‘My Life Besides Blogging’ online kwam, sprak ik gezellig af met Kim in Leeuwarden.

nieuwjaarsborrel
We hadden super lekker geluncht en gezellig bijgekletst! <3 Binnenkort komt er een hotspot-artikel over dit leuke lunchplekje online. Houd mijn blog zeker even in de gaten als je hier benieuwd naar bent!

nieuwjaarsborrel
Ook maakten we outfit foto’s. Aan de muur achter mij kun je wel zien dat het keihard regende, haha! Het waaide ook nog eens enorm hard, dus we hebben helaas niet zoveel foto’s kunnen maken als we wilden. Mijn teddy was ook heel erg nat geworden, bah! Helaas zijn we door het slechte weer eerder naar huis gegaan dan gepland en had ik daarna nog vertraging met de trein… Hopelijk spreken we gauw weer af wanneer het niet regent! :p

nieuwjaarsborrel
De volgende dag, dinsdag, stond er alweer wat leuks op de planning: De nieuwjaarsborrel van mijn werk! Dit was onze privé-bus :-). Het was heel erg gezellig en uiteindelijk lag ik pas rond half 3 in mijn bed.

nieuwjaarsborrel
De laatste tijd probeer ik nog gezonder te eten, ik wil vooral minder suikers eten, want dat is zo slecht! Ik vind het wel erg lastig om frisdrank te laten staan tijdens mijn werk (ik werk in de nachthoreca), maar overdag probeer ik zoveel mogelijk suikervrij te eten. Geen warme chocolademelk (ik ben er verslaafd aan), geen koekjes én geen hagelslag meer op mijn brood… Ook ben ik begonnen met hardlopen en thuis work-outs, ik word nog eens fanatiek! 😉

nieuwjaarsborrel
Vorige week ging ik weer eens naar de markt. In de zomer ging ik altijd, maar met de koude regenachtige dagen nu kies ik toch liever voor de Jumbo (die zit letterlijk 500 meter bij mij vandaan en ik ga alsnog op de fiets). Anyway, ik trotseerde de regen en de kou en heb weer heel wat groente in kunnen slaan! Ik kocht onder andere deze mini paprika’s voor mijn cavia’s. Zouden jullie het leuk vinden om eens een soort (suikervrije) boodschappen shoplog te zien op mijn blog? En wellicht ook welke gerechten ik er mee maak?

nieuwjaarsborrel
Knuffelen met mijn lieverd <3

nieuwjaarsborrel
Doe jij al mee met de Mega beauty winactie op mijn blog? Je kunt dit super grote pakket met high end make-up winnen. Meedoen kan nog tot en met aanstaande woensdag!

nieuwjaarsborrel
In de Kerstvakantie ben ik met mijn moeder aan deze puzzel begonnen. Hij is nog steeds niet af, omdat ik maar een keer per week naar mijn ouders ga. Haha! Gisteren hebben we weer even fanatiek gepuzzeld :-).

nieuwjaarsborrel
Behind the flatlay scenes ;-).

nieuwjaarsborrel
De afgelopen tijd had ik ineens weer heel erg zin in de Sims 2. Op een avond besloot ik er eens lekker voor te gaan zitten en bouwde ik dit appartementencomplex.

nieuwjaarsborrel
Ook keek ik First Dates terug. De laatste aflevering alweer! Zo jammer, ik ben echt dol op dit programma.

nieuwjaarsborrel
Vorige week ging ik bij een vriendin eten. Natuurlijk wilde ik haar cavia’s ook even knuffelen! Ik vind het altijd zo gek om andermans cavia’s vast te houden, ik ben zo gewend aan mijn eigen. Een van haar cavia’s is echt heel klein (die ik vast heb), zo schattig!

nieuwjaarsborrel
Afgelopen woensdag ging ik gezellig koffie drinken met mijn moeder. We zaten bij Black & Bloom, zij staan bekend als een van de beste koffie spots in Groningen, maar ik was er nog nooit geweest! De koffie smaakte inderdaad heel erg goed, wel heel anders (waarschijnlijk omdat ze op de meeste plekken gewoon slechte koffie hebben, haha).

nieuwjaarsborrel
Mijn moeder maakte wat foto’s van mij en mijn nieuwe tas (ik ben er zó blij mee, morgen komt hier een artikel over online!). Ook maakte ze even deze foto voor Instagram toen we naar mijn huis liepen.

Donderdag was het weer tijd voor een nachtje werken, ook vrijdag en zaterdag moest ik eraan geloven… Hopelijk zit ik deze week weer in een goed ritme en ben ik lekker productief. Even omschakelen weer!

nieuwjaarsborrel
Vorige week maandag boekte ik een vakantie naar Lissabon samen met een vriendin. Yay! Ik heb er zoveel zin in! Eind februari gaan we. In dit artikel vertel ik je alles over onze stedentrip.

nieuwjaarsborrel
Mocht je nog twijfelen om een mooi telefoonhoesje aan te schaffen van Ideal Of Sweden, hoop ik je blij te kunnen maken met mijn kortingscode! Met de code “JIRINA20” krijg je 20% korting op je bestelling. De code is nog geldig tot en met woensdag! Mijn marble telefoonhoesje vind je hier.

Ik kijk uit naar de komende weken! Er staat onder andere een sollicitatiegesprek op de planning (waarvoor ik mijn portfolio nog even mooi wil uitprinten) en ik heb ook weer een aantal toffe samenwerkingen voor mijn blog. Ook ga ik nog gezellig uit eten en zullen er ongetwijfeld nog wat leuke plannen bij komen!

De kortingscode is gesponsord door Ideal Of Sweden

Hoe was jouw week? Wat staat er deze week bij jou op de planning?

11 Reacties

 1. 29 januari 2018 / 07:26

  Wauw, met een privébus naar de nieuwjaarsborrel? Dat is nog eens superdeluxe 🙂 Leuk weekoverzicht weer! Wat goed dat je met gezond eten bezig bent! Maar ik kan me voorstellen dat je in de nachthoreca in de vroege uurtjes soms wel een kleine suikerboost kunt gebruiken om goed wakker te blijven 😉 Veel succes deze week met je sollicitatie! Spannend!
  Romy onlangs geplaatst…30 simpele tips om jouw week GEWELDIG te beginnen!My Profile

 2. 29 januari 2018 / 12:15

  Fijn weekje! Wat goed dat je samenwerkingen én een sollicitatie op de planning hebt. Succes met de sollicitatie, but i’m sure youre gonna kill it!! <3

 3. 29 januari 2018 / 14:36

  Ik vind de foto met de rode jas en je fiets ZOOOO mooi! Echt een plaatje. Ik vind het trouwens súper leuk om meer over je suikervrije eetpatroon te lezen en boodschappenhauls te zien, dus ik zeg doen!
  Simone onlangs geplaatst…Healthy lifestyle: Apple CrumbleMy Profile

 4. 29 januari 2018 / 19:19

  Mooie foto’s allemaal! Wat goed dat je gaat beginnen met gezonder eten. Ik drink zelf bijna helemaal geen frisdrank meer, dus kan mij niet voorstellen dat jij het niet kan laten staan hihi. Die cavia’s zijn zo schattig!
  Chelsey onlangs geplaatst…Morning on the beach | OutfitMy Profile

 5. 30 januari 2018 / 09:27

  Leuke foto’s! Ik vind first dates ook erg hilarisch, en dan met name de Amerikaanse variant.
  Kelly onlangs geplaatst…Photo Diary Week 4My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge