Happy New Year | De hoogtepunten van mijn 2017!

Happy New Year! Het is vandaag 1 januari en dat betekent het begin van het jaar 2018. Vorige week greep ik de kans om terug te blikken op het jaar 2017, zo schreef ik onder andere over mijn doelen en mijn beauty favorieten van 2017. Waar ik ieder jaar stiekem het meest naar uitkijk is het schrijven over mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar. Dit soort artikelen vind ik ook super leuk om bij andere bloggers te lezen. Ongelooflijk hoe veel er kan gebeuren in een jaar, toch? Kijk je mee naar de hoogtepunten van mijn 2017?

hoogtepunten
Allereerst wil ik jullie, de trouwe lezers van mijn blog, natuurlijk een gelukkig en gezond 2018 wensen! <3 Hebben jullie al leuke plannen voor dit jaar? Of staat er misschien wel iets heel spannends op de planning? Ik ben heel benieuwd! Vandaag laat ik je dus mijn hoogtepunten van 2017 zien en dat doe ik per maand, om het een beetje overzichtelijk te houden :-). Nou goed, laten we beginnen!

hoogtepunten

Januari

Ik haalde mijn afstudeerscriptie
In januari rondde ik mijn afstudeerscriptie af, niet veel later kreeg ik te horen dat ik ‘m had gehaald. Yay! Ik kon mijn geluk niet op. Mocht je benieuwd zijn naar mijn afstudeerscriptie, neem dan even een kijkje in mijn portfolio. Ik ontwikkelde onder andere het ‘ECOstyle Pets Magazine’ voor het bedrijf ECOstyle. Ik hoefde mijn scriptie pas een paar maanden later te presenteren en het echte afstudeerproject was nog niet begonnen, dus daarmee was januari een relatief rustige maand.

hoogtepunten

Februari

Persevent in Amsterdam
2017 begon meteen goed, want in februari had ik mijn allereerste persevent van het jaar. Ik was uitgenodigd voor de Proefparade, waar ik samen met een vriendin kennis mocht maken met allerlei toffe merken. Ik schreef er een uitgebreid verslagje over, mocht je het leuk vinden om dat terug te lezen! Deze polaroid is een mooie herinnering aan deze gezellige dag <3

Mijn blog bestond 4 jaar!
Op 9 februari 2017 bestond mijn blog 4 jaar, inmiddels dus alweer bijna 5! Yay! Ieder jaar organiseer ik ter ere van mijn blogjubileum een winactie, dit jaar zal dat niet anders zijn. Ik zit wel al na te denken over een extra spectaculaire (of meerdere) winactie(s), aangezien 5 jaar natuurlijk een hele grote mijlpaal is.

hoogtepunten

Op vakantie naar Gran Canaria
Eind februari ging ik samen met een vriendin op vakantie naar Gran Canaria. Oh, wat was ik toe aan de zon! Na alle scriptie stress wilde ik er echt even tussenuit, voordat ik aan het afstudeertraject begon. Wat hebben we een heerlijke week gehad op dit prachtige eiland! Het was er al zo’n 25 graden,  we hebben ook wel wat mindere dagen gehad, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat we allemaal hebben gedaan op Gran Canaria kun je teruglezen in mijn reisverslagje!

hoogtepunten

Maart

Rimmel London Event
In maart ging ik naar het Rimmel London Event samen met een vriendin van mij, Kristina. Zij heeft ook een blog en een inmiddels heel groot YouTube-kanaal (trots!!!) Hier hadden we een hele gezellige dag samen met andere bloggers en YouTubers. Ook kregen we een mega goodiebag mee met alle nieuwe Rimmel London producten van het voorjaar. Ik schreef er een mega review over!

Eerste date met mijn huidige vriend
Nooit had ik gedacht dat ik dit in mijn jaaroverzicht zou schrijven, maar, ja: In maart begon ik te daten met degene die nu mijn vriend is! In het begin wist ik totaal niet wat ik ervan moest verwachten, haha. Ook omdat we indirect collega’s zijn maakte dat het extra spannend.

hoogtepunten

April

Naar Milaan met mijn opleiding
In april stond het allerlaatste, vierdejaars reisje met mijn toenmalige opleiding op de planning: We gingen naar Milaan! Ook al was ik net terug van Gran Canaria, ik was wel weer toe aan wat zon! :p Aan dit reisje heb ik hele leuke herinneringen, ondanks dat mijn koffer bij aankomst in Milaan achtergebleven bleek te zijn op Schiphol… Kan ook alleen mij overkomen 😉 Klik hier als je meer wil lezen over mijn stedentrip naar Milaan.

Een tijdelijke kamer in Groningen
Toen ik terug was van Milaan verhuisde ik naar een tijdelijke kamer in Groningen, die ik van april tot en met oktober kon huren. Ik was zó blij dat ik eindelijk mijn eigen plekje had in Groningen! De kamer was gemeubileerd, dus ik hoefde alleen maar mijn persoonlijke spullen mee te nemen. Mijn cavia’s verhuisden ook mee, voor het eerst in drie jaar heb ik ze eindelijk bij me <3

Ik werd 22 jaar!
Op 24 april was ik jarig, 22 jaar alweer! Ik heb het gevierd door lekker uit eten te gaan met familie bij mijn favoriete restaurant in Groningen (Four Roses, Mexicaans eten) en op stap te gaan met vriendinnen.

hoogtepunten

Mei

Weekendje Ameland
In de maand mei ging ik een weekendje naar Ameland met mijn vriend (of nou ja, toen nog niet mijn vriend, maar je snapt wat ik bedoel ;-)). Hij moest daarheen voor zijn werk en ik mocht een nachtje mee. Het was ook nog eens prachtig weer, we hebben zelfs op het strand gelegen! Helaas heb ik er toen niet zo erg van kunnen genieten, aangezien ik middenin mijn afstudeerproject zat en het op dat moment niet zo goed ging. Ik dacht serieus dat het me niet ging lukken om af te studeren! Tijdens ons weekendje weg heb ik zelfs nog aan school gewerkt haha, achteraf doodzonde. Toch kijk ik er wel met een heel goed gevoel op terug <3

hoogtepunten

Juni en juli

Ik deed examen én studeerde af!
Juni en juli stonden voor mij in het teken van afstuderen. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel stress heb gehad als in de maand juni, waarin ik mijn gehele afstudeerproject omgooide. Eigenlijk heb ik in twee à drie weken mijn hele afstudeerproject gemaakt, ik was er dag in dag uit en dag en nacht mee bezig. Uiteindelijk is het me toch gelukt om af te studeren en in juli nam ik mijn HBO diploma Allround Styling & Vormgeving in ontvangst! Ik studeerde af met het ‘Handboek voor de flexitariër.’ Mijn afstudeerwerk is uiteraard ook te zien in mijn portfolio!

hoogtepunten

Op vakantie naar Servië en Kroatië 
In juli was ik dan ook helemaal klaar met school en met stressen, tijd voor ontspanning! Samen met een vriendin (dezelfde vriendin waar ik mee naar Gran Canaria ging) boekte ik een vakantie. We verbleven eerst een paar dagen bij haar familie in Servië, daarna bezochten we de hoofdstad Belgrado en van daaruit maakten we een lange busreis naar Split, Kroatië. Deze busreis duurde 12 uur en hoewel we allebei zeiden dat we zoiets nooit meer zouden doen, hebben we onderweg toch veel moois gezien. Het was in ieder geval een hele ervaring, haha! Mocht je benieuwd zijn naar mijn reisverslagen, klik dan even op de linkjes :-).

hoogtepunten

Mijn vriend zocht ons op in Kroatië!
Op de eerste dag van onze vakantie in Kroatië, toen mijn vriendin en ik helemaal brak waren van onze lange busreis, stond mijn vriend voor de deur! Natuurlijk hadden we dit van tevoren wel afgesproken, haha, maar de vreugde was daardoor niet minder groot <3 Helaas kon hij vanwege werk maar twee dagen blijven, maar wat hebben we het leuk gehad!

hoogtepunten

Augustus

Ik verhuisde naar een nieuwe kamer!
In augustus verhuisde ik naar een andere kamer in hetzelfde huis, waar ik sinds april woonde. De andere kamer was namelijk voor onbepaalde tijd, dus daar kan ik gewoon blijven! Een vriendin van mij woonde van augustus tot oktober in mijn oude kamer (de tijdelijke kamer dus) en dat was zo gezellig <3 We konden nu vaak samen eten, samen op stap en samen winkelen! Ik genoot volop van de laatste maand zomer.

hoogtepunten

Oktober

Op vakantie naar Turkije met mijn vriend!
Eind oktober had ik het alweer helemaal gehad met de Nederlandse herfst en ging ik met mijn vriend op vakantie naar Turkije. In die periode zat ik om meerdere redenen niet zo lekker in mijn vel en ik zag eerlijk gezegd ook wel op tegen deze vakantie. Op de tweede dag van onze vakantie kregen mijn vriend en ik officieel een relatie! Dat zorgde bij mij wel voor een grote opluchting. We hebben in Turkije enorm genoten van het zonnetje en we hebben veel leuke dingen gedaan, hier kun je mijn reisverslagje teruglezen!

hoogtepunten

December

Ik kocht ein-de-lijk een nieuwe telefoon
Ook wel het vermelden waard hoor, want na zo’n drie jaar was het eindelijk tijd om een nieuwe telefoon uit te zoeken. Mijn abonnement liep namelijk af in december. Ik koos voor de Samsung Galaxy S8, omdat deze super mooie foto’s maakt! De foto bovenaan dit artikel (met mijn nieuwe agenda voor 2018) is met deze telefoon gemaakt. Ik ben er tot nu toe heel erg enthousiast over!

Kerst met familie
Ieder jaar kijk ik ook weer enorm uit naar Kerst, dit jaar hadden we natuurlijk een ‘nieuw’ persoon aan de tafel: Mijn vriend! Samen met mijn zus, haar man en kinderen en natuurlijk mijn ouders hebben we heerlijk gegeten tijdens Kerst. Ook hebben we nog de nodige bordspelletjes gespeeld (love bordspelletjes). Wat ik nog meer heb gedaan in de laatste week van 2017 zie je morgen in weer een nieuwe ‘My Life Besides Blogging!’

Na ruim 1500 woorden te hebben getikt is het de hoogste tijd om dit artikel met hoogtepunten van 2017 af te sluiten. Ik ben benieuwd wat 2018 voor mij in petto heeft! Ik heb eigenlijk nog vrij weinig op de planning staan, maar dat komt wel met de tijd 😉

Wat was jouw hoogtepunt van 2017? Heb jij al leuke dingen op de planning staan voor dit jaar?

4 Reacties

  1. 1 januari 2018 / 10:09

    Wat een mooie hoogtepunten van het afgelopen jaar! Heel mooi om op deze manier mee te kijken naar jouw 2017! Wat onwijs leuk voor je dat je dit jaar een relatie met je vriend hebt gekregen en ook een heel mooi hoogtepunt dat je dit jaar afstudeerde op een heel mooi project. Ik hoop dat 2018 je net zo veel hoogtepunten brengt. Op een heel mooi en onvergetelijk 2018! 🙂
    Romy onlangs geplaatst…Happy 2018! | Mijn doelen voor 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge