Make-up of the day | Een look met mijn favoriete make-up!

Hoewel ik de laatste tijd veel persoonlijke artikelen heb geschreven, over bijvoorbeeld mijn doelen, mijn hoogtepunten van 2017 en waarom ik bloggen leuker vind dan Instagram, vind ik het nog steeds super leuk om over make-up te schrijven. Ik ben dan ook erg benieuwd wat 2018 ons op beauty-gebied zal brengen en ik kan niet wachten om weer lekker veel reviews te schrijven! Onlangs schreef ik over mijn beauty favorieten van 2017 en het leek me erg leuk om een look te maken met mijn favoriete make-up. Kijk je met me mee?

favoriete make-up
In deze look heb ik veel van mijn favoriete beauty producten gebruikt. Ik ben zo’n grote fan van deze producten, omdat ze heel erg veelzijdig zijn. Dit keer ben ik gegaan voor een bronzy look! Ik draag graag warme tinten oogschaduw, ook al gebruik je maar één of twee kleuren in je ooglook, het geeft meteen een mooi effect. Ik draag graag rode lipstick om mijn look af te maken, dit vind ik altijd een goede match met bruintinten!

favoriete make-up
Voor mijn ooglook gebruikte ik twee kleuren met shimmer. Iets wat ik normaal niet vaak doe, omdat ik juist de afwisseling tussen shimmer en mat zo mooi vind. Maar het blijft leuk om te experimenteren op dit gebied!

favoriete make-up
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel veel moeite heb gedaan voor deze ooglook, maar dat hoeft ook niet altijd. Als ik snel een complete look wil, gebruik ik vaak een paar simpele bruintinten.

favoriete make-up
Rode lipstick, ik ben er dol op! Dit kleurtje van Manhattan is absoluut een van mijn favorieten. De lipstick is best wel romig, maar blijft wel lang zitten. In de winter zijn mijn lippen altijd extra droog en zijn matte lipsticks dus niet altijd een goed idee.

favoriete make-up
Uiteraard gebruikte ik mijn favoriete oogschaduwpalette ever, het I Heart Make-up Rose Gold palette, voor mijn ooglook.

favoriete make-up
Het Rose Gold palette is ontzettend veelzijdig en bevat zowel matte als glanzende tinten. Ik draag graag warme tinten en daarvoor is dit palette perfect! Voor mijn ooglook gebruikte ik de twee bruine shimmer tinten uit de tweede rij.

favoriete make-up
Voor de rest van mijn look gebruikte ik veel van mijn favoriete make-up:

– Essence Get Picture Ready primer
– Bourjois Air Mat foundation *review*
– Essence Stay Natural concealer *review*
– Bourjois Air Mat poeder *review*
– Douglas contour palette *review*
– Make-up Revolution Golden Sugar blush palette *review*
– Bourjois blush nr. 74 Rose Ambre *review*
– Essence I Love Color oogschaduwbasis
– Max&More wenkbrauwpaletje
– I Heart Make-up Rose Gold palette
– NYC wimperkruller
– Catrice Glam & Doll mascara waterproof *review*
– Manhattan lipstick nr. 660 Bite My Lip

favoriete make-up
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een ‘Make-up Of The Day’ te zien! Ik hoop er dit jaar weer heel wat te kunnen maken :-). Ik draag graag natuurlijke looks, maar ik vind het ook wel erg tof om te experimenteren met kleur. De mooie kimono die ik draag is trouwens van Hunkemöller!

Welke kleuren lipstick/oogschaduw/blush draag jij graag?

12 Reacties

  1. 4 januari 2018 / 18:44

    Wat een prachtige look! Die lipkleur staat je heel erg mooi, net als de oogschaduw trouwens. En leuk dat je je na een paar persoonlijke artikelen weer aan een beautyartikel hebt gewaagd 🙂 Hoewel ik zelf geen beautyblogger ben, lees ik die artikelen wel altijd met veel plezier.
    Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Wat je niet ziet op mijn blog?My Profile

  2. 6 januari 2018 / 14:00

    Mooie look! Leuk dat je goedkopere drogisterij producten hebt gebruikt, zo zie je maar dat ook goedkopere producten mooi en goed werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge