MAKE-UP LOOK OF THE DAY | HERFSTKRIEBELS

Meiden, valt het jullie al op dat mijn laatste artikelen heel erg herfst-gerelateerd zijn? Haha! Ondanks dat ik echt een zomer-mens ben, vind ik de herfst qua kleding en make-up wel een heel leuk seizoen. Warme tinten en donkere kleurtjes, ik ben er dol op! Ook beleef ik de laatste tijd veel plezier aan lekker uitgebreid make-uppen, daarom leek het me wel weer eens leuk om een make-up look te delen. Kijk je met me mee?

make-up look
Ik wilde per se mijn nieuwe okergele trui aan, dus ik besloot een make-up look te creëren die daarbij zou passen. Heb jij mijn herfst shoplog al gezien? 🙂 Onderaan dit artikel laat ik je zien welke producten ik allemaal heb gebruikt voor deze make-up look.

make-up look
Als ik me opmaak bedenk ik altijd eerst wat voor ooglook ik wil maken. Dat hangt soms af van wat ik draag, maar vooral waar ik zin in heb! Ik had nu zin om mijn Sleek palette te gebruiken, aangezien deze oogschaduws echt super goed gepigmenteerd zijn. Dat maakt het creëren van een ooglook extra leuk. Wat ik wel altijd jammer vind is dat de kleuren op camera nooit zo goed overkomen. De look was namelijk donkergroen met geel, maar dat zie je op de close-ups niet echt terug, haha!

Helaas is mijn mascara bijna op en is het effect daarom een beetje klonterig geworden, oepsie! Mijn wimpers zien er ook heel ‘droog’ uit op de foto’s, maar dat waren ze in werkelijkheid dus ook ;-). Sorry voor het rommelige effect! Jullie krijgen nu helemaal geen goed beeld van de mascara, terwijl ik er super blij mee ben…

make-up look
Het aanbrengen van oogschaduw doe ik vrijwel altijd in dezelfde stapjes:

1. Ik breng een medium donkere tint aan in mijn arcadeboog, deze blend ik goed. Dit herhaal ik totdat ik tevreden ben.
2. Ik breng een basis kleur aan op het bewegend ooglid.
3. Ik breng een highlighter aan onder mijn wenkbrauwen en in de binnenste ooghoek.
4. Daarna breng ik een donkere kleur aan in de buitenste ooghoeken, zodat er wat meer diepte in de ooglook komt (op de foto hierboven kun je dat gelukkig wel duidelijk zien, yay!). Ook dit herhaal ik totdat ik tevreden ben over het effect.
5. Ik breng met een klein kwastje nog wat oogschaduw aan langs mijn onderste wimper-rand, omdat het daar anders zo ‘kaal’ is.

Soms breng ik hierna ook nog wat van de basis kleur aan op het bewegend ooglid, omdat deze soms vervaagt door het vele blenden. Soms heb ik echt lamme armen na het maken van een ooglook, haha! De ooglook die ik hier heb gemaakt is niet super bijzonder of spannend, maar je ziet wel goed het kleurverschil! Dat lukt me namelijk niet altijd goed – al hangt het ook van de oogschaduw af. Soms wordt het echt één kleur, hoe erg ik ook mijn best doe. Maar goed, ik blijf gewoon lekker oefenen :-).

make-up look
Voor de lippen trok ik weer een oude favoriet uit de kast: Een soft matte lip cream van NYX in de kleur ‘Rome.’ Ik weet nog dat deze producten een enorme hype waren, zelf ben ik alleen niet zo’n fan van de dekking en de houdbaarheid. Voor dit effect ben ik wel vier keer opnieuw met de sponsapplicator in de huls gegaan. En ik heb geeneens dikke lippen, haha. Maar goed, de kleur vind ik wel super mooi en helemaal herfst-proof!

make-up look
Voor de contour gebruikte ik mijn alltime favourite Douglas contouring palette en het Ultra Blush palette van Make-up Revolution. Onderaan dit artikel vind je de links naar de reviews! Ook heb ik sinds kort een nieuwe foundation waar ik heel blij mee ben. De kleur is perfect voor nu! Ik heb ‘m van een collega gekregen die er niet zo enthousiast over was (als je dit leest, thanks girl!) <3 Voor concealer gebruik ik natuurlijk mijn nieuwe favoriet van Essence, de Stay Natural concealer. Mijn wenkbrauwen kleur ik een beetje in met een oogschaduw uit een palette, maar die is helaas op, dus niet heel boeiend om te laten zien haha!

make-up look
Tot slot nog alle producten die ik heb gebruikt voor deze look:

– L’Oreal Nude Eau De Teint in de kleur 110 Warm Ivory
– Essence Stay Natural concealer *review*
– Essence Stay Matt powder
– Douglas contouring palette (je kunt wel zien welke kleur ik heb gebruikt in deze look ;-)) *review*
– Revolution Ultra Blush palette (3e kleur (blush) van de 1e rij en 2e kleur (highlighter) van de onderste rij) *review*
– Sleek Au Natural palette (de witte en gele kleur, bruingroene kleur en een beetje donkerpaars) *review*
– NYC wimperkruller
– Catrice Rock Couture mascara waterproof
– Catrice Glam Doll mascara waterproof (op de onderste wimpers) *review*
– NYX soft matte lip cream ‘Rome’

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een make-up look te zien, dat was alweer een tijdje geleden! Ik denk dat ik dit wel vaker ga doen :-).

Heb jij ook herfstkriebels? Ben jij ook zo dol op herfstkleuren (in kleding en make-up)?

18 Reacties

 1. 18 september 2017 / 16:48

  Wat een mooie look. Ik vind vooral je ogen mooi opgemaakt

 2. 18 september 2017 / 17:55

  Hele mooie look, staat je ook erg goed!

 3. 19 september 2017 / 12:13

  Wauw, héél mooi! Matcht ook super goed met je trui. Het douglas contour palette kende ik nog niet, dus ga er eens wat meer over lezen. Klinkt goed in ieder geval!
  Simone onlangs geplaatst…En toen kwam er nog een orkaanMy Profile

 4. 19 september 2017 / 18:48

  Hele mooie look heb je gemaakt! Staat je goed!

 5. 19 september 2017 / 23:50

  Mooie look! Ik bedenk vaak eerst ook wat voor ooglook ik ga maken, voor ik de rest doe. Of ik heb zin in een lipkleur en bedenk dan welke ooglook daar beste bij staat. Ik heb trouwens ook echt struggles met de kleuren van een ooglook mooi vastleggen. Het wordt allemaal zoveel valer dan in het echt, zo jammer. Denk erover een ringlamp te halen ofzo daarvoor… Ik deel je mening over NYX Soft Matte Lip Creams! Toch heb ik er 5 hahaha, het zijn wel mooie kleuren! Rome heb ik zelf niet, maar vind hem erg mooi bij je!
  Laura onlangs geplaatst…Lipstick zo lang mogelijk laten zitten, mijn tips!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge