Let’s Get Personal #4 | 20 dingen waar ik écht niet tegen kan!

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat er voor het laatst een ‘Let’s Get Personal’ online kwam op mijn blog. Hoewel ik jullie eens in de twee weken meeneem in mijn leven in ‘My Life Besides Blogging‘ vind ik het ook leuk om af en toe een ander soort persoonlijke artikelen te schrijven, zodat jullie me nog beter leren kennen! 🙂 Meestal schrijf ik lijstjes gevuld met dingen waar ik blij van werd, maar het leek me dit keer leuk om de rollen eens om te draaien. Dit lijstje gaat dan ook over dingen die ik niet leuk vind en waar ik écht niet tegen kan! Lees je mee?

let's get personal

1. Mensen die smakken – of heel vies op kauwgom kauwen. Bah!
2. Mensen die de trein instappen voordat iedereen is uitgestapt. Dit irriteert me altijd, of ik nou de trein in moet stappen of zelf uitstap. Ik kan het meestal ook niet laten om er een opmerking over te maken :p.
3. Regen. Op de een of andere manier kan ik daar zo extreem chagrijnig van worden, vooral als ik op de fiets zit.
4. Mijn laptop die vastloopt als ik haast heb. GRRR.
5. Mensen die op het laatste moment een afspraak afzeggen met een onzinverhaal. Wees gewoon eerlijk :p

6. Schelp- en schaaldieren. Ugh, die hoef ik echt niet op mijn bord *kots*
7. Mensen die super sloom voor je gaan lopen of midden op de weg ineens stilstaan.
8. Gesnurk of ander irritant lawaai, zoals een wasmachine. Ik kan er gewoon niet doorheen slapen!
9. Voor één product naar de supermarkt gaan en dat dan precies dat product niet op voorraad is. First world problems!
10. Stinkende mensen. Het gebeurt te vaak dat ik ergens mijn adem moet inhouden :p

11. Automobilisten die je afsnijden. Hoe vaak dat in Groningen wel niet gebeurt…
12. Gehuil van baby’s en kinderen. Maar echt. Niet in mijn buurt 😉
13. Mijn tong verbranden. Ik vind dat altijd zoooo vervelend, vooral omdat ik dan bijna niks meer proef?!
14. Betweters en arrogante mensen.
15. De (af)was. Such a waste of time :p

16. Dierenleed.
17. De tandarts. Ik ben er niet heel erg bang voor, maar ik zie er altijd wel tegenop. Vooral omdat ik binnenkort een gaatje moet laten vullen en ook mijn verstandskies moet laten trekken. En niet te vergeten mijn eeuwige gevecht tegen ontstoken tandvlees… Zucht.
18. Zuurkool en rode kool. Is er iets viezer dan dat?!
19. Bedrijven die hun afspraken niet nakomen of onmogelijke eisen stellen. Geef ze één vinger…
20. Sjouwen. Ik haat het zo erg om met zware tassen door de stad te lopen. Ik krijg echt meteen last van mijn schouders! Ik ga het liefst met de fiets en dan hang ik lekker al mijn bagage aan mijn stuur :p

En, vertel, waar kan jij écht niet tegen?

9 Reacties

 1. 12 november 2018 / 07:19

  Daar zitten zeker wel wat dingen bij waar ik ook echt niet tegen kan. Vooral langzaam lopende mensen of mensen die opeens gaan stilstaan, zijn voor mij een groot irritatiepunt, haha. En inderdaad laptops die niet meewerken…ik word niet snel boos, maar op niet meewerkende laptops kan ik wel heel boos worden, haha 😛

 2. 12 november 2018 / 08:20

  Ja, menen die heel erg langzaam voor je gaan lopen is zo irritant. Op de markt, in de winkel en als het dan druk is en je er niet voorbij kan. Vreselijk.
  Mariska onlangs geplaatst…Zó maak je je blog veel sneller!My Profile

 3. 12 november 2018 / 08:23

  Wat een herkenbaar artikel! Ik kan niet goed tegen mensen die continu in het gesprek over negatieve dingen hebben, oh en jaloerse mensen! Gaan mijn haren van overeind staan.
  Liefs,
  Evelien

 4. 12 november 2018 / 09:31

  Ohh, wat een herkenbaar lijstje! Ik kan het ook echt niet laten om iets te zeggen tegen mensen die me omverlopen als ik uit de tram probeer te stappen. Vooral op zaterdag onder de Groenplaats is het soms echt een drama. En mensen die me snel voorbijwandelen, om dan voor me te beginnen slenteren. Vooral als ik niet kan passeren, brrr. 😛
  Jessica J. onlangs geplaatst…In bad met Lush | Bewitched Bubble BarMy Profile

 5. 12 november 2018 / 09:51

  Herkenbaar! Ik vind het zo asociaal als mensen niet even kunnen wachten voordat je de trein bent uitgestapt. Kleine moeite lijkt me!

 6. 12 november 2018 / 09:53

  Haha, moest wel lachen om schelp- en schaaldieren. Ik zei dat ook altijd, maar helaas komt mijn vriend uit het land der schel- en schaaldieren. Dus iedere keer als ik daar ben kom ik er niet onderuit. En nu, langzaam maar zeker, ben ik bepaalde dingen gaan waarderen. Soort van. Ik ga er niet van over mijn nek. Laten we het daar op houden!
  Johanne onlangs geplaatst…Recepten: Oreo pops + Oreo milkshake ♥ misselijkmakend lekkerMy Profile

 7. 13 november 2018 / 11:22

  Oh man, langzaamlopende mensen. Erger ik me ook zo hard aan, loop gewoon even naar de zijkant als je niet meer weet waar je naartoe loopt. Of van die vrouwen met kinderwagens die de gangpaden in de supermarkt blokkeren, omdat ze elkaar tegenkomen en écht even moeten bijkletsen. Doe dat lekker ergens anders!

  En nummer 20 is ook herkenbaar, ik heb daar zo’n hekel aan! Neem meestal m’n vriend mee als ik grote inkopen moet doen, dan kan hij tillen, haha.

 8. 13 november 2018 / 16:20

  Leuk en herkenbaar artikel. Mensen die de trein instappen voor iedereen is uitgestapt heb ik echt een bloedhekel aan. En smakken.. Bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge