MLBB #102 | LEUK PAKKETJE, BLOGGER-SALE EN NIEUWE BAAN!

Het is alweer oktober! Ik weet echt niet waar de tijd blijft hoor jongens. Zo cliché, maar wel waar ;-). Zeker nu ik ‘My Life Besides Blogging’ om de twee weken schrijf, lijkt de tijd nóg sneller te gaan. Anyway, de afgelopen weken waren leuk! Het was vorig weekend super mooi weer, ik ging naar een blogger-sale, ontving een leuk pakketje en… Ik heb een nieuwe baan! Kijk je weer gezellig mee?

my life besides blogging
De afgelopen weken is er best veel gebeurd. Zoals ik in de vorige ‘MLBB’ vertelde had ik gesolliciteerd naar een baan die heel erg bij mijn opleiding en bij mijn persoonlijke interesses past en moest ik mij daarvoor inschrijven bij de KvK. Vandaag krijg ik het contract opgestuurd, aah! Zo spannend allemaal. Ik ga me eerst even goed verdiepen in hoe alles in z’n werk gaat en binnenkort vertel ik jullie meer over mijn nieuwe baan :-)!

Ook vertelde ik dat ik een allergietest ging doen en wow, ik blijk echt voor best veel (o.a. voedingsmiddelen) allergisch te zijn. Hierdoor heb ik zeker een aantal baaldagen gehad en heb ik geen idee hoe ik verder moet, ook al is het wel een opluchting dat ik nu meer weet. Vrijdag heb ik een gesprek met de dokter over de uitslagen van mijn test en ik hoop echt dat ik binnenkort weet door welk stofje ik vooral veel klachten heb. Iemand toevallig ervaring met verder allergie-onderzoek in het ziekenhuis?

my life besides blogging
Vorige week zaterdag waren mijn ouders ook gezellig in Groningen en gingen we even op een terras zitten. Het was die dag heerlijk weer!

my life besides blogging
Eerder die middag ging ik met mijn moeder naar een blogger-sale. Hier stonden allerlei bloggers die kleding en accessoires verkochten! Super leuk. Ik zag deze fluffy clutch bij iemand, toevallig heb ik die ook! Maar die zou ik nooit verkopen haha, ben er echt verliefd op <3

my life besides blogging
Mijn moeder maakte deze foto omdat ik wilde weten hoe de rok me stond, haha. Deze rok nam ik over van Luxblog haha, zo leuk! Hij was maar een tientje en ik vind ‘m echt heel tof. Ik ga er binnenkort wat outfit foto’s mee maken!

my life besides blogging
Pretty Groningen <3! Echt heerlijk die zon, jammer dat het altijd maar even duurt ;-).

my life besides blogging
Ik schreef een artikel over mijn afstudeerproject, heb jij het al gelezen?

my life besides blogging
Ook werkte ik weer wat uren voor het Kattencafé. Ik schetste onder andere deze illustratie voor de nieuwe tassen! Hierna maakte ik ‘m af in Illustrator, compleet met tekst. Inmiddels zijn de tassen besteld, ik zal ze jullie gauw laten zien!

my life besides blogging
Een pizzadoos is best handig als onderzetter voor je laptop! 😉

my life besides blogging
Vorige week dinsdag ging ik naar mijn ouders om daar mijn kamer op te ruimen. Daar was ik na mijn afstuderen, vakantie en verhuizing nog niet echt aan toegekomen. Ik heb lekker veel troep van school weggegooid, haha. Ook vond ik dit super schattige bordje terug, die ik heel lang geleden heb geschilderd! <3

my life besides blogging
En deze prachtige suede schoenen die mij helaas te wijd zijn 🙁 Ik ga ze proberen te verkopen!

my life besides blogging
Woensdag ging ik een dagje naar Zwolle met een vriendin die in Utrecht woont (we kennen elkaar van de opleiding). Zwolle is voor ons beide een uurtje dus een goede middenweg! Zeker nu we OV kosten moeten betalen haha, man, wat is dat toch duur!

my life besides blogging
Het mooie Zwolle! We hadden die dag ook enorm geluk met het weer.

my life besides blogging
We lunchten bij Brownies en Downies. In Groningen heb je die ook, maar gek genoeg was ik er nog nooit geweest! Dit broodje met brie en honing was echt heerlijk.

my life besides blogging
Omdat we beide niet echt veel geld hadden om te shoppen (want hallo, een treinkaartje was al behoorlijk prijzig voor ons ;-)) zochten we ander vertier. Ik had mijn camera meegenomen dus maakten we op verschillende plekken wat leuke foto’s van elkaar. Het zonnetje scheen dus dat zorgde gelijk voor een hoop vrolijke foto’s <3!

my life besides blogging
Toen we terugliepen naar het station kwamen we langs allerlei leuke food hotspots. In het centrum heb je die, naar mijn idee, niet echt? Ik lees wel vaak over food hotspots in Zwolle maar ik kom er zelden een tegen. Waar zitten die toch verstopt? 😉

my life besides blogging
Donderdag was het weer tijd voor een werknachtje. Ik had die dag nepnagels op gedaan en zo werd ik de volgende middag wakker hahaha. Niet echt bestand tegen werken achter de bar…

my life besides blogging
Die avond struinde ik samen met een vriendin het internet af op zoek naar leuke vakanties. We willen namelijk met de herfstvakantie een paar dagen weg, gezellig!

my life besides blogging
De laatste tijd vind ik het echt super leuk om fashion inspiratie foto’s/flatlays te maken, love it <3 Vrijdag komt er trouwens een artikel online over hoe ik het liefst mijn Instagram foto’s maak, hopelijk vinden jullie dat leuk! Ook stelde ik vorige week een fall fashion wishlist samen (want ja, een vrouw kan nooit genoeg kleren hebben toch :p), neem je een kijkje?

my life besides blogging
Deze foto is alweer wat jaartjes oud, ik vond ‘m terug op mijn laptop. De schoenen heb ik zelfs niet meer maar oh, wat houd ik van dit herfstige sfeertje! En het is gelijk een reminder dat ik vaker rokjes wil dragen, dat vind ik vooral in de herfst zo leuk met een panty eronder <3

my life besides blogging
Eindelijk heb ik de kast gescoord die al maanden op mijn wishlist stond. Het is een simpele vakkenkast van Ikea, maar ik wilde er eentje via Marktplaats omdat het veel geld scheelt en omdat de kast dan al in elkaar zit (lazy ass person hier, haha). Ik betaalde 15 euro voor deze kast en hij heeft ook nog eens super leuke deurtjes, ik ben er mega blij mee. Nu heb ik wat meer opbergruimte naast mijn keukentje en bovenop kan ik misschien nog een combi-magnetron kwijt :-).

my life besides blogging
Vorige week zaterdag maakte ik, na de blogger-sale, weer wat outfitfoto’s. Volgende week komt deze ‘outfit of the day’ online! Deze foto deelde ik gisteren alvast via Instagram, vind hem zo lekker herfstig en natuurlijk ben ik ook helemaal verliefd op mijn rode jas en mijn rokje <3

my life besides blogging
Ik won op de blog van Chelsey een NYX lipproduct naar keuze, echt zo ontzettend tof! Ik wist niet echt welke ik moest kiezen haha, zij raadde mij de NYX lip lingerie in de kleur ‘Exotic’ aan. Dus die heb ik mogen ontvangen, super leuk! Ik heb er meteen wat foto’s van gemaakt voor een review. Houd mijn blog dus even in de gaten als je benieuwd bent. Chelsey, nogmaals heel erg bedankt! <3

Ik wens jullie nog een fijne week en tot vrijdag!

10 Reacties

 1. 4 oktober 2017 / 07:29

  Wat supergoed dat je de baan hebt! Gefeliciteerd! Zo te horen ben je lekker druk met freelance klussen, werken en leuke dingen doen 🙂 Heerlijk! Ik ben nu al heel benieuwd naar je ontwerp voor de tas voor het Kattencafé. Wat tof trouwens, zo’n bloggersale. Echt een leuk idee! Die rok staat je vast super.
  Romy onlangs geplaatst…Dierendag | 10 koestermomenten met Paco & BeertjeMy Profile

 2. 4 oktober 2017 / 09:27

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan, ik ben super benieuwd! Haha moest echt lachen om die pizzadoos onder je laptop, kan best handig zijn inderdaad. Je nieuwe rok van de bloggerssale vind ik erg leuk!
  Simone onlangs geplaatst…Firmoo: Twee brillen op sterkte voor €26!My Profile

 3. 5 oktober 2017 / 14:42

  Wat leuk! Ik vind je schoenen geweldig, jammer dat ze een beetje wijd vallen.

 4. 5 oktober 2017 / 17:15

  Wauw gefeliciteerd met je nieuwe baan! Super goed en heel veel succes gewenst:-)
  Bloggerssale leek mij ook echt super leuk! Zo’n fluffy tasje zou ik ook never weg doen!

  Liefs, Nathalie
  Oui nathalie onlangs geplaatst…Outfit – go sit on a cactus!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge