KENDALL JENNER FOR ESTEE LAUDER LIPSTICK DUPE

Door Kristina – Toen ik hoorde dat Kendall Jenner een lipstick zou uitbrengen, wist ik meteen dat ik ‘m ging kopen. Het maakte me niet uit welke kleur het zou worden, ik – als een enorme Kendall fan – moest en zou het kopen. Nu de lipstick te koop is twijfel ik steeds meer. Het is namelijk (voor mij) een vrij heftige oranje kleur en hij is bovendien ontzettend duur. Ik besloot de kleur zelf na te maken en uit te proberen voordat ik zo’n zak geld aan een lipstick zou uitgeven. Persoonlijk vind ik het best goed gelukt, kijk je mee?

Source – Instagram
De kleur van de lipstick is heel bijzonder oranje-rood en is bovendien heel mooi mat. Volgens mij kun je het werkelijk waar overal en altijd dragen: Het kan heel chique staan, maar ook speels en vrolijk en dus helemaal geschikt voor de zomer. Ik heb meerdere reviews en filmpjes op YouTube erover bekeken en als ik het mag geloven is het echt een perfecte lipstick, die ook nog eens uren lang op lippen blijft zitten. Maar dat mag ook wel voor die 32 (!) euro die je ervoor moet betalen. 

Goed, tijd om de kleur zelf na te maken. Zoals je kunt zien ben ik flink los gegaan tijdens het swatchen op mijn hand, haha! Hier heb ik twee lipkleuren gemixt. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Revlon Colorburst Lipstick 080 Coral en Rimmel London Apocalips 400 Big Bang (zie de eerste foto van dit artikel). In dit artikel kun je de swatches van de lipsticks apart  van elkaar terugvinden.

En dan het belangrijkste: Wat de lipstick zo uniek maakt, is dat het heel mooi mat is zonder je lippen uit te drogen. Door een beetje poeder over de lipstick aan te brengen wordt het mooi mat! Hier gebruik ik liever geen kwast voor omdat het dan een grote klierenboel wordt, het handigste is om gewoon een watje te gebruiken en voorzichtig te deppen. Dit droogt je lippen ook niet uit omdat je al romige lipstick eronder hebt aangebracht. 

Hier heb ik poeder over de lipstick heen aangebracht en nu ziet het een beetje vies en poederig eruit. Dat komt straks ook op je lippen. Ik gebruik dan mijn vinger om de poeder te vervagen.

En zo komt het uiteindelijk eruit te zien.

Tijd om het op mijn lippen te swatchen! Hier heb ik de twee lipsticks gemixt op mijn lippen.

En dit is hoe het eruit ziet na een laagje poeder, whoa! Persoonlijk vind ik het een super tof effect hebben en je kan op deze manier alle lipsticks mat maken! Het voordeel ervan is dat de lipstick dan niet zoveel afgeeft en veel langer mooi blijft. Het nadeel is dat het heel lastig is om het bij te werken, omdat je dan het hele rijtje weer opnieuw moet doen, anders is het niet meer mat. Persoonlijk vind ik dat het resultaat wel echt op de lipstick van Kendall Jenner lijken die je op de tweede foto kunt zien. Als je het met andere swatches op het internet vergelijkt dat lijkt de kleur meer oranje dan die van mij, maar ik ben zeker tevreden! 

Wat vinden jullie van de nieuwe lipstick van Kendall Jenner? Is hij z’n geld waard?

15 Reacties

 1. 16 juli 2015 / 07:48

  Het is denk ik wel zijn geld waard, alhoewel ik het niet zou dragen. Het ziet er gewoon goed uit!

 2. 16 juli 2015 / 08:09

  Ah wauw! Ik vind het erg mooi staan maar zou het zelf niet zo snel kopen, maarja ik gebruik ook bijna geen lippenstiften etc. enzo haha <3

 3. 16 juli 2015 / 10:51

  Wauw, wat een prachtige kleur! Het ziet er echt heel mooi uit. Ik heb een tijdje niet meer geblogt en dus ook geen blogs meer bezocht. Ik had echt even een 'wauw' momentje toen ik jouw blog net aanklikte. Het ziet er zo mooi uit!

 4. 16 juli 2015 / 11:13

  Aan de ene kant is het natuurlijk belachelijk duur, maar je doet er ook zo ongelofelijk lang mee! Ik denk dus zeker dat het het waard is 🙂

 5. 16 juli 2015 / 14:52

  Je kleur komt best wel in de buurt inderdaad! Ik ga dat met het poeder zeker eens proberen! De Kendall kleur vind ik zelf toch net wat meer hebben. Als je deze kleur mooi vindt bij jezelf, dan zou ik zeggen dat het de 32 euro zeker wel waard is om 'the real deal' binnen te halen. Maar dat is natuurlijk aan jou om te bepalen!
  x

 6. 16 juli 2015 / 21:31

  Wat leuk dat je lipsticks mengt, dat doe ik eigenlijk veel te weinig! Kendall's lipstick lijkt me prachtig, maar ik vind hem toch echt wel te duur!

 7. 17 juli 2015 / 08:34

  ahh super tof deze lipstick! Ik zou m niet zo snel kopen omdat ie best prijzig is. en ik had je nieuwe lay-out nog niet gezien dus ik wilde je even complimenten geven, want ziet er echt super strak uit!

 8. 21 juli 2015 / 19:35

  Geen idee wat de lipstick van Kendall kost, maar zelf namaken is wel een stuk goedkoper lijkt mij! Ik vind het eindresultaat er mooi uitzien!

 9. 21 juli 2015 / 19:35

  Geen idee wat de lipstick van Kendall kost, maar zelf namaken is wel een stuk goedkoper lijkt mij! Ik vind het eindresultaat er mooi uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge