MLBB #109 | Schaatsen, spullen kwijt en poging tot hardlopen!?

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Vandaag is het weer tijd voor de tweewekelijkse ‘My Life Besides Blogging’, waarin ik mijn belevenissen van de afgelopen tijd met jullie deel. Ik hoop dat jullie er weer net zoveel zin in hebben als ik! De afgelopen week ging ik gezellig uit eten én op stap, maakte ik een maandschema voor mijn blog, ging ik schaatsen en deed ik zelfs een poging tot hardlopen… Kijk je weer gezellig mee?

schaatsenschaatsen
Twee vrijdagen geleden (ja, dat krijg je wanneer je dit overzicht om de twee weken schrijft… ;-)) ging ik gezellig met mijn vriend uit eten bij een nieuw Mexicaans restaurant in Groningen: El Santo!

schaatsen
We aten heerlijke nacho’s, taco’s, patat en Mexicaanse soep. Nieuwe restaurants ‘testen’ is altijd leuk, haha :-). Maar mijn favoriete Mexicaanse restaurant is en blijft toch wel de Four Roses.

schaatsen
De volgende dag, zaterdag, ging ik gezellig op stap met vriendinnen! <3

schaatsen
De volgende dag was ik best wel brak en Knoepert volgens mij ook, haha! Zo schattig als ze zo met hun pootjes naar achteren liggen *smelt*

schaatsen
Maandag voelde ik me gelukkig al iets fitter. Ik stond niet heel vroeg op (want, ritme in de war), maar na het ontbijt ging ik zowaar hardlopen. Het was gelukkig heel erg mooi weer, het zonnetje scheen zelfs! Helaas was het SUPER koud en had ik het gevoel geen lucht te krijgen, maar ik heb toch mooi twintig minuten hardgelopen ;-).

schaatsen
De laatste tijd probeer ik nog gezonder te koken. Helaas was mijn zilvervliesrijst op dus werd het gele rijst. Ach, goed geprobeerd :p

schaatsen
Knuffelen met Knoepert! <3

schaatsen
Ik schreef een artikel over hoe mijn nieuwe blogschema mij bevalt. Heb jij nog tips voor mij?

schaatsen
De laatste tijd probeer ik ook wat gezonder te lunchen. Dus, twee broodjes met humus, roomkaas, tomaat en ei in plaats van hagelslag :p.

schaatsen
Vorige week woensdag ging ik schaatsen met mijn vader. Dat stond al langer op de planning, maar ‘s weekends is de schaatsbaan vaak dicht vanwege wedstrijden of zo. Het was weer heel erg wennen, maar na een paar rondjes had ik de smaak te pakken!

schaatsen
Ik moest zo lachen om deze foto. Mijn cavia’s liggen normaal zover mogelijk uit elkaar (ze kunnen goed samenleven, maar ze liggen nooit bij elkaar zoals andere knaagdieren dat doen). Nu lagen ze ineens een tijdje met hun kopjes tegen elkaar aan, terwijl een van de twee altijd in het huisje ligt, haha!

schaatsen
Oké, deze foto heeft wat uitleg nodig. Toen ik op stap ging (zie foto hierboven) had ik een roze shirtje aan, waarbij de mouwen op twee plekken sluiten met roze lintjes. Na het uitgaan sliep ik bij mijn vriend en de volgende dag was ik een van die lintjes kwijt! Vorige week donderdag (5 dagen later dus) sliep ik weer bij mijn vriend en wat lag er de volgende dag naast mijn fiets? Juist, het roze lintje van mijn shirt. Haha! Hoe toevallig. Blijkbaar zet ik mijn fiets daar altijd op dezelfde plek… :p

schaatsen
Ik maakte een soort maandschema voor mijn blog in mijn nieuwe agenda. Ik vind het super handig om wat meer overzicht te hebben! Zo krijgen jullie ook alvast een voorproefje van wat komen gaat… 😉 Er zullen vast nog wel wat dingen veranderen en niet alles is nog ingevuld, maar nu heb ik in ieder geval een soort basis. Ik ben trouwens helemaal verliefd op mijn nieuwe agenda, waarschijnlijk heb je ‘m al wel voorbij zien komen op Instagram. Zouden jullie het leuk vinden als ik een artikel schrijf over mijn nieuwe agenda, of ben ik daar al te laat mee?

schaatsen
Ik maakte voor het eerst een selfie met mijn Samsung Galaxy S8, die ik inmiddels al bijna een maand heb. Haha! Shame on me. De kwaliteit van de camera is zo goed, ik ben er zo onwijs blij mee!

schaatsen
Vorige week donderdag ging ik even bij Holtbar zitten werken. Ik dronk daar de chai tea latte, dat is zo ontzettend lekker!

schaatsen
Het spelen van de Sims 2 vind ik nog altijd leuk, maar ik gun mezelf daar geen tijd voor. Ik bedacht me dat de Sims 2 Kerst de enige uitbreiding was die ik nog niet had. Inmiddels is de Sims 2 bijna een prehistorisch spel, haha, dus ik besloot gauw op Marktplaats te kijken. Voor 6 euro (inclusief verzendkosten!) heb ik dit spel nu in mijn bezit. Je snapt wel dat ik de afgelopen week al heel wat uren de Sims heb gespeeld… 😉

schaatsen
Ik testte een nieuwe mascara, namelijk de Lash Crown mascara van Max Factor. Ik ben heel erg enthousiast over het resultaat! Heb jij mijn mixed review al gelezen?

Deze week wordt weer leuk! Vandaag spreek ik af met Kim in Leeuwarden om foto’s te maken voor onze blog en Instagram. Zin in! Ook zit ik al langere tijd te fantaseren over een nieuwe lay-out voor mijn blog. Heel spannend, maar ik hoop er deze week werk van te kunnen maken. Er valt namelijk nog heel wat te verbeteren op blog-gebied! Genoeg te doen dus ;-). Ik wens jullie een hele fijne week en tot morgen!

Hoe was jouw week?

13 Reacties

 1. 15 januari 2018 / 07:44

  Dat Mexicaanse eten ziet er lekker uit! Jammer van je shirtje!

 2. 15 januari 2018 / 10:31

  Hardlopen zou ik ook weer aan moeten beginnen eigenlijk, maar daar heb ik na donderdag eigenlijk alle tijd voor. Nu alleen nog de schop onder m’n kont! En hahah dat verhaal van dat lintje 😛 Veel plezier met Kim vandaag <3

 3. 15 januari 2018 / 10:38

  Mijn vriend en ik kunnen ook intens genieten van het uittesten van (voor ons) nieuwe restaurants. Ziet er lekker uit, dat Mexicaans! Goh, misschien moet ik ook maar eens een blogplanning bijhouden, kwestie van het toch íéts overzichtelijker te maken. We’ll see, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Opgemaakt • 2017, Q2, Q3 en Q4!My Profile

 4. 15 januari 2018 / 21:41

  Volgens mij is het met de lay-out inmiddels gelukt! 🙂 Wat ziet je blog er leuk uit zo! Heel vrolijk, die sterretjes! Leuk dat je met je vader hebt geschaatst! Grappig van dat lintje! En wat een lieve foto van de cavia’s. Onze twee cavia’s liggen inderdaad ook nooit echt tegen elkaar aan, terwijl cavia’s eigenlijk echt gezelschapsdiertjes schijnen te zijn.
  Romy onlangs geplaatst…Review Diana Leeflang stationery (Kruidvat) release 2My Profile

 5. 16 januari 2018 / 12:23

  Altijd leuk zo’n lekker uitgebreide diary! Dat Mexicaanse eten ziet er heerlijk uit en je receptje met rijst, groenten en ei ook!
  Simone onlangs geplaatst…VerjaardagsplogMy Profile

 6. 16 januari 2018 / 22:44

  Superleuke foto’s! Eten ziet er delicious uit <3 En uiteraard ook fan v/d Chai teas! Hihi

 7. Kim
  24 maart 2018 / 18:29

  Waar vind je zo’n agenda? Ik ben al een tijdje opzoek naar een agenda met zo een maandoverzicht in plaats van alle dagen appart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge