MAC LIP PENCIL SPICE | KYLIE JENNER LIPS

Door Kristina – Ik dacht dat ik dé kleur die Kylie Jenner altijd draagt al had, maar dat bleek helaas niet zo te zijn :-(. Een tijdje geleden maakte Kylie zelf bekend welke kleur ze altijd op haar lippen had en voordat ik het wist had ik de kleur ook al in mijn bezit. Kylie staat bekend om haar mooie, volle lippen die natuurlijk iedereen wel wil hebben. Het lipproduct dat ze gebruikt is het lippotlood van MAC in de kleur Spice. Benieuwd naar het kleurtje? Kijk dan gauw mee.

Ik ben gek op de producten van MAC! Het heeft altijd een goede kwaliteit en je doet er ontzettend lang mee. Bovendien ziet het prachtig uit in je stash! Ik houd er ook van dat MAC de producten lekker simpel houdt, maar het toch erg chique oogt.

De structuur van het potlood is heel romig waardoor je het makkelijk kunt aanbrengen. Zoals je het kan zien is het een matte kleur en is het goed gepigmenteerd.  

Dit is hoe het op mijn lippen eruit ziet. De kleur is zeker gewaagd, omdat het erg naar bruin neigt. Maar ik vind het wel wat hebben. Ik denk dat het mooi zou zijn met gouden oogschaduw of met een simpele zwarte eyeliner. Wat de kwaliteit betreft, is het precies wat ik van Mac gewend ben: het overleeft zeker wel een maaltijd. Ik moest het eigenlijk aan de binnenkant van mijn mond bijwerken. Verder is het jammer dat je velletjes wat meer naar voren komen, maar dat krijg je al snel met een mat lipproduct. 
Ik moet nog wennen aan de kleur, maar ik denk dat ik uiteindelijk hele leuke looks mee kan maken! Even opzoeken hoe Kylie het combineert, haha! Verder kan ik iedereen de lippotloden van MAC wel aanraden. Het is lekker gepigmenteerd en blijft goed zitten.

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over hoe je de fel oranje/rode Kendall Jenner x Estee Lauder lipstick zelf kunt namaken, mocht je er benieuwd naar zijn!

Heb jij een lippotlood van MAC?

13 Reacties

 1. 30 juli 2015 / 07:05

  Heel mooi deze kleur. Ik heb nog geen MAC lippotlood maar deze wil ik ook wel erg graag.

 2. 30 juli 2015 / 07:46

  Wauw, super mooie kleur! Ik heb zelf nog geen producten van MAC, maar heb er al zo veel positieve verhalen over gehoord dat ik er zeker ook eens iets ga aanschaffen binnenkort.

 3. 30 juli 2015 / 09:00

  Wauw wat een gaaf product! Inderdaad een gewaagd kleurtje, maar het staat zo mooi! 🙂 Het dekt ook echt goed!

 4. 30 juli 2015 / 09:42

  Ziet er goed uit! Ik gebruik eigenlijk nooit lip potloden, maar hierdoor twijfel ik waarom ik dat niet doe. Het effect ziet er tof uit <3

 5. 30 juli 2015 / 14:53

  Ik heb nog geen lippotlood van MAC, al wil het graag wel eens proberen. Helaas heb ik vaak droge lippen en velletjes, dus denk ik dat het niet zo'n goed idee is. Misschien probeer ik beter eerst de lippenstifts van MAC. Ik vind de kleur alvast heel mooi! Goede review 🙂

 6. 30 juli 2015 / 19:21

  wat een toppertje is dit potlood, zelf heb ik geen lippotloden van Mac…
  ( komt vast nog wel eens)

 7. 31 juli 2015 / 22:00

  Prachtige kleur! Zelf heb ik Soar, Hover en nog een paar andere kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge