LEUKE DINGEN VAN DE AFGELOPEN TIJD | ZOMER-EDITIE

Het is alweer augustus! De tijd vliegt, helemaal als je twee weken op vakantie bent geweest… 😉 Het voelt nog maar zo kort geleden dat ik mijn diploma in ontvangst nam, sindsdien is er ook alweer zoveel (leuks!) gebeurd. De tijd gaat echt veel te snel om er goed bij stil te kunnen staan, daarom leek het me een goed idee om de leuke dingen van de afgelopen tijd op een rijtje te zetten. Bereid je voor op een héle lange, blije random lijst 🙂 

leuke dingen

Thuis
– De ramen opengooien en in het zonnetje kunnen ontbijten
– Uitslapen
– Een nieuw recept proberen wat een succes is
– Een staafmixer cadeau krijgen en eindelijk courgette-soep kunnen maken (my fave)
– Naar een andere (mooiere) kamer in mijn huis verhuizen <3
– Eindelijk weer mijn eigen meubels hebben
– Shoppen bij de Action, Xenos, Blokker en Sostrene Grene voor mijn nieuwe kamer
– Een to do list afwerken met saaie, suffe dingen die écht geregeld moesten worden (echt een opluchting!)
– Daarna eindeloos (vakantie)vlogs kijken in bed
– Marktplaats afstruinen voor nieuwe meubeltjes
– Avondeten bij mijn ouders
– Moe zijn en niks meer hoeven doen
– Tijd hebben om weer eens de Sims te spelen
– Knuffelen <3

In de stad
– Ijs eten bij Pure
– Mijn favoriete verzorgingsproducten die in de aanbieding zijn
– Naar de markt gaan en lekker veel groente en fruit kopen
– Uit eten gaan bij Sumo en het oprecht lekker vinden (ik ben namelijk niet zo dol op Aziatisch eten)
– Een drankje doen op het terras in de zon <3
– Me voldaan voelen na een lange en gezellige werkdag
– Of lekker mijn bed inkruipen na een mooi werknachtje

Op vakantie
– Een nachtje+dagje Ameland wanneer het mooi weer is
– Lekker op het strand liggen
– Op stedentrip in Belgrado
– Een gave én bruine huid door de zon en het zeewater, love it
– Elke dag zonder jas naar buiten kunnen en jurkjes dragen
– Bijna elke avond uit eten gaan <3
– Een vegetarische optie ontdekken op de menu-kaart
– Cocktails drinken aan het water
– Twee hele leuke rokken kopen in Split

Bloggen
– Eindelijk het bloggen weer kunnen oppakken na alle drukte 🙂
– Zin hebben om weer te bloggen en veel inspiratie hebben!
– Spullen van een shoplog fotograferen zodat ik het eindelijk kan gebruiken
– Looks maken met nieuwe make-up
– Wakker worden met nieuwe, leuke blogposts en een kop thee
– Een leuke samenwerking opzetten met een bedrijf
– Brainstormen over een winactie
– Inspiratie opdoen voor een nieuwe lay-out
– Deze blogpost schrijven vanuit mijn heerlijke bed

Kortom, ik geniet héél erg van mijn laatste, echte zomervakantie (als student). Tenminste, ik denk dat het de laatste is ;-). Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe kamer, heb weer zin om te bloggen en ook op het werk gaat alles z’n gangetje wel! Volgende week is het weer KEI-week (een soort intro-week voor alle nieuwe studenten) in Groningen, wellicht werk ik weer 6 nachten – net als vorig jaar. Qua bloggen doe ik het de komende week dus rustig aan, maar ik wil wel minimaal 3 artikelen online hebben. Vrijdag komt het artikel over deel 2 van mijn vakantie (Kroatië) online, hopelijk vinden jullie dat leuk om te zien. Ook werk ik aan een mega grote shoplog én laat ik wellicht binnenkort wat van mijn nieuwe kamer aan jullie zien. Laat me maar weten wat jullie leuk vinden om te zien! Ik moet er ook weer een beetje inkomen, haha ;-). Tot vrijdag!

Wat voor leuks heb jij de afgelopen tijd beleefd?

11 Reacties

 1. 9 augustus 2017 / 08:17

  Wat een heerlijke blije lijstjes! Ik krijg er zelf ook helemaal een glimlach van op mijn gezicht. Wat fijn dat je een nieuwe woonplek hebt en het daar zo naar je zin hebt! En inderdaad, er gaat niets boven wakker worden met nieuwe blogjes en een kop thee erbij 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Motivatie | Luisteren naar het kind in jouMy Profile

 2. 9 augustus 2017 / 08:37

  Wat een heerlijke zomervakantie! Zo te zien kun je lekker genieten van alles. Heel fijn lijstje!

 3. 10 augustus 2017 / 07:39

  Wat een fijn lijstje! Moest wel lachen om die van de shoplog. ZO herkenbaar! Hoe vaak ik wel niet spullen aan de kant heb gelegd “want ik wilde nog foto’s maken” en dan uiteindelijk toch maar gewoon stiekem gebruiken. Dan maar geen shoplog hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge