Katy Perry’s Indi Visible eau de parfum: Nieuwe herfstfavoriet?

Hoi allemaal! Ongeveer een jaar geleden schreef ik over Katy Perry’s Indi eau de parfum, dit is absoluut één van mijn meest favoriete geuren ooit. Ik heb er veel complimentjes over gekregen en dit najaar gebruik ik ‘m zeker weer! Dit jaar is Katy Perry terug met een nieuwe eau de parfum, namelijk Katy Perry’s Indi Visible. Ik mocht de allernieuwste Katy Perry geur testen! Ben je benieuwd of “Indi Visible” ook een aanrader is? Lees dan gauw verder!

katy perry's indi visiblekaty perry's indi visible
Het doosje van de nieuwe “Indi Visible” vind ik een stuk mooier dan het vorige exemplaar. Heel strak vormgegeven en de kleuren zijn onwijs mooi! Meestal bewaar ik mooie doosjes van parfum, haha, doen jullie dat ook?

katy perry's indi visible
De ingrediënten van de parfum.

katy perry's indi visible
Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten toen ik het doosje opende, maar ik had zeker niet verwacht dat de parfum blauw zou zijn, haha! Het lijkt zo wel een beetje op een mannengeur – ook met die grijze dop, maar gelukkig is dat totaal niet het geval.

katy perry's indi visible
De geur is juist erg zoet en vrouwelijk, nog wel een stuk zoeter dan de vorige “Indi.” Ik heb beide exemplaren, dus ik kan ze goed vergelijken. Toch vind ik het altijd lastig om een geur te omschrijven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit parfum misschien geschikter vind voor de zomer, dankzij de noten van sexy musks, frisse bloemen en warme houtsoorten. Het is wel een heerlijke combinatie, zoet, maar niet té!

katy perry's indi visible
De geur is fris, maar heeft ook iets warms en kruidig. Ik vind hem echt heerlijk! Net als de vorige “Indi” is dit echt helemaal mijn ding. De flacon vind ik ook onwijs mooi en dat draagt er ook wel aan bij dat ik dit nieuwe parfum iedere dag gebruik. Daarnaast ben ik dol op eau de parfum, omdat de geur lang blijft hangen.

katy perry's indi visible
Ik kan je zeker aanraden om de Katy Perry’s Indi Visible even uit te proberen bij de parfumerie. Een parfum is zó persoonlijk en op iedere huid ruikt het ook weer heel anders, maar ik ben in ieder geval dol op deze geur. Ik kan vooralsnog niet kiezen tussen “Indi” en “Indi Visible.” Ik vind ze beide heerlijk! Beide geuren ga ik dit najaar nog vaak gebruiken! 🙂

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Katy Perry’s Indi Visible Eau de Parfum 30 ML kost 24,00 en is te koop bij diverse parfumerieën

Ben jij al bekend met de parfums van Katy Perry?

8 Reacties

 1. 31 oktober 2018 / 08:46

  De flacon is prachtig! Ik heb zelf een paarse flacon van Katy Perry, die vind ik ook echt heerlijk! <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 31 oktober 2018 / 20:42

  Wat een mooie flacon! Ik ben super benieuwd naar de geur, ga ‘m zeker even ruiken in de winkel!

 3. 6 november 2018 / 21:22

  Het flesje alleen al ziet er mooi uit! Ben benieuwd naar de geur 🙂

 4. 7 november 2018 / 21:37

  Ik heb Indi (de vorige) ook en ik moet nog altijd een beetje wennen aan de geur. Vind hem heel apart. Ik heb nochtans ook Molecule01, waar ik héél erg fan van ben, en die geur past wat in hetzelfde straatje vind ik. Je hebt me alleszins geïnspireerd om hem nog een keer te dragen! Ben dan ook wel benieuwd naar deze geur!
  Irene onlangs geplaatst…Bullet Journal | NovemberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge