Mijn februari | Doelen, vooruitzichten en een nieuwe baan!

Hoewel ik jullie in ‘My Life Besides Blogging’ om de twee weken een kijkje geef in mijn leven, vind ik het leuk om af en toe een persoonlijk artikel te schrijven. Inmiddels is het alweer februari en staan er een hoop spannende dingen én leuke vooruitzichten op de planning! Natuurlijk gebeurt er niet iedere maand zoveel, maar mocht dat wel zo zijn ;-), dan wil ik hier een maandelijks artikel van maken! Vandaag vertel ik je meer over ‘mijn februari,’ lees je mee?

mijn februari

Een nieuwe baan!

En néé, dit is niet de baan waarvoor ik deze week een sollicitatiegesprek had (ja, ja, ik maak het extra spannend deze maand!), maar een baan waarvoor ik maanden geleden al was aangenomen: Deze maand begin ik namelijk officieel als online stylist voor Zalon by Zalando! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op fashion en heb ik de HBO-opleiding Allround Styling en Vormgeving (Academie Artemis) gevolgd. Anyway, als online stylist ga ik dus outfits samenstellen voor mensen, op basis van hun stijl en wensen (maat, favoriete kleuren, merken etc). Hier kun je meer lezen over hoe dat precies in z’n werk gaat. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in, laat die opdrachten maar komen! 😉

Doelen voor de maand februari
Voor 2018 heb ik een aantal doelen opgesteld, maar die zijn nogal groot en niet echt concreet. Dat heb ik juist expres gedaan, zodat ik elke maand, aan de hand van mijn ‘hoofddoelen’ een aantal ‘subdoelen’ kan opstellen. Ik denk dat mijn doelen daardoor een stuk overzichtelijker en haalbaarder zijn!

Twee keer per week hardlopen 
Ik begon dit jaar heel erg fanatiek met hardlopen – letterlijk hard lopen, haha – maar, eerlijk, ik ben nu al een beetje ingezakt. Komt ook door de extreme kou van deze week, ik heb astma en de koude lucht doet echt pijn aan mijn longen! Ik probeer wel extra oefeningen (thuis) te doen wanneer ik het hardlopen heb overgeslagen. Soms komt er ook ineens wat tussen: Even shooten voor Instagram (kan ook niet iedere dag met dit rotweer) of een vriendin die vraagt of ik kom eten. Tja, daar zeg ik geen nee tegen hoor ;-). Maar goed, deze maand wil ik toch echt weer twee keer per week hardlopen!

Blog-archief opruimen
Komende vrijdag bestaat mijn blog alweer 5(!) jaar, ongelooflijk. Ik werk momenteel aan een mega terugblik van de afgelopen vijf jaar die vrijdag dus online komt, inclusief lelijke blogfoto’s en mijn allereerste blog-artikel. Haha! Kun je je daar alvast op verheugen… 😉 Uiteraard organiseer ik ook een grote winactie om mijn blog jubileum te vieren, dus houd mijn blog even in de gaten! Anyway, na deze mega terugblik is het toch echt tijd om mijn blog-archief grondig op te ruimen. Vijf jaar is een hele lange tijd en wat mij betreft het perfecte moment om mijn blog op te schonen!

Minder snoepen
Hmm, ja. Een paar weken geleden ging het super goed. Snoep, koek en chips komen hier niet meer binnen! :p Helaas grijp ik na enige vorm van stress en spanning alweer naar iets ongezonds, wat is dat toch? Ik verkies sowieso (echt, 100%!!!) een zak chips boven een rondje hardlopen om me beter te voelen, ik kan er echt niks aan doen! Het is maar goed dat ik niet echt aanleg heb om tonnetje rond te worden, maar gezond is anders… Gelukkig is de suikervrije boodschappen shoplog die ik binnenkort met jullie wil delen wel een goede (gezonde) stok achter de deur!

Leuke vooruitzichten
♥ LISSABON! Mijn tripje naar Lissabon eind februari gaat het absolute hoogtepunt zijn van mijn februari, ik kijk er echt enorm naar uit! Deze week ga ik alvast beginnen met het verzamelen van leuke tips. Mocht je nog tips hebben, let me know! Je mag me ook altijd mailen of berichten via Instagram!
♥ Samenwerkingen voor mijn blog. Ook deze maand heb ik weer een aantal toffe samenwerkingen (gehad). Ik zou dit iedere maand wel op mijn lijstje kunnen zetten, maar ik vind dit ook oprecht elke keer ontzettend leuk én uitdagend!
♥ Valentijnsdag! Ik vind dat altijd wel een hele speciale dag. Niet per se om elkaar cadeautjes te geven en kleffe dingen te doen en zo, misschien koop ik wel gewoon iets leuks van mijn Valentijns-wishlist  voor mijzelf! 😉

Natuurlijk gaat mijn blog ook gewoon zijn gangetje én ben ik nog steeds aan het uitkijken naar leuke, nieuwe vacatures – dat is altijd verstandig, toch?! Ook wil ik deze maand wat aan bullet journaling gaan doen in mijn agenda, aangezien de notitie pagina’s in mijn agenda ook zulke ‘bolletjes’ hebben als in een bullet journal. Ik ben benieuwd wat ik er van ga maken! Ik heb in ieder geval enorme zin in deze maand. Hopelijk gaat het zonnetje ook af en toe schijnen, dan voel ik me al helemaal vrolijk en fit. Ik hoop dat jullie ook een fijne februari-maand tegemoet gaan <3

Ook kan ik jullie deze maand weer verblijden met een nieuwe kortingscode! Onlangs ontving ik een prachtig hoesje van Ideal Of Sweden, volledig in lentesferen (zie foto!). Hier vind je mijn hoesje, maar Ideal Of Sweden heeft nog veel meer mooie designs. Met de code “IDEALFRESH” krijg je 20% korting op je bestelling!

Wat staat er deze maand bij jou op de planning?

13 Reacties

 1. 7 februari 2018 / 07:38

  Wat gaaf dat je als stylist voor Zalon aan de slag gaat. Ik las toevallig laatst voor het eerst over het concept van Zalon en vond het zo goed bedacht. Veel plezier met je werk! 🙂 En ik ga hard voor je duimen dat het sollicitatiegesprek ook tot leuk nieuws leidt.
  Ook Lissabon is een heerlijk vooruitzicht! Ik weet zeker dat je het daar super naar je zin zult hebben.

 2. 7 februari 2018 / 10:02

  Wat onwijs leuk klinkt je nieuwe baan! Ben wel benieuwd hoe je kleding voor mij zou uitkiezen nu haha 🙂

 3. 7 februari 2018 / 20:36

  Wat een super tof concept van zalando! Tof dat je daarvoor aan de slag gaat

 4. 7 februari 2018 / 20:47

  Oh wauw , war een toffe baan.. Gefeliciteerd 😁 Mag je trots op zijn.

 5. 7 februari 2018 / 22:46

  Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Voor deze maand staat op de planning mijn laatste stage verslag inleveren(althans die is gister eruit gegaan), nog een hertentamen en voor de rest alleen maar bloggen en sporten 🙂
  Dana onlangs geplaatst…Photo diary #123My Profile

 6. 8 februari 2018 / 23:05

  Wat een super mooie nieuwe baan! 😍
  Ik was twee weken geleden in Lissabon, heerlijk! Alles is heel goed en snel te bereiken met de metro (herbruikbaar dagkaartje is een must). Wij hebben een avond gegeten bij ‘ha tapas no mercado’, dat was heel erg fijn. Iets uit het centrum, maar super gezellig sfeertje (reserveren is wel nodig). De eigenaren zijn echt mega vriendelijk, dat maakte het een mooie ervaring. Loop ook even langs een plaatselijke bakker voor ‘pastel de nata’ of een ander super lekker gebakje hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge