LOW-BUDGET | NEW SUNGLASSES

Alweer een aantal weken geleden vertelde ik in een photo diary dat ik een nieuwe zonnebril had gekocht. Vandaag eindelijk maar toch een artikel over deze nieuwe beauty! Ik was er niet echt naar op zoek, maar ik liep er spontaan tegenaan toen ik pantoffels wilde kopen. Een beetje een gekke combinatie, er zijn ook maar weinig winkels die dat allemaal verkopen… Ik vond deze zonnebril bij Van Haren, voor slechts 4,99 mocht ik ‘m meenemen. Een super low-budget item dus! Kijk je gauw mee naar mijn nieuwe aanwinst?


Een zonnebril kopen vind ik bijna nog moeilijker dan het kopen van een broek. Vroeger vond ik altijd dat zonnebrillen me vreselijk stonden en had ik er geen een, tegenwoordig heb ik een bescheiden collectie zonnebrillen die ik wel ‘oké’ vindt. Ik durf er mee over straat en sommige zijn best leuk, maar echt mooi vind ik een zonnebril niet gauw bij mezelf. Ik ben nog steeds zoekende naar het juiste model en de juiste kleur, maar volgens mij is deze zonnebril is al een klein stapje in de goede richting!

Bij de Van Haren hebben ze echt heel veel leuke zonnebrillen voor een klein prijsje, misschien een tip! Ik vind zonnebrillen leuk, maar ik wil er geen fortuin aan uitgeven. Totdat ik natuurlijk ‘de perfecte’ heb gevonden. Na even getwijfeld te hebben over een zwarte variant met gouden details, ben ik uiteindelijk toch voor een veilige bruintint gegaan. De keuze voor het model was trouwens wel gauw gemaakt!

Bruin is makkelijk te combineren, omdat het past bij mijn haarkleur. Mijn zonnebril valt bijna niet op en kan overal bij! In de zon zie je nog beter dat er een patroontje in zit, dit maakt hem net even wat specialer. Overigens lijkt hij best wel op de zonnebril die ik hiervoor vaak droeg, qua kleur en patroon :-).

De zonnebrillen bij Van Haren zijn opgedeeld in UV categorie 1, 2, 3 en 4. Ik heb me hier nooit eerder in verdiept moet ik zeggen! Toen ik de zonnebril voor het eerst op had vond ik hem meteen al mega donker. En dat terwijl hij binnen de op een na lichtste categorie valt, namelijk nr. 2. Hij is echt veel donkerder dan mijn andere zonnebrillen, misschien hadden die ook wel helemaal geen UV-bescherming…

Wat ik zo fijn vind aan dit model is dat hij geen neusvleugels heeft. Hebben jullie ook altijd dat die dingen vastzitten in je haar, wanneer je je zonnebril op wil doen? GRRR! Met dit model heb ik daar geen last van. Een lelijke afdruk op je neus na het dragen trouwens ook niet!

Yay, ik ben erg blij met mijn zonnebril! Ik kan gerust een boek lezen of richting de zon kijken, zonder dat de tranen (van fel licht) me in de ogen springen. Op de foto heb ik hem best ver naar voren geschoven op mijn neus, dat draagt het prettigst vind ik. Ik wil natuurlijk ook geen afdruk! Maar soms schuif ik ‘m wel een stukje terug, met deze zonnebril ziet dat er gelukkig niet heel gek uit :-).

Deze nieuwe zonnebril is nu al favoriet, ik heb hem al veel gedragen. Voor het maken van de foto’s moest ik hem zelfs helemaal oppoetsen, haha. Op mijn lippen draag ik trouwens mijn favoriete koraalkleurige lipstick van Catrice (ken je die Limited Edition nog?), die je op de foto hierboven in het artikel ziet. Perfecte zomer items! Laat het mooie weer maar gauw weer komen, ik ben er klaar voor.

Whaaa, het eerste artikel in mijn nieuwe lay-out! Wat een verandering. Sorry als je er van schrok, haha. Gisteravond schreef ik een kort artikeltje over mijn nieuwe lay-out, mocht je er benieuwd naar zijn.
 

Heb jij de perfecte zonnebril al wel gevonden? En hoeveel geld besteed jij aan een zonnebril?

19 Reacties

 1. 14 juli 2015 / 06:21

  Hij staat je goed. Ik heb altijd dat zonnebrillen veel te groot zijn voor mijn hoofd.Voornamelijk te breed. Ik heb er nu twee van de HEMA die wel oké zijn. Eén voor tijdens het auto rijden (deze is gepolariseerd en ligt standaard in mijn auto) en de ander voor de andere momenten (zit standaard in mijn tas).

 2. 14 juli 2015 / 06:48

  Wat een leuke zonnebril, mooi prijsje ook! En je lay-out is echt prachtig!! Ik vind het echt enorm mooi geworden!

 3. 14 juli 2015 / 08:39

  Super leuke zonnebril! Ik kijk bij de Van Haren nooit bij de zonnebrillen, misschien toch maar eens een kijkje nemen. Ik ben ook echt van de budget zonnebrillen, maar ik heb ook het probleem dat geen enkele zonnebril staat. Mijn wangen worden echt watermeloenen bij elke zonnebril, zo balen!

 4. 14 juli 2015 / 09:02

  Hij is enorm leuk en ook positief is het vreselijk zachte prijsje! Ik vind hem ook lekker origineel, want de pilotenbril zie ik nog steeds héél vaak voorbij komen.

 5. 14 juli 2015 / 09:13

  Wat een mooie zonnebril is dit, staat je heel erg goed! Je layout is trouwens echt super geworden!

 6. 14 juli 2015 / 09:34

  Staat ze super goed 😀 Ik heb helaas geen brillen-hoofd, maar ik kan gelukkig wel bijna alle hoedjes hebben 😉

 7. 14 juli 2015 / 10:03

  Wat een mooi en lekker zomers montuur. Staat je ontzettend mooi! En je nieuwe lay-out is ook prachtig, ik ben verliefd op de pastel roze kleur hihi <3

 8. 14 juli 2015 / 10:10

  Je layout is super tof trouwens! En de zonnebril staat je heel goed, ik vind het model onwijs leuk!

 9. 14 juli 2015 / 11:28

  Wat een toffe bril! Lijkt eigenlijk heel veel op de Ray Ban die ik heb. 😀

 10. 14 juli 2015 / 15:57

  Erg leuke zonnebril inderdaad! Ik geef de voorkeur aan merkbrillen, maar ik heb ook een heleboel budget-varianten die ik heel tof vind. Hij staat je erg goed 🙂

 11. 14 juli 2015 / 16:09

  Gave bril! Hij staat je echt super leuk! Ik heb bijna dezelfde, of nouja… Het is gewoon dezelfde haha, maar dan van een andere winkel. Ik zoek hem nog in het zwart, want het model is super leuk!

 12. 14 juli 2015 / 18:55

  Wat een leuke zonnebril. HIj staat je heel goed hoor. Ik heb zelf ook echt een haat-liefde verhouding van zonnebrillen. Ik vind ze heel leuk maar ik ben van mening dat ze me nooit mooi staan.

 13. 14 juli 2015 / 19:17

  Hij is superleuk! ik heb zelf ook vaak zulke modellen, die zitten echt het lekkerste vind ik! xx

 14. 14 juli 2015 / 20:19

  Wat een leuk model, en natuurlijk ook een heel leuke prijs….heerlijk om onverwachts zo een leukerdje te scoren. Hij staat je ook erg leuk…Je lay out is erg geslaagd, Ik kan mij voorstellen dat je er heel blij mee bent..
  groetjes petra

 15. 16 juli 2015 / 04:15

  je nieuwe zonnebril is geweldig, staat je super! wat een mooi ding:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge