MEGA HERFST SHOPLOG + TRY ON! | PRIMARK, PULL&BEAR EN…

Hoi allemaal! Met de koude temperaturen van de afgelopen weken – echt, de natuur heeft de nazomer gewoon keihard overgeslagen dit jaar – kwam ik erachter dat ik wel wat nieuwe herfstkleding kon gebruiken. Maar natuurlijk was dat ook gewoon een excuus om lekker te shoppen, jullie kennen me inmiddels wel een beetje ;-). Ik shopte onder andere twee (!) jassen en een paar fijne truien. Kijk je mee naar mijn aankopen?

herfst shoplog
De afgelopen week regende het letterlijk elke dag, dus alle kleding buiten fotograferen (wat ik in eerste instantie wilde) ging ‘m sowieso niet worden. Ik heb dus geprobeerd om de items een beetje fatsoenlijk te fotograferen op mijn kamer, het is natuurlijk wel zo leuk als jullie ook gelijk kunnen zien hoe het staat! Als eerst kocht ik een roze truitje bij Pull & Bear.

herfst shoplog
Het is een super zachte trui en hij is gemaakt van 100% viscose. Zelf vind ik dit altijd een fijne stof, je gaat er niet zo snel in stinken, haha! Ik ging voor een maat M omdat hij anders vaak bij mijn armen te kort is en ook bij mijn buik. Het enige nadeel is dat hij nu wel wat losjes zit bij mijn buik, maar goed. Ik heb hem nu al een aantal keren gedragen en ik ben er helemaal verliefd op! De stof is super zacht en ik vind het licht gebreide effect heel tof. Deze trui kostte 15,99.

herfst shoplog
Bij Bershka vond ik een okergele trui. Hij is niet ontzettend bijzonder, maar door de boorden bij de mouwen vond ik hem wel wat hebben! Het is in ieder geval een lekkere trui, want vanbinnen is hij ontzettend zacht. Love it! Voor deze trui betaalde ik 12,99. Mocht je je afvragen waarom ik mijn hand zo spastisch heb, ik had natuurlijk alweer geknoeid op mijn nieuwe trui dus er zat een dikke vlek en die wilde ik verbergen. Haha!

herfst shoplog
Wederom maat M, omdat ik het mooi vind als een trui wat losser valt.

herfst shoplog
Onderaan de trui zit een split, ook dit vind ik een heel tof detail! Zo wordt ‘ie ook wat minder ‘zakkerig.’

herfst shoplog
De volgende dag ging ik weer naar Pull & Bear om een online bestelling op te halen en ik had me nog zo voorgenomen op met oogkleppen op door te winkel te lopen. Maar nee, ik zag wéér iets leuks, haha. Wederom een roze trui! Maar deze is qua kleur en model weer heel anders dan de eerste trui die ik je liet zien. De kleur was heel lastig vast te leggen op camera, maar het is een soort oudroze/donkerroze.

herfst shoplog
De achterkant van de trui vind ik ook heel erg leuk, omdat hij een stuk van je rug laat zien. Meestal zijn truien niet zo flatteus en doen ze weinig goeds voor je figuur, maar bij deze valt dat mee! Voor deze trui betaalde ik 19,99.

herfst shoplog
In mijn Instagram verhaal vroeg ik jullie wat ik met deze grijze broek moest. Ik kreeg veel reacties dat hij super leuk was bij de roze trui, die je aan het begin van deze shoplog kon zien. Toch twijfelde ik heel erg en had ik de zwarte variant online besteld, omdat zwart wat makkelijker te combineren is. Ik draag nauwelijks grijs. Helaas was deze zwarte in maat M veel te klein, de stof was ook super raar, lelijk en rekte niet mee. Die heb ik dus teruggebracht naar Pull & Bear en omgeruild voor de grijze. Dus toch! Ik vind ‘m nog steeds wel lastig te combineren, maar daar wordt aan gewerkt ;-). In ieder geval is de stof heel fijn en past de grijze maat M goed! Wat ik ook prettig vind is dat er zakken in zitten, dat maakt ‘m net iets minder formeel. De broek kostte 19,99.

herfst shoplog
Het gebeurt zelden dat ik leuks vind bij Primark, maar dit keer vond ik deze prachtige rode jas! Wellicht hebben jullie ‘m al voorbij zien komen op Instagram of in deze outfit of the day. Ik ben echt ontzettend blij met deze aankoop. De trui kostte 30 euro.

herfst shoplog
Omdat mijn rode jas geen hoge kraag heeft wilde ik er nog een lekkere warme sjaal bij, vooral met de kou en harde wind van de afgelopen dagen. Ik kocht een simpele zwarte sjaal bij Pieces, voor 16,95. Toevallig heb ik deze sjaal ook in het donkerrood/paars, haha, echt super toevallig. Die draag ik al meer dan een jaar met veel plezier. Een zwarte sjaal is natuurlijk altijd goed, dus hier ben ik ook heel erg blij mee :-).

herfst shoplog
Bij de Primark vond ik dus niet één, maar twee jassen! Ook deze mooie fluffy jas kon ik niet laten hangen. Ik ben dol op dit soort oversized jassen, omdat je er een dikke trui onder kunt dragen. Zo kan ik hem als het straks echt koud wordt ook nog aan. En er zitten hele diepe zakken in waar ik mijn handen lekker in kan verstoppen <3 Deze jas kostte ook 30 euro.

herfst shoplog
Met mama maakte ik weer wat outfit foto’s – hier alvast een sneak peak, het artikel komt binnenkort online! Natuurlijk moest ik mijn nieuwe jas, sjaal en broek aan! Ik ben echt heel erg enthousiast over mijn nieuwe items :-).

herfst shoplog
Ik kan de Primark niet verlaten zonder even bij de make-up gekeken te hebben. En jawel, ik moest écht weer een paar mooie lipproducten mee naar huis nemen! Ondanks dat ik al een aantal matte metallic lipsticks en een matte lipstick van de Primark heb… Op Instagram gaven jullie aan dat jullie graag een review willen zien, dus daar ga ik mee aan de slag. Ook kocht ik nog een lipproduct van Make-up Revolution (links op de foto), waar ik heel erg benieuwd naar ben. Die ga ik ook zo snel mogelijk testen!

Heb jij ook goed geshopt de afgelopen tijd? Ga jij dit najaar ook een nieuwe jas kopen?

20 Reacties

 1. 15 september 2017 / 13:40

  Wat een leuke items heb je geshopt! Ik heb die rode jas ook zien hangen bij de Primark, vond hem erg leuk. Maar ik heb nog zoveel jassen, dat ik er eerst een paar moet verkopen. Heb wel een prachtige rode blazer gekocht waar ik heel blij mee ben. Die teddy jas is ook leuk!

 2. 15 september 2017 / 15:12

  Leuke shoplog! Heerlijk die fluffy jas en dat voor 30,- euro!
  Leuk dat je toch die grijze broek hebt gehouden, je kan het ook leuk gecombineren met witte shirtjes of truien. Ik heb zelf ook zo’n grijze broek en kan hem echt niet meer missen in mijn garderobe 🙂
  Liefs, Nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…Review Aussie Aussome Volume Shampoo & conditioner.My Profile

 3. 16 september 2017 / 07:55

  Oeh, die wat wijdere roze trui vind ik erg mooi en….je JAS! Prachtig! Ik wil dus ook eigenlijk een rode jas, maar ik durf nog niet zo goed haha;-) (even voor de zekerheid , je schrijft ‘de trui’ kost 30 euro, maar moet dat niet stiekem ‘de jas’ zijn?) Want voor 30 euro kan ik nog wel een rood jasje ‘voor erbij’ kopen;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…NARS nu ook in Nederland verkrijgbaar!My Profile

 4. julia
  5 december 2017 / 08:55

  Is de rode jas 30 euro?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge